folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siyaset Sayılabilir Ama Herkesin Okuması Gerek. Dudak Uçuklatır...

Siyaset Sayılabilir Ama Herkesin Okuması Gerek. Dudak Uçuklatır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

beyler buldum adam böyle kara para aklayip, ortadogu ulkelerinden altin ve dolar rezervi getirerek ekonomiyi ayakta tutuyor. bu parayi ekonomiye saliyor boylece ekonomimiz saglam oluyor. eger bu adam giderse ekonomi coker.

kaynak götüm.

Ekonomi ayakta mıydı ki? Herkesin dilinde bir "IMF borcu bitti iyiye gidiyoruz maşallah" cümlesi var ama ardını gören yok ne yazık ki.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Ben Diyarbakırdayım sen nerdesin hacı? 

Feytos felan filan geç bunları 

Sevip sevmemem memleket değil hükümet hükümet 

Strese girme birşey olmaz sen keyfine bak

Küfür etmeden konuş ki anlıyarım ne diyorsun 

diyarbakirda havalar nasil.. diyarbakirdayim sen nerdesin dediginde cok korktum, ölüm tehtidi almis gibi birsey oldum :F neyse normal sen kimsinlan benim kim oldugumu biliyormusun gibi bi cumle kurdun kestirip atmissin :) yine normal

hükümetin neyini sevmiyorsun, 100 yildir hangi kükümeti sevdin ? veyahutta hayal ettigin bi hükümetmi var? diyarbakirliyim dedin 100 yillik belkide daha fazla birikmis pisliklerden ariniyor ülke kac yildir hükümet daha ne yapsin.. daha dogrusu gecmistete bugunde  hükümeti elestirmek den baska ne yaptin.. yazinda ne savas gorduk ne kitlik fikir yoksunlugu icinde büyüyoruz diyorsun kendinede güzel bir mesaj veriyorsun. 

1 Tl ile 3 euro mu almak istiyorsun, 1 Tl ile 2.5 dolar mi almak derdin.. durum böyle olunca hükümeti sevecekmisin ?

ab den tut misira kadar herkes bize dusman dediginde "Biz" icine kimleri koyarak söylüyorsun ?

Sehit yazmissin, hep kaza hep intihar. 5 10 yil önce baska sebeplerle sehit oluyordu gencecik insanlar.. onlardami kaza idi ?

bi cok sorulu cevapli konusursan küfür etmeden konusulmaz..

sevmiyorsan sevmiyorsundur, fettosuda sevmeyebilirsin :) hükümetide sevmeyebilirsin, apoyu sevebilirsin beni ilgilendirmez.. lakin sen sevmiyorsun diye her yorumunda bu ülkeyi kötüleyen birisi olarak görmek istemiyorum.. sen sevmiyorsun diye senin burada amerakali gibi ülkeyi kötülemeni seyretmek zorundada degilim.. gerci diyarbakirlisin amerika nerden cikti..

küfür etmeden konustum.. küfür etmeden de konusuluyormus, demekki kötülemeden nefret duymadan da konusulabilirmis, ayni itinayi beklerim.. 

Haklısın dostum 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Konuyu gizlisen daha uygun olmazmı hocam 

Konu açtıktan ve altına yorum yazıldıktan sonra konu editlenemiyor bildiğim kadarıyla. Gizlemeye gerek var mı? O da ayrı bi muallak. Mod uygun görürse gizler. Hatta siler. Anasını bile sker :)))

yok abi açıldıktan bir süre sonraya kadar editlenebiliyo.10 dk sanırım..

bu arada bana inandırıcı gelmedi. en basitinden linklerin devamı aynı. CHP 4 ton doların peşine düştü..

tek kaynaktan yayıdığı kurulan cümlelerden bile belli..

her neyse olay doğru olabilir mi olabilir. belki 4 değil 14 tondur. neler neler oluyor daha piyasada. bizim yicemiz yrak değil :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

beyler buldum adam böyle kara para aklayip, ortadogu ulkelerinden altin ve dolar rezervi getirerek ekonomiyi ayakta tutuyor. bu parayi ekonomiye saliyor boylece ekonomimiz saglam oluyor. eger bu adam giderse ekonomi coker.

kaynak götüm.

en son kaynak : götüm yazanın dediği çıktıydı. sen miydin yoksa o da :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı

kaynak götüm.

o kisi excaliburtbt idi bedelli konusunda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bankaların en iyi dostu  uyuşturucu ve silah cartelleridir. Bankaların sıcak paraya,cartellerin kara parayı aklamaya ihtiyacı var düzen budur.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı

kaynak götüm.

o kisi excaliburtbt idi bedelli konusunda

bi de sonuna kaynak:götüm yazsan tam olacaktı hacı ya :))))))))))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bir parti lideri olsam kilolarla para hesabı yapsam direk siyaseti bırakırım mk.

düşünün abi:

gelmişim 50 yaşına ikdidar olmak için götümü yırtmaya çalışmamın anlamı ne ki ?

cebimde olan para ve var olan yaşamım zaten ömür boyu yetecek bana. bu çile niye ?

MHP liderine bakın adamın karısı bile yok mk. adam gelmiş 50 yaşına evde mas.... çekiyor.

hem lider olacam hemde elimi s....cem böyle birşey varmı mk

güç yarışı diye bişi var.bu adamlar artık para mevzusunda değiller.paranın verdiği gücü seviyorlar ve her zaman daha çok paralı adam( daha güçlü adam) olacak buda rakip.rakip oldugu sürece hırs her zaman vardır

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Ben Diyarbakırdayım sen nerdesin hacı? 

Feytos felan filan geç bunları 

Sevip sevmemem memleket değil hükümet hükümet 

Strese girme birşey olmaz sen keyfine bak

Küfür etmeden konuş ki anlıyarım ne diyorsun 

diyarbakirda havalar nasil.. diyarbakirdayim sen nerdesin dediginde cok korktum, ölüm tehtidi almis gibi birsey oldum :F neyse normal sen kimsinlan benim kim oldugumu biliyormusun gibi bi cumle kurdun kestirip atmissin :) yine normal

hükümetin neyini sevmiyorsun, 100 yildir hangi kükümeti sevdin ? veyahutta hayal ettigin bi hükümetmi var? diyarbakirliyim dedin 100 yillik belkide daha fazla birikmis pisliklerden ariniyor ülke kac yildir hükümet daha ne yapsin.. daha dogrusu gecmistete bugunde  hükümeti elestirmek den baska ne yaptin.. yazinda ne savas gorduk ne kitlik fikir yoksunlugu icinde büyüyoruz diyorsun kendinede güzel bir mesaj veriyorsun. 

1 Tl ile 3 euro mu almak istiyorsun, 1 Tl ile 2.5 dolar mi almak derdin.. durum böyle olunca hükümeti sevecekmisin ?

ab den tut misira kadar herkes bize dusman dediginde "Biz" icine kimleri koyarak söylüyorsun ?

Sehit yazmissin, hep kaza hep intihar. 5 10 yil önce baska sebeplerle sehit oluyordu gencecik insanlar.. onlardami kaza idi ?

bi cok sorulu cevapli konusursan küfür etmeden konusulmaz..

sevmiyorsan sevmiyorsundur, fettosuda sevmeyebilirsin :) hükümetide sevmeyebilirsin, apoyu sevebilirsin beni ilgilendirmez.. lakin sen sevmiyorsun diye her yorumunda bu ülkeyi kötüleyen birisi olarak görmek istemiyorum.. sen sevmiyorsun diye senin burada amerakali gibi ülkeyi kötülemeni seyretmek zorundada degilim.. gerci diyarbakirlisin amerika nerden cikti..

küfür etmeden konustum.. küfür etmeden de konusuluyormus, demekki kötülemeden nefret duymadan da konusulabilirmis, ayni itinayi beklerim.. 

Hangi pislikten arındılıyormuş ?

YPG-H, KCK diye bir gerçek varken,

Karayılan çekilmeyi durdurduk silahlanıyoruz derken,

Kobane'ye doğrudan yardım edilmediği için Metropollerde kargaşa karmaşa savaş çıkarken

Bölgede polisi gözaltına almaya çalışan teröristler türemişken,

Pkk bayrakları her yerde kol gezerken,

Askeri bölgedeki Türk Bayrağı bi pkklı tarafından direkten alınırken ve askere "sus, sakın, karışma, ateş etme" talimatı verilirken,

bilmem kaç bin şehidin canına mal olmuş adamlar otobüslerin tepesinde karşılanırken,

terörist apoya barış elçisi, uzlaşma sorumlusu olarak bakılırken,

Doğu'da habire bir yer "biz özerklik ilan ettik" derken,

Hangi pislikten arındılıyoruz?

Sizin pislikten arındırılma anlayışınız heralde direkt parmağı kesmek?

Şehit haberi gelmiyorsa bunun sebebi bizim toplumsal barışı sağlamamızdan ve bölgede birlik, beraberlik sağladığımızdan değil.

"Gardaş alın kurun ülkenizi " politikasından kaynaklandı. O ölen şehitlerin hakkını kim ödeyecek? Neden öldü o zaman o şehitler?

Eğer mutluysanız bu durumdan biz de kıyı bölgeleri boyunca örgütlenelim de özerklik bağımsızlık falan ilan edelim sizlerden kurtulalım o zaman. Savaşmaya ya da engel olmaya da kalkmayın sakın şehit verirsiniz falan..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

cebimde 5 lira para var. hissetmiyorum bile.

edit : Çünkü yokmuş.

edit2: baya fakirim galiba.

TheKorsans tarafından 16/Ara/14 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 6326 Toplam Mesaj: 41