Sınırsız Hosting 10 TL Ocak 2012 Ödeme Şansı
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
kadirin güvencesi benim :) bişi olursa bana gelin.
-----------------------------Senin güvencen kim :)
-
sınırsız alanı nasıl sağlayabiliyorsunuz?
-
Yazılanlara değinmeyeceğim, ben gidiyorum zaten piyasadan, hayırlı olur inş, ne diyeyim. yalnız nacizane bir önerim var, başlayacaksan cpanel ile başla, başka panelden cpanele geçersen biraz başın ağrır, teknik bilgin yeterli değildi çünkü senin.
yanlış anlama, küçümseme değil bu, deneyim, öneri..
-
swordfish bunu yazdı:
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------Senin güvencen kim :)
-----------------------------benim:)ben ikisinede kefilim
-
overbite bunu yazdı:
sınırsız alanı nasıl sağlayabiliyorsunuz?
-----------------------------Seninde dediğin gibi aslında sınırsız degıl ama ben guvenıyorum sınırsız dıyorum yanı dolduraman kafanıza gore takılcaksınız hocam
edit: Olurda hanı doldurursanızda smart server esnek eklenebilir ozellıgı var doldukça eklenir hocam.
-
CanKirca bunu yazdı:
Yazılanlara değinmeyeceğim, ben gidiyorum zaten piyasadan, hayırlı olur inş, ne diyeyim. yalnız nacizane bir önerim var, başlayacaksan cpanel ile başla, başka panelden cpanele geçersen biraz başın ağrır, teknik bilgin yeterli değildi çünkü senin.
yanlış anlama, küçümseme değil bu, deneyim, öneri..
-----------------------------Teknik bilgi konusundada sorun yok sağolsun bir abi her konuda yardımcı oluyor bana. Cirlux.comuda satış sitesi haline getirince artık sanırım herkezın guvenı saglanmıs olur daha napim :D
-
Mycity bunu yazdı:
Hosting Özellikleri
Limitsiz web alanı
Limitsiz E-posta
Limitsiz Mysql
Limitsiz Subdomain
Kloxo paneli
Almanya LokasyonLimitsiz trafik ? Zaten Hep Öyle Olur Hayırlı Satışlar
-----------------------------limitisz olan herseyden uzak duracaksın.
Tutupta fırma sıtesını tanınmayan bırıne yaparsan
sunucu parasını denklestıremez bırsey olur sıtegıder tasıma vs bır dunya ugras dur.
Bu ıslere para var diye giriyorlar bırde onu anlamıyorum ben : ) adam natroya bakıyor resseller su para host su para reseller alayım satarım ben dıyor su fıyattan bır hesap yapıyorlar yıl sonunda ev alacak para cıkıyor :) ama ho reseller olsun sunucu olsun paraları odenemıyor sıteler sıkıntı oluyor.
limitsiz alan dıyorsun adamın bırısı vps ıle 2 tb dosya upload etsın 2 kerede de ceksın makınadakı dıger ınsanlar ne olacak ?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------da sen kımsın la ?
adam senden eskı o sennı hımayesıne alsa tamam
-
Büyük Düzenleme
Öncelikle trafikte hıc bır sorun yoktur. 1er Tb limitmi verım yinede hanı ısmı lımıtsız olmasınmı yada daha fazlamı verım.
Alan konusundada ben yetecegını dusunuyorum ancak smart serverda esnek yetmemesı durumda dolunca eklenır.
Fiyat konusuda bir ara resseler almıstım o zaman herkez yok sınırsız fılan var demıstı bende 10 tl dedım bunada pahalı demeyın artık bence.
Eğer hala bir sorun varsa buyrun hocam :D
-
sunucular nerde ?