Sinirlenince Rahatlamak İçin Ne Yapmalı??
-
son bir kaç aydır çok aşırı sinirli olmaya başladım.. gerek maddi gerekse manevi sorunlardan dolayı..en ufak bir şeyde çok aşırı sinirleniyorum yüzüm gülmüyor.. Ayrıca panik atak hastasıyım :|kısaca söylemek gerekirse sinirlenince gözüm kararıyor falan.. bir aralar kriz bile geçiriyordum... sinir krizi kaç kez hastaneye kaldırıldım :|psikyatr falan rahat ol sakin ol falan dedi başka sşeyler düşün dedi ama olmuyor beceremiyorum.. bir yerde kopuyor kayış :|siz sinirlenince falan ne yapıyorsunuz? sinirimi dinginleştirecek müzik, telkin, hareket falan varmıdır? yoksa sinirden gidecem :| şuan bunları yazarken bile klavyeye sinir oldum :| çatır çutur ses geliyor :|
-
ben volta atarım
-
buzz gibi suyun altında duş alyada antidepresan kullan ilaç kullanmaya karşıyım ama gerçekten işe yarıyor dünya umrunda olmuyor.yapı itibari ile ani sinirlenen biriyim.ottan bktan şeylere aşırı derecede sinirlenirim.şu an ihtiyacım yok çok şükür ama özellikle lise döneminde çok kullandım antidepresan.kuş gibi oluyorsunuz.
-
hocam ben müzik dinlerim yada çaldığın bi çalgı aleti varsa onu hemen eline al
-
yaş 18 panik atak hastası :| hocam hayırdır .Sendeki sinir ergenlikten olmasın.
-
Hocam ben de aşırı sinirleniyorum bu aralar ama böyle içimden birşeyleri kırmak dökmek parçalamak geliyor. Evde kimse yokken dolapları yumruklamak, çarpmak bir nebze olsun alıyor sinirimi. Hatta şimdi bile nedenini bilmniyorum (belki yapacak birşey olmamasındandır) ama sinirliyim, dışarı çıkıcam birazdan bahçede oyalanayım.
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
yaş 18 panik atak hastası :| hocam hayırdır .Sendeki sinir ergenlikten olmasın.
-----------------------------hıı kişilik bozuklugu falanda var :| ne alaka hacım ya :| öss aile sevgili etrafta dolasan yaşama sebebi olmayan tikkyler emolar özentiler :| kendini bir bok sanan insanlar :s
:S ne diyim ki amk ne alakası var:|
edit : @ Nitrous hocam yok ilaç falan uyku yapıyor kafa bin beş yüz oluyor okudugumdan dınledıgımden bir şey anlamıyorum.. onu da denedim
@ SpoofU aynı şekilde hocam bnde :| duvarları yumrukluyorum şuan fıtık oldum herşeye :|
-
abdest al ve inşirah suresini (Elemneşrahleke) oku abdestsizde okuyabilirsin ama abdest üzerindeki negatif enerjiyi alır..
-
hiç delirecek gibi sinirlendiğimi hatırlamıyom.
şu dünyada nedir ki sinirlenecek kadar önemli olan?
-
salavat getir. öfkesini yenınn Allahın rızasını kazandıgını aklına getir.
-
ben sınırlenınce uyurum . ve ıyı gelır sorunları bılınc altında da cozmus olursun
Toplam Hit: 10641 Toplam Mesaj: 32