Sitemin İlk Demosu
-
-
MacBookPro kullanıyorum, 1920x1200 çözünürlük kullanıyorum, güncel Chrome kullanıyorum, buyur ekran görüntüsü =>
http://imageshack.us/photo/my-images/826/screenshot20110720at101.png/
Herşey güzel gözüküyor, üstteki banner resminin terarlamadan genişlemesi lazım, onu çözdün mü gerçekten güzel olacak :)
-
sağolun beyler.
2 sorun var menünün ordaki resim ve anasayfanın ordaki.Css ile ayar çekmem gerekiyor onlarada..
---
& SpArK : macbook pro deyincede içim gitmedi değil :D
edit:
ayrıca ben 1280X800 ekran kullanıyorumj 900 pixel çok gibi geldi de ; büyüyünce falan saçmalıyormuş.
En iyisi ölçüleri alıp ona göre değerler girmek.bol css+js beni bekliyor
-
:):):):):)
Sitemiz opera ve firefoxta normal çalışmaya bilir betadır.Hele hele explorerda hiçç kontrol etmedim, kendisi manyaktır sapıtabilir.Chrome ilk tercihiniz olsun
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle linux olduğu için explorerda problem var,
büyük monitörüm olmadığı için bakamadım.Bu yüzden açayım dedim : söylediklerinizle ilgileneceğim.
3 gündür uğrşaıyorum 17 temmuzdan itibaren.
-----------------------------hocam gerçekten hızlı gidiyorsun o zaman :) Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum :)
-
çok tatlı hocam,header background değiştin mi tamamdır :)
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------
çok tatlı hocam,header background değiştin mi tamamdır :)
-----------------------------header background dediğin menü mü yoksa dünya mı ?
Aslına bakarsanız renkleri falan oynarım, arkaplan resmini falan.Kendim yapıcam gimple başka türlü olmayacak.Fakat bu büyük ekran, küçük ekran + explorer 6-7-8 problem çıkacak mı diye merak ediyordum browsershot ile çözücem.
Yani şu esneme, ovalleşme ; ajax sıkıntı çıkartmadığı sürece tasarım(grafik) olarak her türlü nane yenir :
-
menülerin renkleri banneri boğuyor.. Menü rengini beyaza yakın şeffaf yapmanı öneririm...
-
hayırlı olsun cok hos olmus (: insallah sıkılıp bırakmazsn bunu
-
Ben biraz daha işlevselliğine dikkat çekmek istiyorum.Ne gibi ?
6 menü mevcut yukarda.Eğer bir forum olsaydı şöyle işleyecekti ; üyelik kısmına tıkladınız mesela ; orda üye ol veya giriş yerine ; kategoriler olacaktı.Birisine tıkladığınızda ; o kategoriye ait konular gelecekti.Hemen üstünde ince çizgiyle (aynı bölümün) geri git (yani kategorilere)
6 menü mevcut yukarda.Eğer bir forum olsaydı şöyle işleyecekti ; üyelik kısmına tıkladınız mesela ; orda üye ol veya giriş yerine ; kategoriler olacaktı.Birisine tıkladığınızda ; o kategoriye ait konular gelecekti.Hemen üstünde ince çizgiyle (aynı bölümün) geri git (yani kategorilere) , konu aç vs.. olurdu.Bir iki ayar daha....
Konuya tıkladığınızda altta açılacaktı (üye ol yada giriş dediğinizde altta text inutu geliyor, kutucuk onun orda.burda işlemleri yapacaktınız konuyla iligli cevap falan için, yine kategori kısmına benzer cevapla, şikayet et falan olurdu.
Yani biraz daha parçalanmış kullanım.KAbataslak bu.FAkat ilerde birazcık daha değişebilir.Ne gbi ? 3. kutucuk gelir yada 2 kutucuktan biri sadece sayfaya ait olan işlemler için kullanılır.Mesela üstte kategorideyse konu aç , geri dön , anket etkel vs.. olur, konuya tıkladığınızda üste şikayet et, konulara dön cevapla vs.. olabilir.
Üyeliğe tıkladığınızda üstte üyelikle ilgili ayarlar olurdu.falan filan.Yani bir kutu sadece diğer kutuyla yapılabilecekler olabilir.
----
Henüz siteyi kodlamadığım için nasıl birşey yaparım tam belli değil.Şu diyebileceğm birşey yok.Fakat; olacak.
Dikkatinizi çekmek ; kullanım açısından rahat olmasını sağlamak istediğim konu budur.