Sizce Geleceğin Programlama Dili Ne Olur ?
-
Java ve .NET(C#) gerisi hikaye.Python falan gecin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Python konusu biraz yaş şimdi onu destekliyen firmalara bakıyorumda arada ciddi kurumlarda var(Hoş aynı firmalar Javayıda destekliyor) bunun haricinde 3-4 yıl önce sorsalar Python nasıl bir dildir diye eeeehh derdim ama şimdi durum degişti belini dogrultu Turbo-Gears yok IronPyrhon Jython derken ilginc durumlara geldi....Zaman göstericek ne yapabildigini
-
c dili zaten asırlık:) .net moda ama delphimin yerini tutamaz. bence kod zenqinliği bakımından delphi süper bi dil. pythone qelince. türkiyede hala bilen kişilerin parmakları qeçmiceğinden eminim.
-
JordanoR bunu yazdı:
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Algol 60
:)) anlayan anladi ...
-----------------------------?
ne alaka alchol 120 ?
biraz arastirmani tavsiye ederim, alakasini anlarsin. -
heryerde kullanılan Java ancak ilerde Flash gibi yeni şeylerin daha çok tutacağına inanıyorum görsellik artıyor...
-
aLman bunu yazdı:
c dili zaten asırlık:) .net moda ama delphimin yerini tutamaz. bence kod zenqinliği bakımından delphi süper bi dil. pythone qelince. türkiyede hala bilen kişilerin parmakları qeçmiceğinden eminim.
-----------------------------c dili eski ama, delphi ile niye karşılaştırıyorsun. delphi de pascal ın görsel hali, c ninde görsel ide leri var c++ builder, visual c gibi.
Ayrıca gelecekte daha görsel diller çıkması gerekir diye düşünüyorum, Görsel derken programı direk akış diyagramını yaparak kullanabilceğimiz diller. Biz görsel olarak akış diyagramını oluştururken ide tarafından dosyaya c, basic gibi dillerle kodlanacak.
-
.net olabilir..ama reneye sormak lazım ? :D rene yorumlarını alalım ?
-
Bence qbasic :D çok deli bi programlama dili :D
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Python konusu biraz yaş şimdi onu destekliyen firmalara bakıyorumda arada ciddi kurumlarda var(Hoş aynı firmalar Javayıda destekliyor) bunun haricinde 3-4 yıl önce sorsalar Python nasıl bir dildir diye eeeehh derdim ama şimdi durum degişti belini dogrultu Turbo-Gears yok IronPyrhon Jython derken ilginc durumlara geldi....Zaman göstericek ne yapabildigini
-----------------------------la çok estetik konuşuyon ((:
-
Python, C#.net ve Java..