Sistem Özellikler (Ss İle) :))
-
keşke internet cafede olmasaydım :(
-
Bu Server Kendisi bir Xseries 226 dır. (IBM): // Çift işlemci var üzerinde
2 X Intel Xeon Processor 3.0 GHz/800MHz -2MB L2 cache
Bu da benim makina:
-
-
8mm o ibm i rene mi onerdi :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yok under cım bizzat gittim kendim aldım.
Aslında HP daha iyi teknoloji olarak fakat huyum kurusun sağlam şeyleri severim. :)
-
intel rulez ulaan :D zaten tbt bulusmasına intel tısortumle gelicem (: bu arada amma amd kullanan varmış be kardeşim ((:
-
8mm bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
Yok under cım bizzat gittim kendim aldım.
Aslında HP daha iyi teknoloji olarak fakat huyum kurusun sağlam şeyleri severim. :)
-----------------------------yok iyiki ibm almissin hp ye lanet olsun ben bi kazik yedim artik urunlerin hepsi hp harici cihazlar var. serveri da hp al dediler almam dedim rene bi konfigrasyon cikartti ibm e sordum benzer ozelliklerde olan bi urun aldim.
ir2 le martyn gordu oha ucak gibi lan bu diyo. acilinca ucagin kalkisi gibi ses veriyorya bitiyorum o sese :)
-
idare ediyoruz :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
Yok under cım bizzat gittim kendim aldım.
-----------------------------yok iyiki ibm almissin hp ye lanet olsun ben bi kazik yedim artik urunlerin hepsi hp harici cihazlar var. serveri da hp al dediler almam dedim rene bi konfigrasyon cikartti ibm e sordum benzer ozelliklerde olan bi urun aldim.
ir2 le martyn gordu oha ucak gibi lan bu diyo. acilinca ucagin kalkisi gibi ses veriyorya bitiyorum o sese :)
Evet manyak bir hız var. Bana otuz kişi hp al dedi teknoloji bakımında iyi diye ben gittim ibm aldım. Abi ibm bu işlerin dedesi. Çift işlemci var server da şu an hayatımda bu kadar hızlı makina kullanmayı bırak görmemiştim dahi..İçini birgun çekip koyayım buraya :)
Şey nasıl anahtarı sende mi kapağın? :))
-
bende bende :)