Sistem Özellikler (Ss İle) :))
-
Evet hocalar. Daha önce yapıldı mı bilyorum ama yapılmadıysa bir ilk olsun :)
Evet sistem özelliklerini ss ile paylaşıyoruz.
-
-
-
-
-
sansa bak bende tamda bu konuya iliskin topic acmistim bugün.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=40266
-
1. Makinam : Özel işlemler için kullanıyorum, bütün harddisklerim ve güvenlik gerektiren dosyalar resimler belgeler ve tahribat bu makinada, raid var...
2. Makinam : Server olarak çalışıyor, devamlı tahribatın serverından dosya çeker, hiç bir zaman kapanmaz, kardeşimde bu makinayı kullanıyor, msnimin hiç kapanmamasının sırrı bu makinada :)
3. Makinam : Laptopum, 1. Makinadaki verilerin bir kopyasıda bu makinada durur. Ankara dışındayken ve okuldayken bu makinayı kullanıyorum. En önemli özelliği 4 saat pili gidiyor :)
4. Makinam : Cep Telefonum, Maillerime 7/24 ulaşmak için ve acil durumlarda tahribata ulaşmak için kullanıyorum. Asus P525 dir kendileri... 1. Makinadaki Exchange server ile entegre..
Ahanda bu kadar :) gece gece az karizma yapiim dedimde :|
---------------------------------------------------------------------------------
Edit : Buda Tahribat.Com'un şu anda bulunduğu makina.. 2 bölümü güvenlik nedeniyle gizledim sadece :)
-
Reklam kokan hareketler bunlar :| yesinler 4 ss koyduadam varmı la böle bişey:D
-
Bu arada bilmeyenler için, ekran görüntüsü alırken alt+printscreen yaparsanız sadece aktif ekranın görüntüsü alırsınız..
Hatta direk save için ezbere kısa yol..
Alt+Print Screen
Başlat Tuşu
3 Kere Yukarı Tuşu (Çalıştıra Gel)
Entere Bas
mspaint yaz entere bas
Ctrl+E yap
1 e bas tab a bas 1 e bas entere bas
Ctrl+V ye bas
Ctrl+S ye bas
Kaydet entere bas :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada bilmeyenler için, ekran görüntüsü alırken alt+printscreen yaparsanız sadece aktif ekranın görüntüsü alırsınız..
Hatta direk save için ezbere kısa yol..
Alt+Print Screen
Başlat Tuşu
3 Kere Yukarı Tuşu (Çalıştıra Gel)
Entere Bas
mspaint yaz entere bas
Ctrl+E yap
1 e bas tab a bas 1 e bas entere bas
Ctrl+V ye bas
Ctrl+S ye bas
Kaydet entere bas :)
-----------------------------hey dostum bu gece karizma sınırlarını aştığının farkındamısın ! bu zenci ne yaptığını zannediyor lanet olsun. biri onu durdursun :D:Dbfşbfbwf
-
vay a.k :)