Sinüzit İçin Tavsiyem
-
kafayı duvarlara vurasım gelio her seferinde ama allahtan bu aralar durdu 1-2 aydır pek ugramıo..
-
Aman hocam Acı Kavun'a dikkat;
http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fek_h%C4%B1yar%C4%B1
http://www.tumgazeteler.com/?a=4239785
Tekin bir şey değil...
-
o küçük şeylerden bi küçükken o göze gelirse kör eder die hep korkardık ama bir yandanda taş atıp nereye fışkırcak die heyecan yapardık :D:D çocukluk ya...
-
Denize gidin ve bol bol dalin, 5 metre kadar. Tuzlu su ve basinc etkisiyle burnunuz cesmeye donecektir. Ben de sinuzit'ten rahatsizdim yaklasik 6 yildir sorun yok. Zaten denize her giren dalar, siz biraz daha derine ve cok sefer yapin.
Gecmis olsun
-
alexelebek bunu yazdı:
-----------------------------Denize gidin ve bol bol dalin, 5 metre kadar. Tuzlu su ve basinc etkisiyle burnunuz cesmeye donecektir. Ben de sinuzit'ten rahatsizdim yaklasik 6 yildir sorun yok. Zaten denize her giren dalar, siz biraz daha derine ve cok sefer yapin.
Gecmis olsun
-----------------------------Aman hocam sinüzitten kurtulacaz diye deniziti saldırmasın.deniziti diye denizanasına diyorum :D
Hoca benim hoca vardı lisede.adam senelerden beri sinüzit hastasıydı.ben mezun oldum seneler geçti adam hala sinüzit hastası :D
La sçam böle sinüzite bi de öne eğilemiyom o artısı var işte yırtıyom bazı işlerden başım ağrıyo fln diye :D
-
size kesim çözüm söylüyorum dikattt....
1 hafta boyunca yiyebildiğiniz kadar PORTAKAL yeyin size garanti veriom 3-4 sene sizi idare eder tarafımdan denenmiştirr vesselam....
-
o dediğin işi yapan ilaç var bende babama çinde doktor vermiş bole yeşil bir su hafif anlına suruyosun pis yakıyo anlını bide kokluyosn baş agrısı kalmıyo sanki mentoll sıvı hale getirmişler
-
gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu buldu
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu buldu
İbrahim Saraçoğlu Prof olsa ne olur ya. Kadın programlarındaki insan olduğu şüpheli varlıklardan başka ciddiye alan yok adamı. Zaten işi de ticarete döktü adam...