Siyasi Konular Yasaktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    sıkı yonetim gelmedi diyodunuz ama sanki geldi gibi : )))

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hayırlı olsun abi ne diyelim millet fazla kaptırmıstı kendini siyasi görüşlere ayrıca forumda rahatladı :=)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    farketmez abiii :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok aga siyaete bulaştımmı bu sitede bişeyler oluyor. Bundan sonra illallah.. Doğrucu davutluk banamı kaldı?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok fazla tartışma çıkıyordu Bende kökten kapatılmasını istemem ama ara verilmesi güzel oldu diye düşünüorum..

Şöyle birşeyde var Buraya girenler genelde bende dahil genç nesil ve genç nesil annelerinin,babalarının düşünceleri neyse o yolda gider.. O yoldan döndürmek imkansızdır.. Düşünceleeri sabit olan bi insanada ne anlatırsan anlat bişi değişmez ve değişmioda anca kavga çıkıo..

Sadece annesinin babasının pek etkisi olmayan gençler değişim gösterebilir onlarında pek siyasetle alakası olmaz.. En basit örnk. Kendi ark. çevremde Oyunu kime vericen diorum bilmiom yada akpye dio Akpye neden veriosun diorum bi zararını görmedim dio Adama o kadar şey sayıyorum bak şöle şöle akpye vermede kime verirsen ver die tamam aga o zaman boş atarım dio.. Diyorum ki boş atarsanda birileri istediği gibi cirit atar Tamam aga oy kullanmam dio.. Bu belki rahat 10 15 arkadaşımda oldu.. Şimdi seninle makara yapmıştırlar diyenler çıkıcak Aramızın iyi olmadığı,samimi olmadığım insanlarla bu konulara girmem..

Yani sonuç Adamın aklından Akpye vermek geçiosa yüzde99 luk bi oranda bizim konuşmalarımız en fazla o oranı yüzde90na indirio ama sonuç yine değişmio :) Bu benim şahsi düşüncem tabikide..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Efendi efendi tartışınca bir sorun olmadığını düşünüyorum,tam bir konu açacaktım,şimdi siyasi mi olur acaba bu konu diye düşündüm?

Deca şey konusu açıcam ama "21 Temmuz 2007 Seçimlerinde Kimler Oy Verebiliyor" nitelik itibariyle siyasi ama işin özünde merak var,açıyım mı Deca Hocam? Kime vereceğini sormuyorum,kimler verebiliyor diye merak ettiydim

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Universiteden geliyorum cumhuriyet yuruyusunden ,kizida ayarladim ,muhabbeti koyulastirdim :) simdi cumhuriyet yuruyusu konusu acamayacakmiyim :P ...Yasagi anayasa mahkemesine goturecegim :) ...neyse biraz uzak dururuz siyasetten,gundem yumsayana kadar :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ilk postumda belirtigim gibi bencede kalkması kötü derin konulara biraz daha agırlık verilse yorumlar vs. sorun bu boyuta ulaşmazdı.Bazı arkadasların dedigi gibi güncel olayları takip edip , bilgi alış-verişinde bulunup tartısıyoduk en kısa zamanda tekrar acılmasını talep ediyoruz.

(Atatürk le ilgili konuları nereye açacağız?Genelemi?)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

al işte basladı sıkı yonetım

mimi " yim ben ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

tabi bu bi adımda sansurdur ama öyle düşünmeyin.İşler boka sardığında cumhuriyet, demokrasi, kendi kendini yonetme olarak biz kendimizi frenleyemiyorsak olacağı buydu.Ben biraz siyasete az takılalım diye foruma mesaj vermek isteidğimde hadi lan sen kimsin ne işin var böyle mesjalar v.s. bi ton laf edildi.

İşte sonucunda ne oldu kendimizi durduramadık bende dedim öyle mi o zaman dal yavrum.İşte muhtıra çıktı sansur çıktı :).Sıkı yonetimden sorna bakalım siyasi konular ne olcak.

Toplam Hit: 4766 Toplam Mesaj: 32