Sınırsız Hosting 10 TL Ocak 2012 Ödeme Şansı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
sunucular nerde ?
-----------------------------Frankfurt am Main Almanya da
-
piratekadir bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
sunucular nerde ?
-----------------------------Peki Adulta Wareze İzin Varmı Alternatif Olarak Oyun Sunucusuda Kullanılar Bilir Hostan Refağat etsek Vps Alsak :d
-
Mycity bunu yazdı:
piratekadir bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
sunucular nerde ?
-----------------------------Peki Adulta Wareze İzin Varmı Alternatif Olarak Oyun Sunucusuda Kullanılar Bilir Hostan Refağat etsek Vps Alsak :d
-----------------------------Serbest hocam. Vps istiyorsan oda var ancak cirlux.com tamamlayıp oyle satışa cıkarmayı dusunuyordum onları. Almak istersen vps pm at.
-
hayırlı satışlar. kardeşim adamı bir sorguya aldınız maşallah güvenmiyorsanız almasınız adam bir çok şeyin garantisini veriyor. gidin alış verişinizi yüz yüze yapın
şüpheli bir durum görüyorsanız almayın bu kadar basit kafanıza takılan birşeyler. varsa pm yoluyla sorun adamın işine köstek olunacak sorular sormayın =))
-
Bu kadar ucuz ve almanya deyince aklıma netdireckt geliyor dc oradan mı
-
YasamaK bunu yazdı:
hayırlı satışlar. kardeşim adamı bir sorguya aldınız maşallah güvenmiyorsanız almasınız adam bir çok şeyin garantisini veriyor. gidin alış verişinizi yüz yüze yapın
şüpheli bir durum görüyorsanız almayın bu kadar basit kafanıza takılan birşeyler. varsa pm yoluyla sorun adamın işine köstek olunacak sorular sormayın =))
-----------------------------köstek fılan degıl kafasına takılan herkes her soruyu buradan söylecek cunku yaptıgı ıs resmı degıl vergı levhası yok. 2 ay hızmet verıp . 3. ay kacmaya calısırsa bırsey olmayabılecegını dusunebılır bu durumda bıreysel sıkayetlerde hem dolandırıcılık hemde vergısız satıs yapmaktan problem olacak kendısı ıcın .
Bunları bu cocuk ıcın demıyorum genel olarak gecerlı .gercı yasısda 18 altıymıs fatura kesmıyor sanırım .
Ben forumda can varken tutupta gelıp almam tanınmayan bılınmeyen bırınden
bı kere cpanel yok bunların hepsını tamamlayıp satısa oyle gecmelıydı.
Bak musterının sıtelerı vcar sacma sapan bıryerden almıslar arakı bul host u veren lamerı domaınıde onlar reglemıs sımdı napalım bız bunları.
o nedenle elımde hıyar var dıyenlere bi avuç tuz alıp gitmeye çalışmayın.
-
hocam bak limitsiz trafik şu şekilde teklif edilir müşteriye sunucumuz 100 mb sınırsız hattımız vardır bu yüzden hakkınız limitsizdir dersin sıkıntı yaşamassın
-
hipokondriyak bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------köstek fılan degıl kafasına takılan herkes her soruyu buradan söylecek cunku yaptıgı ıs resmı degıl vergı levhası yok. 2 ay hızmet verıp . 3. ay kacmaya calısırsa bırsey olmayabılecegını dusunebılır bu durumda bıreysel sıkayetlerde hem dolandırıcılık hemde vergısız satıs yapmaktan problem olacak kendısı ıcın .
Bunları bu cocuk ıcın demıyorum genel olarak gecerlı .gercı yasısda 18 altıymıs fatura kesmıyor sanırım .
Ben forumda can varken tutupta gelıp almam tanınmayan bılınmeyen bırınden
bı kere cpanel yok bunların hepsını tamamlayıp satısa oyle gecmelıydı.
Bak musterının sıtelerı vcar sacma sapan bıryerden almıslar arakı bul host u veren lamerı domaınıde onlar reglemıs sımdı napalım bız bunları.
o nedenle elımde hıyar var dıyenlere bi avuç tuz alıp gitmeye çalışmayın.
-----------------------------hocam ben o mantıkla söylemedim zaten tabiki kafana takılan soruları sormak durumundasın sonuçta iş yapıyorsun para veriyorsun para sokkakta toplanmıyor
ama burda yok limitsiz nasıl olur yalanlar gibi konuşmaları söyledim zaten bende fatura olayına gelince tabikide sen güvenilir bir yerde çalışmak istiyorsan orda çalışacaksın para senin bende arkadaşı tanımıyorum bende çalışmak istersem canla çalışırım bu kadar sıkıntısız çalışma varken tercih edeceğim yer can olur ama bir altarnatif olarak göriyorum arkadaşı =)) umarım anlata bilmişimdir..
-
kafadan 40 tb doldururum desem? :|
-
Cosmic bunu yazdı:
kafadan 40 tb doldururum desem? :|
-----------------------------biliyorum, yapar.