Sineland.Com | Reklamsız Film İzleme Aygıtı Hizmetinizde..Haydi Hayırlı Olsun.
-
Scripti sen mi yazdın?
Aramada bulunamayan film isimlerini bi yere kaydederse, kaç kere arandığına göre sıralama yaparsa sen de en çok arananlardan başlayarak ekleyebilirsin.
Filmleri kendi sunucusundan mı çekiyor?
Bende de dizi domaini var (dizisi.gen.tr) istersen beraber güzel birşeyler yapabiliriz, senin script bayağı hoşuma gitti :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.sineland.com/play.asp?id=30
böyle bir içerik yok deseydin keşke :)
hallettim hocam. pm atan arkadaşlar msn de online ım.Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Scripti sen mi yazdın?
Aramada bulunamayan film isimlerini bi yere kaydederse, kaç kere arandığına göre sıralama yaparsa sen de en çok arananlardan başlayarak ekleyebilirsin.
Bende de dizi domaini var (dizisi.gen.tr) istersen beraber güzel birşeyler yapabiliriz, senin script bayağı hoşuma gitti :)
hocam güzel fikir hemen yapıyorum. filmler kendi sunucumda değil hocam. kendi sunuma yükleyince yasal yükümlülük biniyor diye biliyorum.
-
Sadece öneriyi dikkate almışsın olmaz ki :D
-
Noneyim bunu yazdı:
Sadece öneriyi dikkate almışsın olmaz ki :D
yaptım hocam artık arananları kaydedicem. küfür ederken adınızı da borçlu kalmayayım:D -
abi matrixi aradım bualamdı tamda izleyesim gelmişti aa
edit:mumya, arkadaş, çirkin kral, duvar abi hangisi arasam yok arşiv dar galiba
-
hocam arananları kaydediyorum artık. hepsini ekliyorum birazdan.
-
reserved
-
lepusmorris bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
http://www.sineland.com/play.asp?id=30
böyle bir içerik yok deseydin keşke :)
hallettim hocam. pm atan arkadaşlar msn de online ım.Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Scripti sen mi yazdın?
hocam güzel fikir hemen yapıyorum. filmler kendi sunucumda değil hocam. kendi sunuma yükleyince yasal yükümlülük biniyor diye biliyorum.
-----------------------------facebook'a dimi :P
-
lepusla bir tane daha film sitesi procemiz var :D o biraz daha cafcaflı olucak :D türkiyenin brazzersi olucaz mk :D türk gençlerini çektiği el emeği göz nuru filmleri barındırıcam sadece :D domain zaten ayrı bi hoş :D bekleyin ama hepsi yaza kadar ertelendi :)
-
turist i eklermisin :D