Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
PanxeR bunu yazdı
bi girdim 0 tl para var
şimdi şuan siber güvenlik seviyem herşey aktif hali ile 4/5 diyor zaten 5/5 aktif olmuyor şuan
toplam saldırı 11 / 11 i de engellendi diyor
toplam 0 tl kaybı 0 itibar kaybı
ancak bildirimlere giriyorum saat başı saldırı olmuş tüm param gitmiş para bitene kadar saldırı devam etmiş hacı buna bi optimizasyon yap
Bildirimlerde dil slugları ( terimleri ) hatalı veya işlem dışında açıklamalar olduğundan çoğu sefer yanlış veri atmış.
En garanti çözüm, gider detaylarına bakmak. Orada sistemdeki tüm işleyiş / karar sonrasının kâr - zarar verisi var. Eğer orada yer almıyorsa, sorun dediğim gibi sadece bildirimlerdeki terimlerdedir.
Halen bazı alanlarda ufak tefek düzeltmeler oluyor arkadaşlar, mesela tüm taşınmazların bir gecede kaybolması ardından çok ufak bir sql hatasından kaynaklı olduğunu tespit ettik, onu düzenledim.
Şu an varsa taşınmazlarınız, tümü geri dönmüş olmalı. O sorun halledildi.
Sizlerin geri dönüşleri değerli, lütfen devam :)
Can'sınız. -
Tekrardan selamlar, sevgiler arkadaşlar...
- Oyunda sıfırdan bir geliştirme yapıldı. 40. level'dan sonra artık her kullanıcı kendi özel hizmet / ürününü oluşturarak satabilecek. Satış gelirleri yanı sıra, katma değer hizmetler ( kaynaklar ) sunarsa onların da kazancını elde edecek. Bir nevi, pazaryeri mantığıyla satışa sunulan bir alan oluşturuldu.
Bunların yanı sıra, yine Level bazlı geliştirmeler de eklendi. Dil dosyası geliştirildi, artık Türkçe & İngilizce içeriler %85-90 oranında senkronize gidiyor.
Kayıt : https://startupsgame.com/r/EFEIDE5645 buradan devam edebilirsiniz oyunu merak eden, ekosisteme dahil olmak isteyen arkadaşlar...
Görüşmek üzere, sağlıkcakla kalın.. -
altın sigorta yaptırınca premium sigorta butonu haka aktif olduğunu gördüm kapsamları farklı o zaman diye düşünüp ona da bastım bu sefer altın gitti premium aktif oldu sonra tekrar altın aldım.
sigorta az kapsam orta kapsam tam kapsam diye 3 e ayrılıyor ise 1 poliçe yapınca diğer butonlar (ucuz olanlar) deaktif olması gerekir.
birde 7 günlük kapsam diye satılıyor ancak ben 10 defa 7 günlük alabilmeliyim süre uzatımı yapmak yani.
-
PanxeR bunu yazdı
altın sigorta yaptırınca premium sigorta butonu haka aktif olduğunu gördüm kapsamları farklı o zaman diye düşünüp ona da bastım bu sefer altın gitti premium aktif oldu sonra tekrar altın aldım.
sigorta az kapsam orta kapsam tam kapsam diye 3 e ayrılıyor ise 1 poliçe yapınca diğer butonlar (ucuz olanlar) deaktif olması gerekir.
birde 7 günlük kapsam diye satılıyor ancak ben 10 defa 7 günlük alabilmeliyim süre uzatımı yapmak yani.
Not edildi.
Bu arada diğer alanlardaki günellemeleri nasıl buldunuz :) Arena , Hukuk ve Sabotaj'da yeni bir işlem akışı sistemi var. -
Hocam ciddi emek vermiş ve kafa patlatmışsın.
Bunu zevkine mi yapıyorsun yoksa bir beklentin olacak mı ?
nasıl şu an ki trafiğin.
Ben bu konuyu ilk gördüğümde bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim açıkcası.
Görsellik yok, fazla text, karışık ve kasvetli. Oynayacağım yada yapacağım bir şey değil ama bir başarı mı onu merak ettim.
-
Castaway bunu yazdı
nasıl şu an ki trafiğin.
Görsellik yok, fazla text, karışık ve kasvetli. Oynayacağım yada yapacağım bir şey değil ama bir başarı mı onu merak ettim.
kendi fikrim gerekli güncellemeler eksiklet gereksizler zaman içinde belli olup tam final oyunu oluştuğunda güzel birşey çıkacaktır
daha eklenebilecek çok şey var gibi duruyor
-
Castaway bunu yazdı
nasıl şu an ki trafiğin.
Tümüyle zevkine hocam:)
Bakayım dedim, neler yapabiliyorum - neleri planlayıp hayata geçirebiliyorum. Tümüyle yapay zekanın eseri elbette, Claude Sonnet 4.6 ve ChatGPT Instant ile oluşturuldu.
Grafik açısından zayıf evet, sebebi de henüz bu grafik geliştirmelerini nasıl yapacağımı bulamamış olmam :)
Çözerim umarım. -
borsada 10 hisse al diyor fakat 20 de 50 de 100 hisse de alsanız 1 sayıyor yani kaç adet aldığınızı değil kaç kere aldığınızı sayıyor.

-
personel eğitimine milyonlar harcıyorum fakat personel eğitimi bana XP sağlamıyor
aslında firma mı geliştirdikçe büyüyükçe yine XP kazanmalıyım ( bence )
-
@PanxeR hocam selamlar,
Şu an işlerin biraz yoğunluğundan oyuna sadece akşamları bakabiliyorum, ben bu bildirdiklerini de not ettim.
Güncellemeler sürdüğü için ara ara bazen sıfırlama / sınırlamalarda oluyor.
Ayrıca, onlara denk geldiysen bu sorunları o yüzden de yaşıyor olabilirsin ama detaylara mutlaka bakcam, varsa bu konularla ilgili sorunlar onu hallettikten sonra buradan bildirim yaparım.
Çok teşekkür ederim bildirim için, sağ ol var ol.