Sinirlenince Rahatlamak İçin Ne Yapmalı??
-
içinde bişeyler tutma kafanı kurcalamasın sorunlar ve üşümek süperdir bende çok sinirliyim ve sakin müzikler iyidir dışarda bol vakit geçir bence soguk herşey insanı kendine getiriyor ama en önemlisi içidekileri tutma kus hepsini bu şekilde kafanı kurcalayan bişeyler oldugu sürece sana hiçbirşey iyi gelmez düzelsende 1 kaç saat okdr içinde hallet önce sakince ama koyverme düşün biraz neyi nasıl çözebilirsin sorunları yaratanda sensin çözebilicek olanda sensin.
-
ulas bunu yazdı:
-----------------------------
ben sınırlenınce uyurum . ve ıyı gelır sorunları bılınc altında da cozmus olursun
-----------------------------yok hacım ne uyuması ya :| hazır olan uykum bile kaçıyor benım
@mizahi : hacım bilmiyorum işte aşırı sini + panik atak neler yapıoyor bir bilsen :|
kalbimin sıkıştığını ekg ye halay çektirdiğimi bilirim :|
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
salavat getir. öfkesini yenınn Allahın rızasını kazandıgını aklına getir.
-----------------------------bende tam tersiyim.hiç sinirlenemiyorum.bunuyapsam düzelirmiyimki denesemmiki
-
Sinirlenince tahribat'a gir :) Ama dini ve siyasi konulardan uzak dur :) İyice kafayı sıyırabilirsin yoksa.
-
çok ciddiyim o an hangi vaktin saatiyse abdest alıp o vaktın namazını kıl namaz bittiginde iyi bi iş yapıcaksın ayrıca rahatlık ve huzur gelicek denemenı tavsıye ederım hocam
-
Vur kır dök yak. etrafı, evi ateşe ver
Belediyeye molotof kokteyli at
Sevgilini kes..
Rahatlarsın.
:)
-
hoca doktor tavsiyesi öncelikle kendi beyninde kendini bir anlık duraklat ondan sonra 10 kere derin nefes al
bir nebze rahatlatıyo insanı hemde ilk an geçtikten sonra biraz daha sakinleşiosun ilk an öffkeni azaltmaya çalış bide yardımcı ilaçlarında etkisi oluyor tabi öfke kontrolü için
edit= ilaç yok uyku yapıor fln demişsin ilk etkileri hocam belirli bir süre katlanıcaksın ondan sonrasında rahata kavuşuyorsun
-
SEVİŞ kesn cözüm
-
oraya buraya yumruk at geçer
kesin likle işe yarar kendimden biliyorum
olmadı dısarı cık deli gibi kos iflağın mikilene kadar sonra sinirlenecek halin bile kalmaz -
buna benzer bir olay bende de vardı geçen sene baya büyük bir kaza geçirdım ve sürekli en ufak birşeyde sinirlerden ölüyordum ama zamanla kendime geldım yavaş yavaş kazada kafayı çok kötü yere vurdum ondan dır diye düşündüm =) sana tavsiyem alemlere ak kızlar herşeyın dermanı =)