Siyasi Konular Yasaktır.
-
sıkı yonetim gelmedi diyodunuz ama sanki geldi gibi : )))
-
hayırlı olsun abi ne diyelim millet fazla kaptırmıstı kendini siyasi görüşlere ayrıca forumda rahatladı :=)
-
farketmez abiii :)
-
yok aga siyaete bulaştımmı bu sitede bişeyler oluyor. Bundan sonra illallah.. Doğrucu davutluk banamı kaldı?
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Çok fazla tartışma çıkıyordu Bende kökten kapatılmasını istemem ama ara verilmesi güzel oldu diye düşünüorum..
Şöyle birşeyde var Buraya girenler genelde bende dahil genç nesil ve genç nesil annelerinin,babalarının düşünceleri neyse o yolda gider.. O yoldan döndürmek imkansızdır.. Düşünceleeri sabit olan bi insanada ne anlatırsan anlat bişi değişmez ve değişmioda anca kavga çıkıo..
Sadece annesinin babasının pek etkisi olmayan gençler değişim gösterebilir onlarında pek siyasetle alakası olmaz.. En basit örnk. Kendi ark. çevremde Oyunu kime vericen diorum bilmiom yada akpye dio Akpye neden veriosun diorum bi zararını görmedim dio Adama o kadar şey sayıyorum bak şöle şöle akpye vermede kime verirsen ver die tamam aga o zaman boş atarım dio.. Diyorum ki boş atarsanda birileri istediği gibi cirit atar Tamam aga oy kullanmam dio.. Bu belki rahat 10 15 arkadaşımda oldu.. Şimdi seninle makara yapmıştırlar diyenler çıkıcak Aramızın iyi olmadığı,samimi olmadığım insanlarla bu konulara girmem..
Yani sonuç Adamın aklından Akpye vermek geçiosa yüzde99 luk bi oranda bizim konuşmalarımız en fazla o oranı yüzde90na indirio ama sonuç yine değişmio :) Bu benim şahsi düşüncem tabikide..
-
Efendi efendi tartışınca bir sorun olmadığını düşünüyorum,tam bir konu açacaktım,şimdi siyasi mi olur acaba bu konu diye düşündüm?
Deca şey konusu açıcam ama "21 Temmuz 2007 Seçimlerinde Kimler Oy Verebiliyor" nitelik itibariyle siyasi ama işin özünde merak var,açıyım mı Deca Hocam? Kime vereceğini sormuyorum,kimler verebiliyor diye merak ettiydim
-
Universiteden geliyorum cumhuriyet yuruyusunden ,kizida ayarladim ,muhabbeti koyulastirdim :) simdi cumhuriyet yuruyusu konusu acamayacakmiyim :P ...Yasagi anayasa mahkemesine goturecegim :) ...neyse biraz uzak dururuz siyasetten,gundem yumsayana kadar :D
-
ilk postumda belirtigim gibi bencede kalkması kötü derin konulara biraz daha agırlık verilse yorumlar vs. sorun bu boyuta ulaşmazdı.Bazı arkadasların dedigi gibi güncel olayları takip edip , bilgi alış-verişinde bulunup tartısıyoduk en kısa zamanda tekrar acılmasını talep ediyoruz.
(Atatürk le ilgili konuları nereye açacağız?Genelemi?) -
al işte basladı sıkı yonetım
-
tabi bu bi adımda sansurdur ama öyle düşünmeyin.İşler boka sardığında cumhuriyet, demokrasi, kendi kendini yonetme olarak biz kendimizi frenleyemiyorsak olacağı buydu.Ben biraz siyasete az takılalım diye foruma mesaj vermek isteidğimde hadi lan sen kimsin ne işin var böyle mesjalar v.s. bi ton laf edildi.
İşte sonucunda ne oldu kendimizi durduramadık bende dedim öyle mi o zaman dal yavrum.İşte muhtıra çıktı sansur çıktı :).Sıkı yonetimden sorna bakalım siyasi konular ne olcak.