Sitemin İlk Demosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Salim bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

niye firi host hacım onu anlamadım ben.

Daha beta aşamasında eğerki bunla ilgili ciddi düşüncesi varsa free host'da test edip kodlamayı bitirip,düzgün host'a geçer tahmin ediyorum. :D

hacı beta olduğu ortada da hani zırt pırt hata verir kapatırlar bu hostları bir sub domaine kurup kullansa ya.

Haklısın herneyse o hocanın bilceği iş biz yorumumuzu yaptık gitti. :)

Salim ol Alim ol Hain olma !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

dostum inceliyordum da bayadır siteni bekledim post atmak için, üst menünün tasarımı şimdi süper olmuş işte, sadece sanki daha uygun iconlar gerek, iconlar içime sinmedi, onun dışında sevdim bu halini.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

dostum inceliyordum da bayadır siteni bekledim post atmak için, üst menünün tasarımı şimdi süper olmuş işte, sadece sanki daha uygun iconlar gerek, iconlar içime sinmedi, onun dışında sevdim bu halini.

sağol hocam.Aynen iconlar benide rahatsız ediyorda, açıkçası renk, icon henüz çok önemli değil.Sitenin dizayn kısmını oturtturmaya çalışıyorum.NE gibi ?

Sitenin basit, ve anlaşılır olmasını istiyorum.Sadece kullanıldığı alana ait özellikler gelsin gözümüze.Güzel brişey çıkacak.

http://zumsuk.bplaced.net/

ASlında henüz vermeyecektim de mesj atmışsın, konuyu tekrar tekrar zıplatmayayım diye şimdide vereyim.Eskisi HP kısmında.Anasayfadan ulaşabilirsin.Henüz çalışmayan ama 2-3 saattir üstünde çlıştığım bir tasarım daha var.

http://zumsuk.bplaced.net/ne/

İlk tasarımda amacım, kategori vs.. gibi şeyleri üst bölümde, onlara bağlı konu, mesaj, vs.. leride alt kısımda çıkartmaktı.

FAkat NE'deki tasarımda biraz klasöre benziyor.İnsanların her zaman kullandığı birşeyi daha kolay anlayacağını düşündüm.

Menü yine üstte ve yazı falan kaldırdım.
    Sol tarafa kategorileri vs..leride koyabilirim başka birşeyide şu an üstünde çalışıyorum (kağıtlarda taslak olması için)

Cık falan işte dediğim yer fazlasıyla oynaşık olacak.

Mesela kategoriye girdiğinde üste çık falan olacak (şu pencerelerdeki çarpıdır şudur budur) ve yeni konu aç, cevap yaz, edeitle vs.. gibi şeyler orda olacak.Kullanıcıların en çok kullanacağı panellerden birisi.

Alt tarafta gösterilcekler olacak.Belki soldakini kaldırıp ortaya atabilirim HP tasarımına benzer, Yada sol tarafı büyütüp kateogirleri falan oraya ekleyebilirim.

1-2 güne kadar belli olur, HP deki tasarım ve özellikler gibi ufak bir demo koyarım.

--

Aslında bunlarda demo da değil.Çalışan birşey yok.Sadece tasarım ve dizayn kısmını millete gösterme amaçlı açtım.Demoya daha 2-3 ay var (alfa vs.) 

----------------

Neden free hosttayım ?

Arkadaşlar şimdilik burdayım çünkü hostla pek işim yok.FAkat amanı gelince ya ücretli hosta geçicem yada makina alıcam.Bir çaresini bulucam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    "#!" konusu nedir hocam, neden bunu kullandın bilgi vermen mümkünmü? (daha önce twitterda, fizy'da sayfa yenilenmeden querystring kullanmak için yapılan birşey diye duymuştum sanki gibi de.)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    "#!" konusu nedir hocam, neden bunu kullandın bilgi vermen mümkünmü? (daha önce twitterda, fizy'da sayfa yenilenmeden querystring kullanmak için yapılan birşey diye duymuştum sanki gibi de.)

hocam ! olur, + olur *-/+&&(/() biri olur.Bunun amacı google'a indexletmek.

Ajaxlı urllerde google sıkıntı çıkartıyor.Urlye birşey attırmadanda işlemleir yapabilirim fakat bulunması kolay olsun, googleda indexlensin diye urller şart.

<meta name="fragment" content="!">

bunu kodlara ekleyip, #! şeklinde yapabilirsin.Content kısmını ] yap

#]

şeklinde değşitir istersen fark etmez.O sadece google'a , bak kardeşim burası url, sadece anchor değil ; sayfada yer belirtmiyorum, aksine işlem yaptırıyorumb unu indexle, demek için yapılıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

lorder bunu yazdı:
    caqlayan was here

şu an resmen korku saldın.

Toplam Hit: 6076 Toplam Mesaj: 47