Sıvı Testi
-
Dinleme cihazi konusundan geldim. Baya sardı konu 20 dk dır konuyu takip ediyorum bii gelişme varmı merak ettim doğrusu.
-
Bi yorumlara bakayim dedim, sivi kelimesini duymaktan cisim geldi amk. Ne siviymis gidiyorum ben by
-
Gece gece tribe girdim
-
Bulunduğun yerdeki gıda araştırma enstitüsüne git. Analiz yaptırmak istiyorum de ücretiyle beraber teslim et , 15 gün içerisinde öğrenirsin.
-
Her 1 ayda bir yeniden gündeme gelen konu :D
-
-
Hacı abi bu ve buna benzer hadiselerle karşılaşmışlığım var, hepsi de psikolojik sıkıntılarla ilgiliydi. Bu dediklirin gerçek olamaz mı? Milyonda bir ihtimal gerçek olabilir ancak olayları değerlendirme biçimine bakınca tipik psikolojik vakalara benziyor. Yemeğe toz katıldı diyorsun. Mesela buna direkt inandırmışsın kendini, gördün mü katıldığını? Ya da gören birinden duydun mu? Annem sıvıyı değiştirmiş diyosun. Yine aynı şekilde inandırmışsın kendini. Bir de şu var: Sıvıyı buldum şuraya sakladım falan demişsin. Abi bu sıvıyı karıştırıp sana zarar verecekler madem bulduğunda çöpe at, bir yere dök, kendinden uzaklaştır yani.. Neden alıp bir yere saklıyorsun ki?
Son söz olarak bu bir psikolojik rahatsızlık ve böyle bir durumda tedavi olmak ayıp değil günah değil. Ailenden okumuş etmiş birinden destek alarak tedaviye başla bence..
-
Kaynım bana muska taktı olayının modern hali mi bu? Artık olayı sıvıyla mı hallediyorlar? Gündemden uzak kalmışız.
-
https://www.youtube.com/watch?v=NxZgEk1q2ZI
-