Sinüzit İçin Tavsiyem
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu buldu
İbrahim Saraçoğlu Prof olsa ne olur ya. Kadın programlarındaki insan olduğu şüpheli varlıklardan başka ciddiye alan yok adamı. Zaten işi de ticarete döktü adam...
-----------------------------adam sonuçta okumuş her önüne gelene o diplomayı vermi yorlar
-
BlackApple bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------ben onu burnuma değdirmiyorum kaynamış suyu burnuna değdirecek aptal görmedim sadce buharını soluyorum o saçma dedğn buluşuda ben değil
İbrahim Saraçoğlu Prof olsa ne olur ya. Kadın programlarındaki insan olduğu şüpheli varlıklardan başka ciddiye alan yok adamı. Zaten işi de ticarete döktü adam...
-----------------------------adam sonuçta okumuş her önüne gelene o diplomayı vermi yorlar
E şöyle örnek vereyim, Zekeriya Beyaz da Prof.Dr... Ama ciddiye alan kim? -
VIGILANTE bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
E şöyle örnek vereyim, Zekeriya Beyaz da Prof.Dr... Ama ciddiye alan kim?
-----------------------------sonuç olarak yöntem işe yarıyomu yarıo ben burdan ibrahm sacoğluna teşekkür edyrm
-
Kardeşimde de var ona diyeyim senin yöntemi.
Ama harbiden lanet bi hastalık. Allah şifa versin dayı.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşimde de var ona diyeyim senin yöntemi.
Ama harbiden lanet bi hastalık. Allah şifa versin dayı.
-----------------------------hocam bide başını havluyla örtsün kü buharı direk burnuna gelsin yoksa hemen soğuyo buharı gidio
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
gökaycım iyi bulmuşsun hoş bulmuşsunda bidahaki sefere o saçma buluşlarını dezgahta bırakma papatya çayı sandım içiyordum azkalsın senin burnunu deydirdiğin pis suyu
-----------------------------olm lütfen bana zeka larımız arasındaki farkı burda döktürme şimdi senin kendi aptallığın bunu hazmet banada profesörünü yedirtme
-
ne kadar çok bu dertten madur insan varmış bea? ben jöleyi bıraktıktan sonra bişi kalmadı la..
-
ya yokmu buna bir çare dün gece 5 de uyuyabildim tüm gece uyutmadı nee lanet bişi ya burnumda akmıyor kuru kuru başm ağrıyor ya :((:(:(:(
-
Size kendi yöntemimi yazayım bende 1 bardak bol acılı şalgam suyu için güzel faydası oluyor. Ama dikkat edin fazla içipte motoru bozmayın :))