Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Sınırsız Hosting 10 TL Ocak 2012 Ödeme Şansı
Sınırsız Hosting 10 TL Ocak 2012 Ödeme Şansı
-
Merhabalar,
Bireysel olarak hosting satışına başlamış bulunmaktayım. Kabul etmek gerekırkı bu işlerde daha yeniyiz. Ancak en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. Elbetki şu anda eksik ve kusurlarmız vardır. Ancak bireysel satışların iyi gitmesi durumunda kurumsallaşarak sizlere hizmet vermeyi istiyoruz. Şu anki için tek sorunumuz daha cPanel sistemine geçmemiz ve sitemizi tasarlamamızdır. Sitemiz en yakın zamanda hosting satışına uygun bir şekile gelecektir. Şu an kloxo sistmeini kulanıyoruz benim hoşuma gitti ancak yinede herkezi gözdesi cPanel sisteminede geçmeyi düşünüyoruz.
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz trafik
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
Almanya Lokasyon
Fiyatlandırma
1 Aylık Paket 10 TL
6 Aylık Paket 50 TL
1 Yıllık Paket 100 TL
Ödeme ŞekilleriHosting paketlerini ile anlaşmalı kartlarla Peşin Fiyatına Taksit 'le satın alabilirsiniz.
9 taksit seçeneği
* 9 taksite +3 taksit Garanti'den
3,6,9 taksit seçeneği
* 3, 6 ve 9 taksite +3 taksit Yapı Kredi'den
2,4,6,8,10,12 taksit seçeneği
*
2,4,6,9 taksit seçeneği
*
3 taksit seçeneği
*
5,10 taksit seçeneği
*
12 taksit seçeneği
*Paypal
Havale
Ptt
Sanalpazar.com İle Ödeme
Aylık 10 TL Paketi Almak İçin : Tıkla
6 Ay 50 TL Paketi Almak İçin Tıkla : Tıkla
1 Yıl 100 TL Paketi Almak İçin Tıkla : Tıkla
Garanti Bankası Ocak 2012 Ödeme Şansı ( 01 Eylül - 30 Eylül 2011 )
Sanalpazar.com üzerinden Garanti Bankası ile Ocak 2012de Ödeme Şansı
Garanti Bankası Kampanya Kuralları
• Kampanya 01 Eylül - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
• Öteleme kampanyası, 9 taksitli işlemlerde geçerlidir. 9 taksit haricindeki taksitli işlemler ve tek çekim alışverişler kampanyaya dahil değildir.
+3 taksit kampanyası ile beraber 9 taksitli işlemler müşteriye 12 taksit olarak yansıyacak ve ilk ödemeler Ocak 2012'ye ertelenecektir.
• +3 taksit kampanyası 2-11 arası taksitlerde geçerlidir. 10 taksitli işlemlere +2 taksit, 11 taksitli işlemlere +1 taksit eklenecek; 12 taksitli işlemlere +taksit eklenmeyecektir.
• Kampanya dahilinde yapılan işlemler, Ocak 2012'ye ertelenecektir.
• +3 taksit ve öteleme kampanyasına Garanti Bankası Bonus, Bonus Business Card, Denizbank, Şekerbank, TEB, ING Bonus, TFKB Happy Card, Eurobank Tekfen, sanal kartlar, ve Amex dahildir. Shop&Miles ve Shop&Miles Business Card kampanyaya dahil değildir.
• Flexi Card'ların kampanyaya katılımı için EVET GOLD yazıp bir boşluk bırakıp kartın son altı hanesini 3340'a SMS olarak gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir. Flexi Card kampanya uygulamaları www.flexi.com.tr adresinde ilan edilmektedir. -
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
Almanya LokasyonLimitsiz trafik ? Zaten Hep Öyle Olur Hayırlı Satışlar
-
hocam üzerine alınma fakat eğer bi yerde herşey sınırsız yazıyosa oradan kaçacaksın.
Bana %100 senetle garanti verebilirmisin anlaşmalı sorun çıkmayacağına dair ??
ben rs hf clone kurup terabaytlara vurdurursam herhangi bi kesinti yada engelleme olmayacağına dair ??
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam üzerine alınma fakat eğer bi yerde herşey sınırsız yazıyosa oradan kaçacaksın.
Bana %100 senetle garanti verebilirmisin anlaşmalı sorun çıkmayacağına dair ??
ben rs hf clone kurup terabaytlara vurdurursam herhangi bi kesinti yada engelleme olmayacağına dair ??
-----------------------------Trafik konusunda hiç bir sorun olmaz emin ol hocam yani seni naparsan yap onu dolduraman.
Sana senet veremem ama tahribat murıdınede yalan soylıyemem.
Büyük Düzenleme İlk Sayfa Oldugu İçin Burdan Akıldakı Sorulara Cevap Veriyorum
Öncelikle trafikte hıc bır sorun yoktur. 1er Tb limitmi verım yinede hanı ısmı lımıtsız olmasınmı yada daha fazlamı verım.
Alan konusundada ben yetecegını dusunuyorum ancak smart serverda esnek yetmemesı durumda dolunca eklenır.
Fiyat konusuda bir ara resseler almıstım o zaman herkez yok sınırsız fılan var demıstı bende 10 tl dedım bunada pahalı demeyın artık bence.
Eğer hala bir sorun varsa buyrun hocam :D
-
Mycity bunu yazdı:
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
-----------------------------Trafik konusunda hiç bir sıkıntı olmayacaktır.
-
piratekadir bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
-----------------------------Valla Ticarette hocam işler Lafla Olmaz İlmutinin Dediği Gibi Güvence Gerekli Yoksa Bizde İsteriz Tahribattan Mürid Kazansın
-
siten güzelmiş hocam :)
-
Mycity bunu yazdı:
piratekadir bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
-----------------------------Valla Ticarette hocam işler Lafla Olmaz İlmutinin Dediği Gibi Güvence Gerekli Yoksa Bizde İsteriz Tahribattan Mürid Kazansın
-----------------------------Lafla ticaret yapmıyorum ki . :D Hacı artık size guluyorum ha bireysel olarak satış yapıyorum dıyorum. Trafık 997 tb olarak gorunuyor sen bunun 1 tbsini bıle doldurabılırsen tamam hocam sorun yok. Alan konusunda sıkıntı yok ama yok illa bana alan trafık belırle dersenız tamam 15 alan 400 gb alan trafık aylık 10 tl sonrada yabancı fırmalar o fıyata sınırsız satıyo dıyorsunuz :D. Siz nasıl bır paket ıstıyorsunuz soyleyın oyle yapacam vala.
-
kadirin güvencesi benim :) bişi olursa bana gelin.
-
flybatwin bunu yazdı:
siten güzelmiş hocam :)
-----------------------------Hocam hangi site şu anda hiç bir sitem aktif değil yenı taşındık bu sunucuya.
-
RotKerim bunu yazdı:
kadirin güvencesi benim :) bişi olursa bana gelin.
-----------------------------Sağolasın Kerim hocam. Hani harbiden trafıkde hıçbir sıkıntı olmıyacak anlatıyorum durumu bireysel olarak basladım ancak satıs olursa kurumsallasmak hedefıız fılan. Eger 10 20 gb alan 400 yada 1 tb trafık deseydım 1 tbde den fazlada verırım sorun yok. Ama o zamanda yabancı hostıngler 10 tl ye sınırsız satıyor :D