Sistem V1.0 Web Tabanlı Hacker Oyunu
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------
ya bi sey içmedik ögle holder le oturuoz makara yapıoruz baya bi güldük makara falan oyunu bitirelim dedik hane güzel olmus ellerinize saglıkda o son kare 13cü levelcikde birazcık afalladım oda benim mallıgıma xD ama halletik 1 saat falan sürmüştür en fazla hatta o kadar bile değil
bide:
simdi bu oyunu bitirene hediye verecksiniz ya biz bu oyunu holderle beraraber bitirdik ikimiz birden hediye verbilmeniz mümkün mü yoksa biz hediyeyi kabul etmeyiz bu arada multi üyelikleride aciyimda hediye kesin bize cıksın :O(saka)
-----------------------------hocam 2. mesajı tekrar oku bence :D
oyunu bitiren herkese dememişiz :D
ranom bi çekiliş yapılacak veritabanından. o kazanana vereceğiz hiti
-----------------------------hocam affına sıgınarak soruorumda bu random hani halı süpürge makinası falan ev aletleri faln o mu yoksa o fantom muıydıu :S neydi bize ne verecksniz cıkarsa okudumda ranom falan bi seyler demişssinde biz anlamadık :| abü ögrenci adamız bize para verin :D:D:D
-
By_Mihni bunu yazdı:
ya bi sey içmedik ögle holder le oturuoz makara yapıoruz baya bi güldük makara falan oyunu bitirelim dedik hane güzel olmus ellerinize saglıkda o son kare 13cü levelcikde birazcık afalladım oda benim mallıgıma xD ama halletik 1 saat falan sürmüştür en fazla hatta o kadar bile değil
bide:
simdi bu oyunu bitirene hediye verecksiniz ya biz bu oyunu holderle beraraber bitirdik ikimiz birden hediye verbilmeniz mümkün mü yoksa biz hediyeyi kabul etmeyiz bu arada multi üyelikleride aciyimda hediye kesin bize cıksın :O(saka)
-----------------------------hocam affına sıgınarak soruorumda bu random hani halı süpürge makinası falan ev aletleri faln o mu yoksa o fantom muıydıu :S neydi bize ne verecksniz cıkarsa okudumda ranom falan bi seyler demişssinde biz anlamadık :| abü ögrenci adamız bize para verin :D:D:D
-----------------------------yok yok sen kesin içtin :D
la bana da söyle bende içeyim çok etkili bişey olsa gerek :D
Hocam oyunu bitirenler arasında veritabanında rastgele bir oyuncu seçilecek. O kişinin web sitesi varsa ya da youtube deki videosunun izlenme sayısını arttırmak istiyorsa ona 2 K hit göndereceğiz...
-
By_Mihni bunu yazdı:
bide:
-----------------------------yok yok sen kesin içtin :D
la bana da söyle bende içeyim çok etkili bişey olsa gerek :D
Hocam oyunu bitirenler arasında veritabanında rastgele bir oyuncu seçilecek. O kişinin web sitesi varsa ya da youtube deki videosunun izlenme sayısını arttırmak istiyorsa ona 2 K hit göndereceğiz...
heee bende random ne diorum amk :D bilmioruz işte cahiliz görmezden gelin :Wbizim websitemiz var ihtiyacımızda var verin bizim olsun oyunu akrabaların oynamamıstır inşallah ama oyun güze 2 yi beklioruz crysis gibi bi oyun yapabilsek var yaa off amk cok deli olur ha`onda hitin amunakoruz işte:|:W sayguılar abi :W
-
"İsminiz Kayıt Edildi !" 13'de çok kastırdım :) Müridlerin ipucu olmasa yapamazdım :)
-
Salu3 bunu yazdı:
"İsminiz Kayıt Edildi !" 13'de çok kastırdım :) Müridlerin ipucu olmasa yapamazdım :)
-----------------------------arkadaşa katılıyorum :)
-
immunity bunu yazdı:
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa katılıyorum :)
yok 13 gelmio bide böle dionuz insan kendini kötü hissedio :D -
Arkadaşlar sisteme isim kaydı kapatılmıştır. Bu akşam oylama, " http://sistem.heyeti.com/sye.php " buradaki listeden otomatik çekiliş yapılacak.
Bu arada V2 nin yapımına başlanacak.Bu sefer çok daha detaylı ve uğraş gerektirecek. Kaynak kodu yerine farklı mataryelleri kullanarak geçmeniz gerekicek :)
-
V2 ne zamana hazir olur ?
-
Claros bunu yazdı:
V2 ne zamana hazir olur ?
-----------------------------Zaman veremem hocam. Henüz başlamadık
-
Ödül ne kazanana ?