folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siyaset Sayılabilir Ama Herkesin Okuması Gerek. Dudak Uçuklatır...

Siyaset Sayılabilir Ama Herkesin Okuması Gerek. Dudak Uçuklatır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

amk parayı sayamıyorlar artık tartıyorlar.sikeyim böyle adaletin dübürünü

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Artık birimle değil tonla çalışıyorlar desene

ülke şeref yoksunu aç itten geçilmiyor doğaldır

Carlsaganandcat tarafından 16/Ara/14 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bize de 3-5 kilo dolar tartan biri olsa da yesek. 4 ton çok abi bozulur o. Hadi bi kısmını salamura yaptın bi kısmını pastırma falan yaptın gene de elinde bikaç ton kalır. Bozulur abi yazık günah. İsraf amk.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

10.000 adet 100 dolar 1 kg yapıyormuş. merak edip baktım. yani 1 milyon yapar. bu kadar para olduğuna göre 100lük banknottan aşağı gönderildiğini düşünmek saçma. 

4bin kg olduğuna göre 4.000.000.000 yapar. 4 milyar dolar ediyor yanlış anlamadıysam. tahminen uçaklar da bir tane değildir. 

çok da değilmiş be. büyük paralara alıştık ne de olsa. bir hayırlı evlat 1 milyar doları 1 günde sıfırlayabildiğine göre nerdeyse yarım haftada bu para sıfırlanır. 

edit : hesap yanlış galiba. çok daha az para olabilir. bazı yerler 100 dolar 1.2 gram diyor. 

edit 2 : fakirliğim çok mu belli lan?

Prometheus tarafından 16/Ara/14 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı

10.000 adet 100 dolar 1 kg yapıyormuş. merak edip baktım. yani 1 milyon yapar. bu kadar para olduğuna göre 100lük banknottan aşağı gönderildiğini düşünmek saçma. 

4bin kg olduğuna göre 4.000.000.000 yapar. 4 milyar dolar ediyor yanlış anlamadıysam. tahminen uçaklar da bir tane değildir. 

çok da değilmiş be. büyük paralara alıştık ne de olsa. bir hayırlı evlat 1 milyar doları 1 günde sıfırlayabildiğine göre nerdeyse yarım haftada bu para sıfırlanır. 

edit : hesap yanlış galiba. çok daha az para olabilir. bazı yerler 100 dolar 1.2 gram diyor. 

Esas merak konusu olan hangi işsizin "hay amk o kadar dolarımız var ama kaç gram geliyor bilmiyoz bi tartalım en iyisi" demesi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kim milyoner olmak isterde çıkmış

1 milyon TL 200lük banknotlar halinde 5.5 kilo ediyormuş.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Esas merak konusu olan hangi işsizin "hay amk o kadar dolarımız var ama kaç gram geliyor bilmiyoz bi tartalım en iyisi" demesi.

Bİr çok uyuşturucu gram hesabıyla satıldığı için terazinin hassaslığını banknot ile ölçüyorlar hocam. O yüzden banknotların kaç gram ettiğini bilen baya kişi var :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Simdi Cekmecedeki dolarlari tarttim. Hassas Terazi ile 57 Banknot 2 oz geldi.

1oz = 28.350g

Gerisini benim gibi baska bir isi olmasan vakti cok olan hesaplasin

scarletbeard tarafından 16/Ara/14 03:34 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Bİr çok uyuşturucu gram hesabıyla satıldığı için terazinin hassaslığını banknot ile ölçüyorlar hocam. O yüzden banknotların kaç gram ettiğini bilen baya kişi var :D

Tartma konusu herkesin kullandigi yada bir digeri metre ile olcerek sayma konusudur. 

Tahtakalede micro kart satarken hassas terazi ile tartardim. Adam 3 bin adet aliyor bir poset icinde isin yoksa say genelde 10 yada 20 li paketle gelsede tartardim. 

Metre ile saymada meshurdur. Dolar yada banknot konusuda cok bilinen herkesin kullandigi bir seydir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paramı tartacak tartı alacak param yok amk, adaletini sikeyim

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 6324 Toplam Mesaj: 41