folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siz Olsaydınız Napardınız ?

Siz Olsaydınız Napardınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak yazdıklarımı dikkatli oku sana en mantıklı yol... Önce git konuş de ki şerefsizmisin de benim ablam o de bi daha aynısını tekrarlarsan fena oolur gibisinden konuş... Eğer sizin mahallede oturuyorsa bu mahallenin kızlarına göz kulak olucak yerde siz şerefssizlik yapıyorusnuz filan de hatta kalabalık ortamda konuşabiliyorsan daha etkili olur...

En akıllı yöntem bu sen konuştuktan sonra bi daha salça olmaz hemde başına bela almamış olursun... Bana SORARSAN EN MANTIKLISIDA BU....

Yok bunlar kesmez beni dersen yine git konuş adamda kıllık yapıyorsa hiç bişi ypamadan arkanı dön çek git... Başka gün Sonra adamı takip et akşam saatleri olursa güzel olur...  bi tane göz yaşartıcı sprey temin et bi yerden sonra adamın suratına boşalt o gözleriyle uğraşırkende bütün hırsını al neresine denk gelirse vur sonrada son sürat kaç... 

En temiziinden bizzat denenmiştir :))   koca ayıyı bile devirirsin bu yöntemle :D     

muştaya huştayla uğraşırsan bi kamyon dayak yersin :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    eyvallah hocalar benım ıcın yazdıklarınız ıcın cok sagolun  sımdı dısarı cıkıyorum eger adamı gorursek cok pıs haşat edecez arkdasalr epey bi gaza gelmıs yazdıkalrınızın hepsını dusundum dayakda karar kıldık ama önce bı konusmayı denıycem sagolun tekarardan gelısmlerı burya yazarım akasama  8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

durduğun kabahat.. al levyeyi git dağıt adamın suradını..

Toplam Hit: 3604 Toplam Mesaj: 34