Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
aydinlanma ve isinma icin haci gazi gerekli...
-
C_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıBekleyen Vergi Borcu70,724,486 ₺Bu nedir ya? Sadece param olduğu için mi vergi ödüyorum? gelirden almıyor mu vergiyi?Mesela iştiraklerim+taşınmazlarım+vs vs 'den hesaplanan günlük şu kadar geliyor ya. Oradan işçilerin maaşlarını ve başka giderleri düşsün. aylık olarak ona vergi ödeyelim.
----
güvenlik merkezi gibi krizleri yönetecek bir sistem yok mu? sosyal medya yöneticimizin olması krizleri engellemez mi yada gelişmiş sosyal medya yöneticisi alsak krizi engellemez miyiz? gelişmiş IK'cı alsak şirket içi entrikaları azaltmaz mıyız?
para kaybetmektense itibar kaybetmeyi tercih ederim - george arçelik
trilyon milyar milyon varlığa sahip büyük Hilmi'nin kafaya taktığı tutara bak :d :d :d
Abi o kadarını da öde be ,öde valla nolacak bee .d
Vergi kazanç / varlık bazlı olarak 3 şekilde alınıyor.
%2, %1 ve %0.5
Az daha zorlarsan mal varlığın çıkacak ortaya .d :dvergi affı da ister yakında...
-
ershn bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıBekleyen Vergi Borcu70,724,486 ₺Bu nedir ya? Sadece param olduğu için mi vergi ödüyorum? gelirden almıyor mu vergiyi?Mesela iştiraklerim+taşınmazlarım+vs vs 'den hesaplanan günlük şu kadar geliyor ya. Oradan işçilerin maaşlarını ve başka giderleri düşsün. aylık olarak ona vergi ödeyelim.
----
güvenlik merkezi gibi krizleri yönetecek bir sistem yok mu? sosyal medya yöneticimizin olması krizleri engellemez mi yada gelişmiş sosyal medya yöneticisi alsak krizi engellemez miyiz? gelişmiş IK'cı alsak şirket içi entrikaları azaltmaz mıyız?
para kaybetmektense itibar kaybetmeyi tercih ederim - george arçelik
trilyon milyar milyon varlığa sahip büyük Hilmi'nin kafaya taktığı tutara bak :d :d :d
Abi o kadarını da öde be ,öde valla nolacak bee .d
Vergi kazanç / varlık bazlı olarak 3 şekilde alınıyor.
%2, %1 ve %0.5
Az daha zorlarsan mal varlığın çıkacak ortaya .d :dvergi affı da ister yakında...
isteyeceğim. günlük o kadar kazanmıyorum. hergün vergi geliyor bu ne.
iki güne batar imraparatorluğum
-
Herkese tekrardan selamlar sevgiler arkadaşlar,
Güncellemeler geldi, daha mantık ve realite üzerine kurgulanmaya çalışıldı oyun.
* Sigorta sistemleri geliştirildi.
* Sosyal alan geliştirildi.
* Vergi sistemi geliştirildi.
* Reklam ( oyuncuların reklam verebilmelerine imkan sağlandı ) alanı geliştirildi.
* Referans ağı sistemi geliştirildi.
* Oyuna ilk başlayanlar için oyuncu rehberi eklendi, sizi yönlendirecek birkaç level boyunca.
* Level bazlı oyuncu koruma sistemi geliştirildi, yeni gelen güncellemelere istinaden güçlü zayıfı ezemesin diye bazı tedbirler alındı.
* Fon alanı geliştirildi.
* Hukuk Merkezi kuruldu.
* Gelir - Gider sayfalarındaki detaylar geliştirildi.
* Sabotaj sistemi geliştirildi. Artık direkt yoldan kişiden kişiye saldırı / zarar verme aksiyonu geliştirildi.
Şimdilik yine benden bu kadar :)
https://startupsgame.com/r/EFEIDE5645 ( üye olun garibi sevindirin :) ) -
C_e_Z_a bunu yazdı
Güncellemeler geldi, daha mantık ve realite üzerine kurgulanmaya çalışıldı oyun.
* Reklam ( oyuncuların reklam verebilmelerine imkan sağlandı ) alanı geliştirildi.
* Oyuna ilk başlayanlar için oyuncu rehberi eklendi, sizi yönlendirecek birkaç level boyunca.
* Level bazlı oyuncu koruma sistemi geliştirildi, yeni gelen güncellemelere istinaden güçlü zayıfı ezemesin diye bazı tedbirler alındı.
* Hukuk Merkezi kuruldu.
* Sabotaj sistemi geliştirildi. Artık direkt yoldan kişiden kişiye saldırı / zarar verme aksiyonu geliştirildi.
https://startupsgame.com/r/EFEIDE5645 ( üye olun garibi sevindirin :) )günlük vergiye hayır stopaja hayır :) ani denetlemeye hayır
-
DeTr bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
* Hukuk Merkezi kuruldu.
https://startupsgame.com/r/EFEIDE5645 ( üye olun garibi sevindirin :) )günlük vergiye hayır stopaja hayır :) ani denetlemeye hayır
Ben oyunda size bi ada devleti ayarlayayım, orda illegal illegal takılın :d bet yaparsınız, akpara karapara işleri falan :d :d
Olmaz kabul etmiyorum , yes vergi yes denetim yes stopaj .d .d -
Ceza hocam konu gizlide değil bak Ampul kafalar görecek rol modeli olarak alacaklar kulak arkası falan kalmadı bende östaki borusana doğru gidyolar yapma bunu yapma :)
DeTr tarafından 13/Nis/26 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
güncelleme var heralde, sayfa yüklenmiyor şuan.
aktif oynamaya başladım, kalabalık olsa daha iyi olur. diğer kullanıcılar ile ortaklık yapacağımız bir şeyler de güzel olur misal ihalelere teklif verme yüksek teklifte kalması vs gibi.
bir de neye göre lvl atlıyoruz ne lazım bunun bir şeyinin olması gerekiyor.
keyifli gidiyor, birbirimize saldırı işini azaltmalıyız. :D:d:d -
ershn bunu yazdı
güncelleme var heralde, sayfa yüklenmiyor şuan.
aktif oynamaya başladım, kalabalık olsa daha iyi olur. diğer kullanıcılar ile ortaklık yapacağımız bir şeyler de güzel olur misal ihalelere teklif verme yüksek teklifte kalması vs gibi.
bir de neye göre lvl atlıyoruz ne lazım bunun bir şeyinin olması gerekiyor.
keyifli gidiyor, birbirimize saldırı işini azaltmalıyız. :D:d:dHocam Nasıl Oynanır sayfasında her şey tüm detaylarıyla yer alıyor. O alanları da güncelledim. ( https://startupsgame.com/nasil-oynanir )
Birebir rekabetler için ilk kez sabotaj sistemini yayına aldım mesela, bu zamanla geliştirilebilir.
Ara ara güncellemeler oluyor o yüzden anlık veya kısa sürelik kesilmeler olabilir.
Şu an BETA yayını bitti, var olan iskelet bu.
Geliştirmeler de bu sistemin üzerine devam edecek gibi. -
bi girdim 0 tl para var
şimdi şuan siber güvenlik seviyem herşey aktif hali ile 4/5 diyor zaten 5/5 aktif olmuyor şuan
toplam saldırı 11 / 11 i de engellendi diyor
toplam 0 tl kaybı 0 itibar kaybı
ancak bildirimlere giriyorum saat başı saldırı olmuş tüm param gitmiş para bitene kadar saldırı devam etmiş hacı buna bi optimizasyon yap