Şişli"Deki Bir Dürümcünün Reklam Broşüründen Harfi Harfine Aktarılmıştır...
-
Adam haklı tabi, geleneksel türk kebabı iskenderi bunlar yenilmezmi.
Abuk subuk isimli hayvanlar istakozmuş, yok hamam böceğiymiş yenilmez.
Soğan + 1.5 adana gibisi yanınada şole sodalı bir ayran la canım çekti bu saatte =) -
dürüm rulazzz :)
-
Leustad bunu yazdı:
-----------------------------Adam haklı tabi, geleneksel türk kebabı iskenderi bunlar yenilmezmi.
Abuk subuk isimli hayvanlar istakozmuş, yok hamam böceğiymiş yenilmez.
Soğan + 1.5 adana gibisi yanınada şole sodalı bir ayran la canım çekti bu saatte =)
-----------------------------eeeee ajan yaptığın işmi bizde de mide var dimi :) canımız nası çekti offfff ben uyuyamam yaw :D
-
Dayım Tezini sağlam temellere dayamış bilimden tarihten örnekler vermiş inanmayan top olsun.
Dürüm kebap yiyene kro diyen mok yesin :D
-
Terasında kapısı açık komur felamda var şeytan diyor al dolaptan kebabı yak pişir =)
Üşeniyorum valla komuru yakmaya, sabah kahvaltıda dürüm yiyecem ahauhau... -
lan açtım ya okumaz olaydım :D
dayımda süper yazmış varya onun verdigi gazla bi oturuşta yemedigim kadar yerim ak
-
------
Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb.Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.
------
Doğru diyor. Cidden :)
-
Abi gelin Adanaya ben size kimin kebap,salgam,lahmacun yiyip kimin yemedigini gosteririm tek tek :) yemeyenlerin derisi boyle bebek derisi gibi,cit kirildim tipleri var...ama kebap yiyip salgama vuran adamin derisi kalin,kara tenli ,sayko bakisli olur :) yazi dogru demis valla :D ...ama ben nice kiz tanidim disarda sogan yiyenlere iyk igrencler diye bakip sofrya oturunca 3bas sogan yiyen :D
-
oldum olası gıcık gavur iadı yiyeceklerle tersoyum zaten.
yazı manyakmış :D
-
adam reklamın babasını yapmıs inceden işlemiş kebep bızım dogamızda var onsuz yapamayız..tabı kolestrol olayı 2 şişe sodayla cozulmuyo ole bı problemı olan az yıcek haftada 1 gun falan cunku kebapların hepsi yaglı tadı veren zaten o yağlar...soda işini geccek tabi, isterse damacanayla içsin sodayı kolestrolu dusuremez saabaha kadar kosup yedıgını yakması lazım eskiler yıyodu ama calısıp yakıyodu 1 oturusta yedıgı kuzuyu...