Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
Çok selamlar, sevgiler arkadaşlar....
Bir süredir ayrı kaldık, yapılan güncellemelerden sizleri bilgilendirememiştim :)
Kısaca özet geçmek gerekirse;
- Artık haftalık ödüllü bir bilgi yarışmamış var, ödüller haftada 1 defa dağıtılıyor. Sorular, tabiiki Startup & Şirket kültürüne uygun hazırlanmaya çalışıldı. Şu an 30 kadar soru var, eğer sizlerde destek olmak isterseniz çoktan seçmeli soru kalıplarınızı bana iletebilirsiniz.
- Günlük görevler olduğu gibi şimdi Haftalık Görevlerde var, burada aslında mantık rutin görevleri sık sık yapanlara daha çok kazandıracak blok görev ödülü mantığı.
- Anasayfa, nasıl oynanır gibi ön sayfalarda güncellemelere binayen yeni modül & özellik açıklama ve detayları eklenerek güncellendi.
- Şans çarkındaki ödül adaletsizliği ortadan kaldırıldı, artık Level'ınıza göre ödüller çarpanlarla veriliyor. Misal, 10 Altın geldi - ama siz Level 50 bir oyuncusunuz. Sistem burada hemen çarpan sistemine geçiyor, size 10 Altın X Level Çarpanı kadarlık altını takdim ediyor.
- Çekiliş modülü daha stabil hale getirildi.
- Vergileri de biraz düzene koydum :d Artık vergi ödemediğinizde ceza binecek :d
- Sigorta sistemini geliştirdim, artık üst seviye bir sigorta aktifken alt seviye alamayacaksınız.
- Referans sistemi geliştirildi, artık sistem üzerinden bannerlarla referans verebilirsiniz sitelerinizde, orada burada! Ayrıca, referans sistemi artık size değil,refere olduğunuz kişiye de ilk kayıt ödülü verecek.
- Siyaset & Devlet mevzusunu ekledim :d Biliyorsunuz ki, her sermaye kıyısından ucundan Devlet yönetimi ve bürokrasisinde söz sahibidir. Devlet ihaleleri alma, birilerini gammazlama, işine taş koyma ve dolaylı yollardan itibar / para kaybı yaşatacak siyasi suikastlere zemin hazırladım .d
- Konsorsiyum modeli sisteme dahil edildi. Bu nedir? Aslında bildiğiniz klan. Ama öyle vurdu kırdı yerine daha çok güçleri birleştirerek gelir modelleri üretme mantığı ele alındı. Sayımız az, bu özellik şimdiden tat vermeyebilir ama kalsın köşede :)
- Oyuna bir bakıp çıkanlar için de 3. ve 7. günlerde ödüllü geri çağırmalar uyguladım. " Ateş almaya mı geldin? " deyip ödülle ağırlıyoruz :)
Bunların yanı sıra, ufak tefek oyun performansı ve sistem sağlığı içinde geliştirmeler yapıldı.
Umarım zevkli bir oyun deneyimi sunacaktır.
Uğraşmışsın la bebe , bunun hatrına üye olurum diyenler için :
Ref Link: https://startupsgame.com/kayit?ref=EFEIDE5645
Tekrardan sevgiler, saygılar..
İstek ve taleplerinizi gözetiyor olacağım :) -
İtibar Değişimi: -132944
oyun sahibi bana saldırdı ve tüm emeklerim boşa gitti. :))
şu dengesizlikten ötürü bıraktım. -
ershn bunu yazdı
İtibar Değişimi: -132944
oyun sahibi bana saldırdı ve tüm emeklerim boşa gitti. :))
şu dengesizlikten ötürü bıraktım.:d Abaauuuwww yerle bir etmiş :)) Ben bunun ayarını biraz kısayım
Dur bi ayar çekeyim hocam oraya , sağ ol bildirim için.
-
Çok selamlar, sevgiler sayın arkadaşlar :)
Uzun bir zamandan sonra yenden konuda yazmak istedim; ama bu defa çok bir güncelleme yok :) Daha çok konu altı sohbet muhabbet olsun diye :)
Naptım?
- Günlük aktiflik ve oyunda kalma durumlarına göre bir ödül mekanizması geliştirdim, artık günlük olarak oyundaki en aktif kullanıcılar parlanacak pullanacak :)
- Bilgi yarışmasını güncelledim, cırt soruları kaldırdım daha güncel, daha genel kültüre dayalı sorular ekledim.
Eeee, siz n'apıyonuz? -
Hadi hızla güncellemelerden bahsedelim :)
- Yapboz oyunu ekledim, biraz zor gibi ama zevkli.
- Clan sistemi biraz daha geliştirildi.
- Feferans sistemindeki karşılıklı kazanç ( hem yeni üyeye hem referans ile aracılık yapana ) oranları güzel şekilde arttırıldı.
- Tüm finansal olaylar artık level bazlı oldu, artık her kazanç her ödeme üyelik seviyesine paralel şekilde belirleniyor.
- Yapay zeka asistanı ekledim, oyunla ilgili herşeyi sorabilir ve yaşadığınız sorunları çözebilirsiniz.
- Hee yapay zeka çözemedi mi, Geri Bildirim sistemi ekledim. Ekran görüntüsünden, hata detay bildirimine kadar herşey var.
- Artık güncellemelerden anlık haberdar olacaksınız.
Ref Link : https://startupsgame.com/r/EFEIDE5645
Hadi gelin, çevrenizi falanda çağırın.
ve, her zamanki gibi, önerileri hemen bildirmeyi unutmayın sevgili arkadaşlar. -
Bıraktığım halde hala 5.'yim sıralamada :D
-
hocam oyunu mobil oyuna çevir para kazanırsın
-
Güzel bir logo + ingilizce versiyon yap.
Pumpfundan token cıkar. Tokenı oyuna dahil et. iyi kitle yakalar ve creator fee den güzel para kazanirsin
