Siyasi Konular Yasaktır.
-
İkinci bir uyarı ve derin konular bölümünün kilidi acılana kadar forumlarda siyasi tartışmalar yasaktır...
-
ben siyasi tartışmalara girmemeye karar veriyorum ardından tahribatta yasak.Vay bea ben ermiş bir insanım.
-
hayirli olsun. biraz kafamizi dinleriz. bu yasak secimlere kadar surmeli bence :)
-
hayırlı olsun forumun yararına bi karar.
-
seçimlerin ne zaman yapıldığı belli değil dicem gene siyasi olacak :P iyi olur siyasetin yasak olması geyiğe yönelcez gene :D
-
Valla yakla$an seçimler ve cumhur ba$kanlıı seçimleri olaylarıyla bütün ülke çalkalanıor bizim forum çalkalanmı$ azmı (: Biz anormal gençler olarak baya bi tartı$tık. Ama artık yetti her topikte 4-5 adam bannanıor :D Neyseki forumdaki idamlar sona ercak. Güsel bi karar :)
-
sonunda rene hocam yerinde ve iyi bi karar
+reppppp
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Valla yakla$an seçimler ve cumhur ba$kanlıı seçimleri olaylarıyla bütün ülke çalkalanıor bizim forum çalkalanmı$ azmı (: Biz anormal gençler olarak baya bi tartı$tık. Ama artık yetti her topikte 4-5 adam bannanıor :D Neyseki forumdaki idamlar sona ercak. Güsel bi karar :)
Sen hiç konuşma aq :) Senin açtığın konuların hepsi kilit üstüne 3-5 kişi ban yiyor her seferinde :) -
aslında olsa iyi olurdu ama bazı lavuklar bokunu cıkarıyo böyle karar alınmıssa yapacak bişey yok :)
-
zumsuk bunu yazdı:
ben siyasi tartışmalara girmemeye karar veriyorum ardından tahribatta yasak.Vay bea ben ermiş bir insanım.
-----------------------------Yemin ediyorum bende Başlık açıcaktım Artık siyaset tartışmıyalım diye.. Çok iyi oldu böyle yoksa birbirimizi kırıyoruz boş yere...
-
:) Güzel oldu... Seçimlerde yaklaştı burası seçim meydanına dönebilirdi.
Ama seçimlerden sonra tekrar açılsın o zaman çok eğlenceli olcak... :D:D
Toplam Hit: 4774 Toplam Mesaj: 32