Sitenin Başlığı Neden Değişti ?
-
takılmayın bu kadar amk.
İçeriğimizi temizlemek bittide title'a takılmak kaldı, siyaset herkesin içine işlemiş.
-
Değişen Türkiye gerçeğine ayak uyduruyorlardır. Şeriat falan gelirse şimdiden önlem alalım (:
-
acaba title ile birlikte forum yine değişime mi girecek amaç olarak diye düşündüm şimdi de
-
saqeslanger bunu yazdı
acaba title ile birlikte forum yine değişime mi girecek amaç olarak diye düşündüm şimdi de
site ne zaman adam akıllı bir değişim geçirdi ki ben üye olduktan sonra sürekli update yapıldı o kadar komple bir değişim olmadı ayrıca ne holy ne rene nede başka bir sitede söz sahibi sitenin değişimini title dan başlayarak yapmaz kanımca direk toruru hazırlar 1-2 dk dada siteye atar görürsün
-
garip olmuş, alışmıştık eski başlığa
değişimleri desteklerim genelde ama bu pek de önemli bi değişiklik olmasada beğenmedim
-
bu konu da siyaset tartışılacak. burayı da reserve edeyim :D
-
ama maalesef Tanrı'yı ortadan kaldırmak isteyen filozofların Tanrı'dan yoksun bir ahlaki değer yerleştirme konusundaki bütün çabaları mağlup olmuştur. Bizzat kendileri de yenildiklerini söylüyorlar. Albert Camus, Tanrı dışında ve Tanrısız manevi düzeni korumak isteyen insanlardandır.
size ne amk. başlıktan, gayet yerine oturmuş, geç bile kaldılar bence yazmamaktan.
-
Altı üstü ingilizce yazmasın türkçe yazsın diye adam title ı değiştirmiş 30 mesaj olmuş konuda...
-
renegadealien bunu yazdı
Altı üstü ingilizce yazmasın türkçe yazsın diye adam title ı değiştirmiş 30 mesaj olmuş konuda...
bende yetkiliden açıkalam geldi sanmıştım
-
asiminnesli bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
bende yetkiliden açıkalam geldi sanmıştım
Adam zaten açıklamış, ne bekliyordun anlamadım? Yeni konu açıp millete, titleyi değiştirdik hayırlı uğurlu olsun, kes kurdelayı holy. Şak şak şak mı?