Sınırda Çatışma: 3 Asker Şehit
-
Irkçı değilim ama şu Araplarla Kürtleri bi sevemedim aq. (İstisnalar kaideyi bozmaz)
Bunca şeyden sonra da hayla kardeşlik diyebilene de helal olsun.
-
milliyet.com sitesinde bir asker cinnet geçirip 2 askeri öldürdükten sonra intihar etti diyor. diğer tüm sitelerde suriye tarafından ateş edildi diyor.
bugrahan45 tarafından 09/Ara/14 08:30 tarihinde düzenlenmiştir -
İLK BİLGİ: SURİYE'DEN ATEŞ AÇILDI
Saat 00.30 sıralarında meydana gelen olaya ilişkin ilk bilgiler, askerlerin Suriye tarafından açılan ateş soncu şehit oldukları şeklindeydi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de olayı doğrulamış, ancak nedeni hakkında araştırma yapıldığını söylemişti.
İKİ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Jandarma ekiplerinin sabah saatlerinde olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda, askerlerden birinin nöbet kulübesinde cinnet getirdiği ve iki arkadaşını öldürerek intihar ettiği bilgisine ulaşıldığı kaydedildi. Askeri kaynaklardan alınan bu bilgi, henüz resmi makamlarca doğrulanmış değil.
-
bugrahan45 bunu yazdı
milliyet.com sitesinde bir asker cinnet geçirip 2 askeri öldürdükten sonra intihar etti diyor. diğer tüm sitelerde suriye tarafından ateş edildi diyor.
http://www.milliyet.com.tr/sanliurfa-da-3-asker-sehit-oldu--gundem-1981495/
bende gördüm ilginç
-
genelkurmaylıktan açıklama: hayırlısı be gülüm.
-
Ne cinnet geçirme ya şeçim zamanı şehit haberi yaparlarmı inanmıyorum açıkcası
-
Çıksın şimdi ortaya, askerliği savunan vatan, millet, sakarya gençliği.
-
Sabrımızı zorlamasınlar...Çok pis kınarız.
-
Alıntı :
Vatan sağ olmasın oğlum sağ olsun!
5 eylül 2012 Afyonkarahisar’daki patlamada oğlunu kaybeden bir babanın haykırışı.
Askerini koruyamayan, azılı katillere her gün göz göre göre yem eden bir devlet, hiç bir zaman modern ve gelişmiş olamamış ordusunu sırf asker sayısı üzerinden ilizyon yaratarak ülkenin en iyi kurumu olarak gösteren bir devlet, her sene milyarlarca lira parayı otuz senedir zerre kadar azaltılamamış teröre harcayan bir devlet, kendi vatandaşının hakkını savunamayan, koruyamayan bir devlet sağ olmasın arkadaş.
Gerekirse yıkalım adam gibi baştan kuralım ülkeyi. Ne hale geldik görmüyor musunuz? Her şeyimiz “mış gibi” şu ülkede. Yaşarmış gibi yapıp ölüyoruz, gelişiyormuş gibi yapıp geriye gidiyoruz, mükemmel bir milletmişiz gibi yapıp her gün bok çukuruna batıyoruz, zenginmişiz gibi yapıyoruz fakirlikten ağzımız kokuyor, özgürmüşüz gibi yaşıyoruz en kıdemli yazarımız köşe yazısına başbakan’a tekmil vermeden başlayamıyor.
-
çözüm süreci diye imralıdaki herifin götünü yalıyorlar, bir de üstüne şehit veriyoruz. Yok kardeşlik falan, hiçbir zaman da olmadı, daha 1 kere duymadım bi kürdün ağzından biz kardeşiz lafını. Hepsi oç
