folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siz Olsaydınız Napardınız ?

Siz Olsaydınız Napardınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    elmanın tekı bu aksam gelırken ablama laf atmıs ama ne dedıgını bna soylemıyolar  ben herhalukarda adamın aklını ıtnıyla alıcam ama nasıl yapıyım bu işi herıf 30 lu yaslardaa  1,75 civarlarında da boy war  tanıyorum da onun bunun cougunu neyapıyım bı akıl verin siz neyapardınız?

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende onun ablasına laf atardım... öle dövme olaylarına biraz sonra gir bence...ilk önce aynısını ona yap...sonra gelip sana laf ederse kır ağzını yüzünü..tanınmayacak hale gelincede at bi inşaat'a sonrada hakkında;

" inşaat!da tinerciler tecavüz etmiş" diye dedikodu çıkar... :D  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Valla bizim buralarda bu tip olaylarda bütün site serkonize bir sekilde mevzu için adam toplar,gider bulur döver gelir site dısında ve bu tip kavgalar alısık olmayanlar için dısardan adete bir kavgayı degilde kugu gölü balesini izliyorlarmıs gibi içlerinde huzur bulur.Adeta kavga degilde sanat icra edilir,bu tip agır konularda.Simdi senin ortamı cevreyi bir anlat bu tip mevzular tek kişilik halledildigi gibi genelde ve büyük bir cogunlukla topluca halledilir senin ailen senin muhitin bu seni ilgilendirdigi kadar o cevrede oturanlarıda ilgilendirir bu yüzden adam topla ve infaz et.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    valla polisi arama neyaparsan yap polisler bi s** yapmıyo. ama eğer sen bikaç kişi bulup korkutmak için döversen oda daha kötü bişey yapabilir. ama en mantıklısı bu. çünkü alttan alınacak bişey değil 30 yaşındaki adamın laf atması. hani 15-20 olsa önemli değil.

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

bende onun ablasına laf atardım... öle dövme olaylarına biraz sonra gir bence...ilk önce aynısını ona yap...sonra gelip sana laf ederse kır ağzını yüzünü..tanınmayacak hale gelincede at bi inşaat'a sonrada hakkında;

" inşaat!da tinerciler tecavüz etmiş" diye dedikodu çıkar... :D

ablası yok hoja zaten olsada ben ole sey yapam kımsenı karısına kısına laf atmam yani

ama dövup ınsata atmak sonrada tinercıler tecavuz etmıs dıye dedıkodu cıkarma  kısmını sevdım saolasın :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    şimdi hoca bu ablanı ya gerçekten seviyosa bildimiz normal laf atma olduna emin olunca muşta =) bu aralar sık kullandığım bi alet http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_617549516.jpg bundan bulucaksın sora ssizce arkanı döncek hey dostum senin sorunu ne biliyonmu koca kıcını kafandan büyük olması diceksin sana döndüğügibi ya gözüne vur göze boşa gelebilir oyüzden burnunua sertce vur adam biraz şagınlıkgibi bişi yaşıcak arada saçlarını tut gönüzne yumruk at dişlerinede yumruk at sora bas git

Bozamaz Aramızı Yarasa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

azrail_rapi bunu yazdı:
    şimdi hoca bu ablanı ya gerçekten seviyosa bildimiz normal laf atma olduna emin olunca muşta =) bu aralar sık kullandığım bi alet http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_617549516.jpg bundan bulucaksın sora ssizce arkanı döncek hey dostum senin sorunu ne biliyonmu koca kıcını kafandan büyük olması diceksin sana döndüğügibi ya gözüne vur göze boşa gelebilir oyüzden burnunua sertce vur adam biraz şagınlıkgibi bişi yaşıcak arada saçlarını tut gönüzne yumruk at dişlerinede yumruk at sora bas git

yok hocallar ya zaten ablam sözlu kımse duymadan bu işi haltmem lazım abım faln duymasın(duyrasa elemanın öldugunun resmidr) bu adam zaten malın tekıı yanı kıs olsanın dunyada vercegenız en son serfsız olurduu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

azrail_rapi bunu yazdı:
    şimdi hoca bu ablanı ya gerçekten seviyosa bildimiz normal laf atma olduna emin olunca muşta =) bu aralar sık kullandığım bi alet http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_617549516.jpg bundan bulucaksın sora ssizce arkanı döncek hey dostum senin sorunu ne biliyonmu koca kıcını kafandan büyük olması diceksin sana döndüğügibi ya gözüne vur göze boşa gelebilir oyüzden burnunua sertce vur adam biraz şagınlıkgibi bişi yaşıcak arada saçlarını tut gönüzne yumruk at dişlerinede yumruk at sora bas git

hoca mustayı tam ben tavsiye edecektim sen yazmıssın. bildigim en etkili yöntemlerden biri ağız burun bırakmaz walla :D öyle yapana musta birebir yani

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

muşta işi süperdir bunu dene bide hoca nerde oturuyon sakaryada falansa hertürlü yardım edebilirim istersen şöledene

muştayla vur bikere al bıçağı sapla ayana bas dicem ama polise gidermi ?

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    azrail_rapi bunu yazdı:

muşta işi süperdir bunu dene bide hoca nerde oturuyon sakaryada falansa hertürlü yardım edebilirim istersen şöledene

muştayla vur bikere al bıçağı sapla ayana bas dicem ama polise gidermi ?

sımdı muştayı nerden tedarık edrız dıye dunsuyodum ama olmasa bıcak var polıse gıderse gıtsın yapcak bışy yok.Ben zngldkda yaşıyorum hoca saolsaın sakarya bırazcık uzak kalıo.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Hiç öyle vurduya kırdıya gerek yok. Tak beline silahı git adamın yanına abicim neden ablama böyle böyle dedin belli bir sebebi varmı de. Baktın adam yola gelmiyo çek silahı bacağına sık. Ciddiyim bak

Toplam Hit: 3606 Toplam Mesaj: 34