folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinüzit İçin Tavsiyem

Sinüzit İçin Tavsiyem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    kafayı duvarlara vurasım gelio her seferinde ama allahtan bu aralar durdu 1-2 aydır pek ugramıo..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Aman hocam Acı Kavun'a dikkat;

http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C5%9Fek_h%C4%B1yar%C4%B1

http://www.tumgazeteler.com/?a=4239785

Tekin bir şey değil...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    o küçük şeylerden bi küçükken o göze gelirse kör eder die hep korkardık ama bir yandanda taş atıp nereye fışkırcak die heyecan yapardık :D:D çocukluk ya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Denize gidin ve bol bol dalin, 5 metre kadar. Tuzlu su ve basinc etkisiyle burnunuz cesmeye donecektir. Ben de sinuzit'ten rahatsizdim yaklasik 6 yildir sorun yok. Zaten denize her giren dalar, siz biraz daha derine ve cok sefer yapin.

Gecmis olsun

Another day another death another sorrow another breath...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

alexelebek bunu yazdı:
    -----------------------------

Denize gidin ve bol bol dalin, 5 metre kadar. Tuzlu su ve basinc etkisiyle burnunuz cesmeye donecektir. Ben de sinuzit'ten rahatsizdim yaklasik 6 yildir sorun yok. Zaten denize her giren dalar, siz biraz daha derine ve cok sefer yapin.

Gecmis olsun

Aman hocam sinüzitten kurtulacaz diye deniziti saldırmasın.deniziti diye denizanasına diyorum :D

Hoca benim hoca vardı lisede.adam senelerden beri sinüzit hastasıydı.ben mezun oldum seneler geçti adam hala sinüzit hastası :D

La sçam böle sinüzite bi de öne eğilemiyom o artısı var işte yırtıyom bazı işlerden başım ağrıyo fln diye :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

size kesim çözüm söylüyorum dikattt....

1 hafta boyunca yiyebildiğiniz kadar PORTAKAL yeyin size garanti veriom 3-4 sene sizi idare eder tarafımdan denenmiştirr   vesselam....

Telegram @WVesselam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    o dediğin işi yapan ilaç var bende babama  çinde doktor vermiş bole yeşil bir su hafif anlına suruyosun  pis yakıyo anlını bide kokluyosn baş agrısı kalmıyo sanki mentoll sıvı hale getirmişler

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:
    gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu

bambam66 bunu yazdı:

ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu buldu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:

ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu buldu

İbrahim Saraçoğlu Prof olsa ne  olur ya. Kadın programlarındaki insan olduğu şüpheli varlıklardan başka ciddiye alan yok adamı. Zaten işi de ticarete döktü adam...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 3693 Toplam Mesaj: 30