folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sizce Geleceğin Programlama Dili Ne Olur ?

Sizce Geleceğin Programlama Dili Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Bence java kesinlikle bitmez çünkü hertürlü platformda çalışıyor ve oracle vs. programlarla etkileşimi müthiş. Açıkça söyliyim çok büyük bir projem var ve kesinlikle java kullanacağım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Geleceğin proglamlama dilini işin üstadlarına sormak lazım ama bildiğim tek birşey var C++'nın uzun bir süre daha var olacağı...

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Java diyor ve susuyorum...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Abi programlama dillerine baktıgımızda şöyle bir olay görülüyor bir dönem amaca yönelik diller çıkıyor (kullanıcı programları için pascal,iş için Cobol vs) sonra güçlü ve her işi iyi yapabilen bir dil gelip hepsini silip süpürüyor ve sonra yeniden başlıyor herşey...Geleceyin dili yok geçmişin gölgesi olayı biraz olmamış abicim...Bir dönem sen javanın .netin delphinin kralı ol Cobol bilenler ne para kaldırdılar bir bilseniz....Artık iş dili bilmekte degil bence konunda uzmanlaşmak Web programlama mı tamam .Net'i çok iyi bil ama php,RubyonRails,JSP felan bunlarıda takip et bil durumuna geldi.İş görüşmelerinde artık hangi dilleri biliyorsun sorusunun yanında hangi tarz programları yada hangi kütüphaneleri biliyorsun olayına döndü....Javada çok iyi masaüstü uygulama yazan biri Enterprise kütüphanelerini bilmiyor kullanamıyor olabilir.Yada .Net olsun Java olsun framework tabanlı oldukları için hala Win32 şeklinde program isteyen firmalar Delphi bilen aramaktadır.Gelecegin bir kaç dili bir kaç plartformu ve işletim sistemi vardır

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Gelecekte işlemci mimarleri yapıalrı optronik olacağından bu söylediğiniz diller taş devrinde kullanılan diller muamelesi görecektir..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Assembly  ve C/C++ ayrılmaz bu ikisi kalır cok geneller

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Esneklikte çok önemli. Java her türlü platforma ve her türlü mimariye uyum sağlayabilir. Onu vazgeçilmez yapanda bu zaten. Telefonları hiç hesaba katmıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Valla bence JAVA,ama bazı yerlerde okuduğuma göre c# ı yapanlar JAVA yı kopyalamış,üzerine de JAVA eksik gördükleri bazı şeyler yapmışlar c# daha iyi diyen var ama bence yine de JAVA çünkü ben onu öğrenmeye başladım gerisinin qo g.tüne.

Java ile yazığınız programı her biyerde rahatlıklan kullanabiliosunuz orası süper mesela,cep telefonu,mac, falan hepsinde kullanılıo.Ama şöyle bişey de var iş programlama dilinde değil programcıda bitiyo :).

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

bence cok buyuk bir ihtimalle... JAVA. javada kodlanmis programlarin heryerde calisabilmeside en buyuk avantajlari bu yolda...

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    asp :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 5730 Toplam Mesaj: 42