folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit

Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Suriye sınırındaki Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde sınır hattında nöbet tutan üç askerin, Suriye tarafından açılan ateş sonucu şehit olduğu bildirildi. 

Olay gece yarısı saat 00.30 sıralarında Ceylanpınar İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Gökçayır Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sınır hattında nöbet tutan kimlikleri henüz açıklanmayan 3 asker, sınırın karşı tarafı olan Suriye’nin Telhanzir Köyü mevkiinden açılan ateş sonucu şehit oldu. Olaydan sonra bölgeye Ceylanpınar ve Şanlıurfa’dan Özel harekat ekipleri ile askeri birlikler sevk edildi. Sınır hattında önlemler arttırıldı.

Telhanzir köyü’nde son zamanlarda IŞİD militanları ile YPG’liler arasında zaman zaman çatışmalar yaşanıyordu.

Allah Rahmet Eylesin, Mekanları Cennet Olsun...

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

Sınır hattında önlemler arttırıldı.

Telhanzir köyü’nde son zamanlarda IŞİD militanları ile YPG’liler arasında zaman zaman çatışmalar yaşanıyordu.

husnuweb tarafından 09/Ara/14 02:25 tarihinde düzenlenmiştir

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Saldırının yapıldığı Serekaniye/Til Xenzir köyü ypgnin hakim olduğu bir yermiş.

https://twitter.com/yave145/status/542113986117120000

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz. 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

ee nerde bu askerliği savunanlar ? Bizim çocuklarımız bir kaç oruspu çocuğu yüzünden hiç uğruna ölüyor. Bana gelmiş halaa askerliği vatan millet sakarya demiyorlar mı deli oluyorum. Bunların ailesinin şimdi yüreklerine ateş düşmedi mi ? şunu unutmayın. Bu amına koduumun yerinde ASKERLİK YAPILMAZ. En azından bu hükümet varken hiç yapılmaz. 

Sayesinde nefes aldığın topraklara küfür etmeye hiç utanmıyor musun hocam? Helede bu vatan için şehit olan gencecik çocuklarla alakalı bir konuda?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

Sayesinde nefes aldığın topraklara küfür etmeye hiç utanmıyor musun hocam? Helede bu vatan için şehit olan gencecik çocuklarla alakalı bir konuda?

Sözlerimi ya iyi okumadın , yada yanlış anlamışsın. Ben topraklarım için canımı veririm. Benim hissiyatlarımı ve düşüncelerimin gerçekliğini benden başka kimse bilemez. Ancak küfürlerim zinhar bu topraklara değil bilhassa hükümete yöneliktir. iyi okursanız anlarsınız zaten. Gencecik kardeşlerimiz şehit düştü neden ? 1 hiç uğruna. . . Ben 2 hafta Erzincan / Merkez ~ Tunceli üzerinde askerlik yaptım ama gel gör neler gördüm o yüzden neyin ne olduğunu çoook iyi öğrendim 2 haftada. O yüzden çok iyi bilirim. Tekrarlıyorum 1-2 çakal için gitti bizim gencecik mehmetçiklerimiz. Ne diyelim VATAN SAĞOLSUN

Tariqat_Sapiii tarafından 09/Ara/14 03:12 tarihinde düzenlenmiştir

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

allah rahmet eylesin biz hala ypg ye yardım edelim pesmergeleri gecirelim ypgli yaralılara hastane saglayalım yönetime bak hey allahım sen sabır ver

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

neyin sayesinde nefes aldigimiz ak birakin artik su agizlari  bu vatanin evlatlari bir hic ugrnuna sehit oluyor anlayin artik bunu bu vtanin evlatlari bu vatan ugruna deil bir kac oc yuzunden sehit dusuyor  bu hukemet altinda niceleri vatan ugruna deil bunlarin oclari yuzunden can verecek forumun komandolari simdi cikar sallar tutar 2 tane oc na engel olamayip sehit veriyorsan kimse bu ulkede askerlikden bahsetmesin AKP yandaslarida gotune kina yaksin bu ulkeyi bu hale getirdikleri icin hepsinin analarini s1k sk aniyoruz

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Ya yemin ediyorum su ortadogu denen bok cukurunu atom bombasi manyagi yapican tum dunyaya huzur gelir amk anasini siktimin yeri, tanri bile butun peygamberlerini oralara gondermis peygamberin duzeltemediklerini biz mi adam edicez aq.burdan iraktan bi baslican asagi dogru  saga sola ne kadar sikik ulke varsa atom manyagi yapican cikican.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Simdi bu sehit olanlar ne icin oldu?

Aciklayacak olan var mi?

Bir hic ugruna amk..

Allah rahmet eylesin. Uzucu. 

Daniel-Koo tarafından 09/Ara/14 07:53 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Askerin biride 2 askeri vurmus nobette bu olay o degil demi ? Altyazida ayni anda gosteriyo anlayamadim

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 32