folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şişmanlar Dövüşebilir Mi?

Şişmanlar Dövüşebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

tombul abimiz bacak kısmından yukarıya doğru biraz daha uzanabilip hiçbirşey yapmadan komple üzerine uzanıp knock-out edebilse tadından yenmezdi :)

muaythaist tarafından 20/Ara/13 17:43 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kilosunu iyi kullanabilirse ağırlığını vuruş gücüne çevirebilir böylece çok sağlam yumruk atabilir. boğuşmalarda ise açık ara iyi gider doğal olarak. önemli olan ne yapabildiği tabi ama sormak istediğin şey eğer aynı adamın (sıradan biri olarak varsayıyorum) şişman haliyle zayıf hali arasında bi karşılaştırma ise kesinlikle şişman hali daha fazla iş görür. bu demek değildir ki kendinden zayıf olanı döver. o karşısındakine bakar. ben mesela tahminen normal 5 kişiyi tek başıma alırım kavgada. ama karşımdaki adamlar tecribeliyse bu sayı 3e düşer 2ye düşer. adamına göre yani.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Dövüşmek yürek işidir hocam gerisi hikaye.Çok tanıdığım var 3gen vücut adam,dışardan çok sağlam ama bi sik yapamaz.1.74 boyum 82 kiloyum damarıma basanın gece 5 falan dinlemem girerim yatak odasına :D:D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 6467 Toplam Mesaj: 34