Sizce Geleceğin Programlama Dili Ne Olur ?
-
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi geleceğin programlama dili sizce ne olur . Ben C++ nın ölmeyeceğini düşünüyorum.
Ayrıca .NET, Java , diyenlerde var. Tahribattan alalım yorumları.
-
.net teknolojisi diorlar ama
bunu işin ustalarına sormak lazım
-
python bence google FBI NASA kullanıyo daha ne olsun (((:
-
c++ nın bitmesi imkansız. açık kaynak bir dil zaten. delphi bitebilir mesela. borland iflas eder ve biter. ama c++ nın öyle bi şansı yok. bence çok fazla dayanır c++. icabında microsoft batar ve .net te bitebilir.
-
.net olur ama zaten c++ nın bitmesi söz konusu olamaz gibime geliyor :| =)
-
bence c/c++ ile python ölmez. Assembly de c/c++ ın içinde kullanılmaya devam edecektir.
-
Geleceğin Programlama Dili Daha İleri Gelecek ise Tahmin yürütebilirim, Etkileşimli Veri İşletimine dayalı Günümüz Veri Programlama Dillerinden çok daha matrix Karmaşaya sahip Bir dil olacaktır. Öyleki İnsan beyninin çalışma esası temel alınmış Çok farklı Etkileşime dayalı, Görsel Veri işletiminin gerçek zamanlı işletilmesine dayanan bir sistem olması bekleniyor, O Doğrultuda o zamanki Bilgisayar İşlemcileride çok farklı yapılara Sahip olacaklar, Işık ile veri aktarımı vede İşlemci Ünitesinde ise Nöral işletim Mimarisi Söz Konusudur.
-
.NET ve Java cok saglam yerdeler.
Delphi bitmez,Delphi ayri bir dunya...ama sektorde is bulabilmek adina Java ve .NET(C#) avantajli.
-
zaten programlama mantigini biliyorsan,yani diyelim ki Delphi ile soktun bu isi...mantigi kaptin...bu noktada Java ogrenmek,C# ogrenmek C++ ogrenmek zor birsey degil...
-
c# , asp.net öğren, gerisinin koy mına gitsin (:
-
geleceğin dili xml java ve c# olacak büyük ihtimal ile
xml artık her yerde kullanılmaya başlandı.
saop, microsoft silverlight, web servisleri, öyleki artık microsoft office 2007 dosyalarını bile xml formatında kayıt ediyor.
geleceğin en büyük dili xml olacak
Toplam Hit: 6272 Toplam Mesaj: 42