folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şişli"Deki Bir Dürümcünün Reklam Broşüründen Harfi Harfine Aktarılmıştır...

Şişli"Deki Bir Dürümcünün Reklam Broşüründen Harfi Harfine Aktarılmıştır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bence direk şunu yazmalıydı.

Gidip entel suşi yiyenler,bunu övenler güzel diyenler tez zamanda mantar olsunlar inşalaahhh (- çalışanlar : aminnnnn:)

İç yağına kuruk yağına kilo yapan diyenler top olup etilere düşsünler inşallaahh (- çalışanlar : aminnnnn:)

Sabah sabah kalkıp rejim yürüyüşü yapıp öğlen birbirine pasta tarifi veren kadınların topu cennete gitsin inşallaaah

(- çalışanlar : aminnnnn:)

İşimize balta vuranların allh belasını versin be oynamıyorum a.q (- çalışanlar : A.Q:)

haha

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

Yürrü be..

hahaha

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    eheheheh işte bu iyiydi :D

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    harbiden çok doğru yazılmış bi yazı...yaw benim babam dağ gibi adam bi oturuşda abartısız 2-3 tavuğu çıplak elle yicek adamdı,gel gelelim şimdi kepek ekmek yiyor,üzülüyom walla :(

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Aq aslında doğru!

Boy:180-190cm civarı

Kilo:98 

Valla biraz iriceneyim ama gayet sağlıklıyım =) şu günlerde atletle uyumanın cezası olarak çektiğim hafif nezle sayılmazsa :D hakikaten kebapsız,şalgam susuz yaşanmaz,öl daha ii aq :D hayatım boyunca bi kere evdekilerin zoruyla diyetisyene gittim,bigün bile uygulamadım ama o diyeti :P  yemek buldun ye dayak buldun kaç,felsefe budur :D

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead54
    dead54's avatar
    Erkek
    türk insanı bu!!!

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir...California
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

hll olsun amcama. bu adam beni anlatmış benim beynimi okumuş. millet elinde kolayla sokakta gezer ben şalgam suyu içerek gezerim. şalgam suyu bizim evin baş içeceğidir. bi kaç kız gördü beni elimde salgam suyu ayyy üğrençsin falan dedi, şimdi hepsi şalgam suyu içiyo.

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

amcam dogru yazmis ama bazi yerleri abartmis.

21. yuzyildayiz hanginiz artik elinizde kilicla keceye kilic salliyorsunuz ?
    hanginiz sabahin 5 inde kalkip tarlaya capa yapmaya gidiyorsunuz, ekin bicmeye gidiyorsunuz ?
    hanginiz yakacak icin ormana odun toplamaya gidiyor ?

bilgisayar basindan kalkip bakkala gitmeye useniyorsunuz. birak bakkali mutfaktan su icin bile aile fertlerini seferber ediyorsunuz.

en son ne zaman ciplak ayakla topraga bastiniz ?
    en son ne zaman yuruyus yaptiniz ?
    en son ne zaman spor yaptiniz ? 

bilgisayar basindan kalkabildiniz mi ?

tamam ben durumun lezzetinden vazgecmis bir insan degilim. ama sirf dis guclere inat olsun diye 2 porsiyon durum yiyip, 4 pardak salgam icip, bol soganli salatayi yedikten sonra ne yapiyorsunuz ?

gecip bilgisayar basina, televizyon basina uyuyorsunuz. iki adimlik yere bile arabayla gidiyorsunuz.

eskiden 1 koyunu yiyorlardi ama dogal besleniyorlardi, yediklerini eritebilecekleri isler yapiyorlardi, bos oturmuyorlardi, televizyon izlemiyorlardi, bilgisayar basinda gecirmiyorlardi zamanlarini, otobuse arabaya binmiyorlardi, yediklerini son damlasina kadar harcayabiliyorlardi.

simdi bu amcamin yazdigi yaziyi okuyarak vereceksiniz durumun gozune gozune,

kalp hastaliklarinda artis, kolestrol seviyesinde yukselis, iki adim attiginda tikanma, egilip dogrulurken bile yorulma hissetmeyeceksiniz. ama simdilik. ya sonra ? 

-----------------------------

şimdi gelelim senin yazına hocam.:) şimdi elimde kılıç yok kılıç sallamıyom orası doğru. ama hergün 5 te kalkarım. ilk önce bilgisayarın başına otururum, çünkü o saatte çok hızlı oluyo internet. sonra kahvaltımı yaparım. sonra giderim patates tarlasına ot yonmaya, çapa yapmaya, ilaçlamaya, fare peşinde koşmaya vs vs vs. sonra biçin başlar, tarlayı kardeşime devrederim, ben diğer köye giderim, biçin ot, patos vs vs. (tabi bukısım yaz için)

en son çıplak ayakla toprağa dün bastım hergün de basarım. çok faydalıdır, insanın bütün elektriğini alır, ferahlatır, bi hoş yapar. köyede genellikle yürüyerek giderim burdan 5km çeker ama onu spor saymam, ayrıyeten bide vücut geliştirme yaparım haftanın üç günü, en az 2 saat. o yönden çok sportifimdir yani:)

eee dolayısıyla çok yemek yerim, herkes 1 tabak yerse ben en az 2 tabak yerim(kurufasulye oldumu bu 3 tabağa bile çıkabilir), çoğu zaman kimse yemeğini bitiremez, ay öldüm patladım der, ben bide bunların bitiremediğini yerim:D bu tokluk en fazla 1 saat sürer genelde gelir anne ben acıktım derim, annem zıkkım ye der artık:) ama gel görki 1gr göbeğim yoktur, dedim ya çok sportif adamımdır:)

şimdi sen yazında haklısın, amcamda haklı, herkes ben diilki demi? burda kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın, çünkü burdaki insanların, özellikle köylülerin geneli böyledir, (ben köylü deilim, şehirde otururum ama, hem burası da köy gibi bi yer, hem de dedeme falan yrd ediyorum yani) şimdiiii, sizde kalkın yukarda sıydıklarımı yapın önce, sonrada amcamın dediklerini....:)

sağlıklı bir yaşam dileğiyle....

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mimar sen o isleri yapiyorken birde rejim yapmaya kalkarsan zaten ikinci gunden bayilmaya baslarsin.

ama insanlarin geneli senin gibi degil. adam oturuyor pc basina saatlerini harciyor hicbir faaliyet yok.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    yazı güzelmiş eline sağlık (:

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

agalar ne yalana soliim hmn her gece saat 3-4 gibi disari cikar gider bi adana yerim. vallahi ole sagliksiz diyenleri dilleri tutulsun emi. durum forever

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi helal olsun adama valla doğru yazmış tamamen katılıyom.. doru sölüo aq bizim atalarımız bi oturuşta bi kuzuyu yermiş aslanlar gibi biz şimdi iki dilim ekmekle doyuyoz yakışmaz delikanlı adama...

Toplam Hit: 5333 Toplam Mesaj: 44