Siyasi Konular Yasaktır.
-
Toplu ban geliyooo :) ben bu anı geçen sene yaşamıştım :))
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
İkinci bir uyarı ve derin konular bölümünün kilidi acılana kadar forumlarda siyasi tartışmalar yasaktır...
-----------------------------
Atatürk yazıyordum ben oraya... Beni siyaset bağlamaz da nereye yazacağım şimdi Atatürk 'ü...??? -
Çok isabetli bi karar sonuca ulaşılamayacak konular birbirimizin kalbini kırmaktan başka bir işe yaramıyor ama birkaç konu özellikle seçimden sonra açılırsa çok makbule geçer.
-
rene abü ii oldu çok yerinde bir karar almışsınız
-
EVET güzel bir karar ama teşekkürler...
-
iyi yapmışsın rene abü ne gerek var a.k siyaset yüzünden birbirimizi kırmamıza gerenk bile yok.
en güzeli olmuş partiler yeterince birbirini yiyor zaten ne gerenk var bizimde yememize yaşasın TAHRİBAT KARDEŞLİĞİ.
-
iyi oldu walla durumu bende farketmiştim :D siyaset dier konulara bile sıçradı biraz daha dewam etseydi verilen program türü konularda bile tartışma olucaktı :)
-
Hiç güzel olmadı... Güncel olayları takip edip / yorumlama fikirlerimizi sunma ortamımız kalktı geçiçi bir süre , buna neden olan / derinden rahatsız olanlar için şunu demek istiyorum , Derin konular rahatsız mı ediyor ? Anasayfadaki konuların 12/30 u %40 ı derin konular a meyilliyse , sitenin en çok hit alan herkesin düşüncesine yer verildiği mekansa % 60lık kesimde buyursun forum.asp den ilerlesin.. ) www.tahribat.com/forum.asp den baksaydınızda msnde nickinizin sonuna " tahribat.com güncel siyaset forumu.. " yazmayaydınız. Hangi siteyi anasayfadan takip ediyorsunuz / ediyoruz ?
Bunca yıldır Derin Konular bu sitede vardı , bakın hangi sitede bu tartışmalara bu denli izin verilir ? Hiçbiri cesaret edemez bu denli hır gür konulara... farkımızda burada açıldı açılalı bu sitede vardı Derin Konular vede olacaktır , Ansayfadan Kaldırılma gibi bir durumuda olmayacak , sadece şu son günlerde anasayfada sürekli tayyip vb. Konular sıkmaya başladı herkesi , bir grup ampül diyor diğeri tayyip diyor diğeri diyor hiçbirinden adam olmaz , bu şekilde varılmaz biryere bunu erkes biliyor , ama fakat lakin forum demek tartışma ortamı demektir. Elbette tartışacağız , yok tartışılmamalı efenim diyen varsa asla olmayacaktır bu... Derin konular a min 1 haftalık gelen bir yasaktır dahada uzamaması için elimizden geleni yağacağız açıldımıda bu yasağı tekrar gelmesine sebebiyet verecek ortamı geren siyasi konulara biraz sınır çizdikmi tam olacaktır , diyelim a fikrini savunanlar bir konuya , b yi savunanlar b konusuna , sürekli yeni konuların açılmaması babında, neyse yazım bu şekilde...Sitede en çok hit alan bölümümüze yapılmış olan yasaktır , yastır bugün :) Derin konulardan rahatsız olanlar haberleri hiç izlemiyorlar mı ? Hangi haberlerde bu konulardan uzak konular tartışılıyor? Elbet tartışacağız , ülkemizi temsil edecek nesilleriz bizler!
-
ben zaten girmiyordum
-
Aslında siyaset/din konuları ayrı başlıkta toplansa iyi olurdu.Aradaki felsefi konularda kaynadı.