Sistem V1.0 Web Tabanlı Hacker Oyunu
-
off bende diorm neden olmuyo büyük harf küçük harf muhabbeti varmış..
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu bir nevide eğitim oluyor mesela hayatında kaynak koduna bakmamış biri kodları görüyor md5 in neolduğunu bilmiyenbiri araştırma yapıyor onu öreniyor bir nevi ev ödeviyle öğrenme yöntemi buyüzden v 2nin birazdaha gerçek hack yöntemleri cnsinden olmasını teklif ediyorum en azından çözerken bişiler öğreniriz bu gerçekten oyun gibidi hack kısmı zayıftı biraz kaynak koda kelime saklama felan normalde böle şeyler olmaz ama tabi çokta zor olmasın busayede herkes bişiler öğrene bilir
-----------------------------V2 de iddaalıyız çok süper olacak.
-
BlackApple bunu yazdı:
13 ü bi geçsem bitircemde
-----------------------------bitti
İsminiz Kayıt Edildi !
13.seviye zekice olmuş :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
hocam bu bir nevide eğitim oluyor mesela hayatında kaynak koduna bakmamış biri kodları görüyor md5 in neolduğunu bilmiyenbiri araştırma yapıyor onu öreniyor bir nevi ev ödeviyle öğrenme yöntemi buyüzden v 2nin birazdaha gerçek hack yöntemleri cnsinden olmasını teklif ediyorum en azından çözerken bişiler öğreniriz bu gerçekten oyun gibidi hack kısmı zayıftı biraz kaynak koda kelime saklama felan normalde böle şeyler olmaz ama tabi çokta zor olmasın busayede herkes bişiler öğrene bilir
-----------------------------V2 de iddaalıyız çok süper olacak.
-----------------------------hocam ama bilmeyenlerin çözmesi imkansızda olmasın tabiki zor olsun ama araştırarak çalışarak çözebilelim
-
1.5 dakikada geldim 13 e ama tıkandım burda.Uğraşasım gelmedi daha doğrusu pm beklerim :P
-
özel mesajdan 2-3 kişi daha sorarsa deşifre edicem alayını :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
özel mesajdan 2-3 kişi daha sorarsa deşifre edicem alayını :D
-----------------------------bende.
-
V2 defter kitap açık sınav gibi olsun :D yardımlaşma serbest olsun ama kimse ilerleyemesin:D
-
"Sistem yok edildi, ismini herkese duyurmak için aşağıdaki kutucuğa nickini yaz ! "
Yarım saatimi aldı. :D V2 yi bekliyorum. Eğlenceliymiş.
-
Bitirdim :)
---
Sistem v2'yi sabirsizlikla bekliyoruz fakat daha uzun olsun birde kaynak kodlarindan sitenin orasindan burasindan bulmayalim step13deki gibi zeka gerektirsin ayrica hackingle alakasi biraz daha olsun iyi olur :) SQL Injection, algoritma kirma gibi. (Ornegin md5 gibi)