Siyasi Konular Yasaktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Toplu ban geliyooo :) ben bu anı geçen sene yaşamıştım :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    İkinci bir uyarı ve derin konular bölümünün kilidi acılana kadar forumlarda siyasi tartışmalar yasaktır...
    -----------------------------
    Atatürk yazıyordum ben oraya... Beni siyaset bağlamaz da nereye yazacağım şimdi Atatürk 'ü...???

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    Çok isabetli bi karar sonuca ulaşılamayacak konular birbirimizin kalbini kırmaktan başka bir işe yaramıyor ama birkaç konu özellikle seçimden sonra açılırsa çok makbule geçer.

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    rene abü ii oldu çok yerinde bir karar almışsınız

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    EVET güzel bir  karar ama teşekkürler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

iyi yapmışsın rene abü ne gerek var a.k siyaset yüzünden birbirimizi kırmamıza gerenk bile yok.

en güzeli olmuş partiler yeterince birbirini yiyor zaten ne gerenk var bizimde yememize yaşasın TAHRİBAT KARDEŞLİĞİ.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

iyi oldu walla durumu bende farketmiştim :D siyaset dier konulara bile sıçradı biraz daha dewam etseydi verilen program türü konularda bile tartışma olucaktı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hiç güzel olmadı... Güncel olayları takip edip / yorumlama fikirlerimizi sunma ortamımız kalktı geçiçi bir süre , buna neden olan / derinden rahatsız olanlar için şunu demek istiyorum , Derin konular rahatsız mı ediyor ? Anasayfadaki konuların 12/30 u %40 ı derin konular a meyilliyse , sitenin en çok hit alan herkesin düşüncesine yer verildiği mekansa % 60lık kesimde buyursun forum.asp den ilerlesin.. ) www.tahribat.com/forum.asp den baksaydınızda msnde nickinizin sonuna " tahribat.com güncel siyaset forumu.. " yazmayaydınız. Hangi siteyi anasayfadan takip ediyorsunuz / ediyoruz ?

Bunca yıldır Derin Konular bu sitede vardı , bakın hangi sitede bu tartışmalara bu denli izin verilir ? Hiçbiri cesaret edemez bu denli hır gür konulara... farkımızda burada açıldı açılalı bu sitede vardı Derin Konular vede olacaktır , Ansayfadan Kaldırılma gibi bir durumuda olmayacak , sadece şu son günlerde anasayfada sürekli tayyip vb. Konular sıkmaya başladı herkesi , bir grup ampül diyor diğeri tayyip diyor diğeri diyor hiçbirinden adam olmaz , bu şekilde varılmaz biryere bunu erkes biliyor , ama fakat lakin forum demek tartışma ortamı demektir. Elbette tartışacağız , yok tartışılmamalı efenim diyen varsa asla olmayacaktır bu... Derin konular a min 1 haftalık gelen bir yasaktır dahada uzamaması için elimizden geleni yağacağız açıldımıda bu yasağı tekrar gelmesine sebebiyet verecek ortamı geren siyasi konulara biraz sınır çizdikmi tam olacaktır , diyelim a fikrini savunanlar bir konuya , b yi savunanlar b konusuna , sürekli yeni konuların açılmaması babında, neyse yazım bu şekilde...

Sitede en çok hit alan bölümümüze yapılmış olan yasaktır , yastır bugün :) Derin konulardan rahatsız olanlar haberleri hiç izlemiyorlar mı ? Hangi haberlerde bu konulardan uzak konular tartışılıyor? Elbet tartışacağız , ülkemizi temsil edecek nesilleriz bizler!

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ben zaten girmiyordum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aslında siyaset/din konuları ayrı başlıkta toplansa iyi olurdu.Aradaki felsefi konularda kaynadı.

λ
Toplam Hit: 4775 Toplam Mesaj: 32