Siz Olsaydınız Napardınız ?
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
mosquit0 bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Hiç öyle vurduya kırdıya gerek yok. Tak beline silahı git adamın yanına abicim neden ablama böyle böyle dedin belli bir sebebi varmı de. Baktın adam yola gelmiyo çek silahı bacağına sık. Ciddiyim bak
-----------------------------abı cııdısınde kurusıkı var bıseye yarmaskı :S
-----------------------------Kaçak köçek işleriyle uğraşan adam bul ucunu açtır 3 tanede tek saçma mermi al bas içine git vur :)
-----------------------------Kaçak köçek işleriyle uğraşmıyorum ama sanayinin tozunu yuttuğumdan kaynaklanıyor olsa gerek, kurusıkı çevirmede üstüme yoktur :)
-
Herşeyi göze aldım diyosan, git bunu sıkıştır bi yerde sopayla mopayla bayıltana kadar döv, sonra bağla bi sandalyeye dilini kes. Bir daha laf atamasın ibnetator. Dahada işkence yapabilirsin, bardağa kanını doldurup zorla içirtmekde enterans bir yöntem psikolojik olarak etkiliyor adamı. Kaç yıl yersin bilmem. Kesin tavisyem oturup adamla iki kelime konuşma, direk aksiyona gir.
-
Köşede Bekle Görüldüğünde Topuklarını hedefle Tek el Ateş et ve kaç, Bi daha sittim sene kimsenin Anasına Bacısına Yan Gözle Bakamaz Namussuz.
-
shockman bunu yazdı:
Köşede Bekle Görüldüğünde Topuklarını hedefle Tek el Ateş et ve kaç, Bi daha sittim sene kimsenin Anasına Bacısına Yan Gözle Bakamaz Namussuz.
-
Beyler bazı seylerin affı yoktur yok öyle elleri,parmaklarının ucunu birbirine degdirerek gögus hizasına alıp sakin olun falan demesin elemana.abim duymasın demişsin sonra eklemişsin öldurur,o zaman bırak abine o halletsin hatta beraber halledin onun tanıdıgı vardır bu tip olaylarda senden daha tecrubelidir belki.Gidin sıkın topuguna hee o kadar dassagım yok diyosan mecmur dagıtıcan kanın akması sart.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
-----------------------------Bu tür mevzuların en sakin kişiliği, @shockman bile böyle bir yorumda bulunduysa, hiç durma :)
-----------------------------aynen hatta shockman topuguna dediyse sen direk kafaya sık yani :D:D
-
dodobig bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
-----------------------------Bu tür mevzuların en sakin kişiliği, @shockman bile böyle bir yorumda bulunduysa, hiç durma :)
-----------------------------aynen hatta shockman topuguna dediyse sen direk kafaya sık yani :D:D
-----------------------------Oha Dodocan Topu topuna Namussuzluk etmiş Cahilce davranmış birini öldürmeye değmez, Topuk kısmı çok acı verir, hayatı boyuncada sekerek yürür unutmaz diye hiçte fena değil. Topuktan mermi yemiş bir arkadaşım varda ordan biliyorum.
-
La napıyonuz siz :|
Bebeyi gaza veriyonuz paso. Herkes yok kafasına yok gözüne sık diye yorum atmış. Kardeş bende bacağına sık dedim ama çok zorda kalırsan sık yani burda aklı başında adam yok burdakilerin gazına gelipte öldürme adamı boşver. Arkadaşlarını topla git güzelce döv wallahi en temizi bu
-
benim taktikgibisi yok gerisi hikaye =))
-
Adamı yeterince korkutabilirsen işkence esnasında, polis molis karıştırmasını engelleyebilirsin. Adamın yaptığı yanlışı anlaması lazım, direk öldürmek fayda etmez. Ha dünya bir pislikten daha kurtulur amma ve lakin dünyada zilyonlarcası var.