Şırnak‘Ta 3 Şehit!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    Abdullah gül "Turkiye için güzel şeyler olacak" dedi 90lı yıllara geri döndük. Allah sonumuzu hayır etsın

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır dilerim. başımız sağolsun..

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pehlivan
    Pehlivan's avatar
    Erkek

Bu millet anası bacısı işgal kuvvetleri tarafından tecavüze uğramadan anlamıcak neler çekildiğini...unuttuk hep birlikte unuttuk...

Top Secret
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Gercekten cok üzücü bi durum Allah sabır versin ailelerine. Hergün sehit haberi icim acıyo.

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu %50 oy veren amcıklar pkk kapılarına gelip eşlerini bacılarını çocuklarını istediklerinde de "buyrun abi alın. sikin bizim ecdadımızı" diyebilecekler mi. çok merak ediyorum.

Bunlar kahve jargonu bi yerden duydugunda belli akşama kadar tekrar edip durursun bunlari. Kimseye bu şekilde hakeret ve küfür edemezsin! zaten senin gibiler yüzünden bu ülke böyle öteki o bu biz diye ayirim yapa yapa geldigimiz noktaya bak. Bende desem şu %50 dışındaki piçler ananizini bacınızı neyse. Kimse burda bölücülük yapmadıktan sonra düsüncelere hakaret edemez. Simdi gocundn vs. tarzindada sacma sapan yazılar yazcaksanda söyliyeyim akp ye oy vermedim. Ayrıca MOD larından işine gelenleri görme huyundan vazgecmesini istiyorum.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Şu %50 oy veren amcıklar pkk kapılarına gelip eşlerini bacılarını çocuklarını istediklerinde de "buyrun abi alın. sikin bizim ecdadımızı" diyebilecekler mi. çok merak ediyorum.

şehit haberinde bile türkiyenin yarısına küfür ediyorsunuz,AKP 9 yıldır var akpden öncede terör vardı niye bütün suç akp nin ?

AKP nin olsa bile söylenecek yer bu konu mu?

söylenecek yer burası diyelim benimde ailemden akp ye oy verenler var sen kim oluyorsunda onlara küfür ediyorsun

Biraz saygı..

+

Bu sitede küfür suç değil mi ayrıca bi adama küfür etsek ban yeriz adam seçmenlerin yarısına sövmüş 

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

dede bunu yazdı:

Ephesus bunu yazdı:

şehit haberinde bile türkiyenin yarısına küfür ediyorsunuz,AKP 9 yıldır var akpden öncede terör vardı niye bütün suç akp nin ?

AKP nin olsa bile söylenecek yer bu konu mu?

söylenecek yer burası diyelim benimde ailemden akp ye oy verenler var sen kim oluyorsunda onlara küfür ediyorsun

Biraz saygı..

+

Bu sitede küfür suç değil mi ayrıca bi adama küfür etsek ban yeriz adam seçmenlerin yarısına sövmüş 

Durup dururken yapmadı heralde bunu. Git bak akpnin geldiği dönemden bu yana şehit sayısındaki artışı gör. Hem açılım muhabbetleriyle teröriste cesaret veren , haburda davullu zurnalı terörist karşılatıp güzel şeyler oluyor diyen kim ? Bende sövüyorum. O banlanacaksa bende banlanmak istiyorum !

...
Toplam Hit: 4676 Toplam Mesaj: 27