Sitenin Başlığı Neden Değişti ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

takılmayın bu kadar amk.

İçeriğimizi temizlemek bittide title'a takılmak kaldı, siyaset herkesin içine işlemiş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Değişen Türkiye gerçeğine ayak uyduruyorlardır. Şeriat falan gelirse şimdiden önlem alalım (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

acaba title ile birlikte forum yine değişime mi girecek amaç olarak diye düşündüm şimdi de

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

acaba title ile birlikte forum yine değişime mi girecek amaç olarak diye düşündüm şimdi de

site ne zaman adam akıllı bir değişim geçirdi ki ben üye olduktan sonra sürekli update yapıldı o kadar komple bir değişim olmadı ayrıca ne holy ne rene nede başka bir sitede söz sahibi sitenin değişimini title dan başlayarak yapmaz kanımca direk toruru hazırlar 1-2 dk dada siteye atar görürsün

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

garip olmuş, alışmıştık eski başlığa

değişimleri desteklerim genelde ama bu pek de önemli bi değişiklik olmasada beğenmedim

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bu konu da siyaset tartışılacak. burayı da reserve edeyim :D

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ama maalesef Tanrı'yı ortadan kaldırmak isteyen filozofların Tanrı'dan yoksun bir ahlaki değer yerleştirme konusundaki bütün çabaları mağlup olmuştur. Bizzat kendileri de yenildiklerini söylüyorlar. Albert Camus, Tanrı dışında ve Tanrısız manevi düzeni korumak isteyen insanlardandır.

size ne amk. başlıktan, gayet yerine oturmuş, geç bile kaldılar bence yazmamaktan.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Altı üstü ingilizce yazmasın türkçe yazsın diye adam title ı değiştirmiş 30 mesaj olmuş konuda...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Altı üstü ingilizce yazmasın türkçe yazsın diye adam title ı değiştirmiş 30 mesaj olmuş konuda...

bende yetkiliden açıkalam geldi sanmıştım 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

bende yetkiliden açıkalam geldi sanmıştım 

Adam zaten açıklamış, ne bekliyordun anlamadım? Yeni konu açıp millete, titleyi değiştirdik hayırlı uğurlu olsun, kes kurdelayı holy. Şak şak şak mı?

Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 57