Sıvı Testi
-
-
sıvının ne tür bi sıvı olduğuna göre değişir.
tehlikeli olma ihtimali var mı?
idrar, kanalizasyon atığı gibi mi?
am suyu? (afedersiniz)
yağmur suyu?
kimyasal?
meyve suyu?
Her ne olursa olsun bakarlar test ederler diyebileceğimiz bi yer yok. -
bi okula git yaşlı kimyacı bul ona sor :D
-
hocam bu sıvı kimyasal bu sıvıyı başka sıvıya karıştırınca delirmeye başlıyorum sanki, hastaneye gidiyorum bir iğne vuruluyorum düzeliyorum bunu kardeşimin evinden yapıyorlar . diyeceksiniz ki onlara niye bir şey olmuyor derseniz önce özel bir ilaçla yemeğime atıp bağımlı hale getiriyorlar. bu sıvının ne olduğunu tahribatta bilgisi olan var mı 100 km öteden bile etki ediyor bu sıvı , bu sıvının panzehiri var mıdır acaba
-
psikoloğa göster o kesin bilir
-
Kardeş iyi misin ?
-
Pisibaliqi bunu yazdı
psikoloğa göster o kesin bilir
hocam bu sıvının çeşitleri var. mide bulantısı yaptıran, başını ağrıtan, kendini kontrol edemeyen öfke sıvısı. kalbini ağrıtma sıvısı
-
walking death 6.sezon 1. bölüm tr dublajlı izlerken 2. yorumunu okudum etkli oldu baya . şahsen tırstım .
sen bi hocaya gözük.
ve aşırı derecede merak ettim nasıl bi sıvı bu . nasıl yapılır. herkesin yapabileceği bişeym ? kardeşin kim ne işyapar . vudu büyüsü gibi bişeymi ne bu ?
-
moustache bunu yazdı
Kardeş iyi misin ?
şu anda iyiyim
-
samaccc bunu yazdı
walking death 6.sezon 1. bölüm tr dublajlı izlerken 2. yorumunu okudum etkli oldu baya . şahsen tırstım .
sen bi hocaya gözük.
ve aşırı derecede merak ettim nasıl bi sıvı bu . nasıl yapılır. herkesin yapabileceği bişeym ? kardeşin kim ne işyapar . vudu büyüsü gibi bişeymi ne bu ?
herkesin yapabileceğini sanmıyorum bu sıvı laboratuvar da yapılabilecek bir sıvı
-
bir sıvının sana 100 km. öteden etki ettiğini söylüyorsun doğru mu hocam, bak tekrar ediyorum 100km. ne söylediğinin farkındasın yani değil mi? eğer 100km. uzaklığın ne kadar olduğunu algılamana rağmen konuda ciddi olduğunu söylüyorsan psikiyatriye görünmen gerekiyor, he konu trollse onu bilemiyiciğim