Sizce Gireyim Mi?
-
Sayın müritler ben bu sene als sınavına girdim ve sanırım mülakatlara cağıracaklar mülakatlarda çok kolay olacak (az torpil var:D) ama kafamda bi soru işareti var giren bi daha cıkamıo diolaar ve kusursuz disiplin var. Bunları göze alıorm ama yinede bazı sorular takıldı kaffama.. Bide size soram dedim. Elimde üç secenek var:
1- Askeri liseye girer harp okulunu bitirir teğmenlikten başlarım.
2-Askeri liseye gider 5 yıl oku ÖSS den mühendis olurum.
3- Herşeyi bırakır İyi bi Fen Lisesinde devam ederim.
Çevreme büyüklerime soruyom her kafadan farklı ses cıkıo ortak bi nokta yok kafam cok karıştı hangisi sizce?
-
fen lisesi hocam yaa
dünyaya bi kere geliyoruz onda da asker olup o disipline girmeye gerek yok anasını satim..
ben rahatlıktan yanayım ,böyle düşnüüyorum :)
-
kusursuz disiplini göze aldıysan sormana gerk yok gir.
-
bırakınca ne kadar tazminat veriyosun o rakamı tam bi öğren :)
-
ben onların hepsini göze alıorm hatta bu kanuda ailemi karşıma aldım ama öğretmnelerim felan yarısı yaparsın yarısı yapamazsın dedi.. Ama ortak noktaları "yapacam diosan yaparsın" diolar
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
bırakınca ne kadar tazminat veriyosun o rakamı tam bi öğren :)
-----------------------------30 milyar peşin 45 milyar 60 ay taksit:D
-
Senin idealinde ne var önemli olan o ?
Misal;askerlikle ilgili hiç bir yeri istemedigim için,Kara & Deniz & Hava yı kazanmama ragmen ben de ve 2 arkadasım mülakatlara gitmedik,1 kisi gitti sadece..
O da egitimi görünce agladı zırladı fen lisesine gitti :)
Mühendislik & Tıp istiyosan gitmeyeceksin zaten bu belli..
Gidersen hayatın beleş olur o da var :)
Yani iş gene sende bitiyo hoca,ordaki egitimi kaldıracagına eminsen git,şüphelerin varsa bosver...
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Senin idealinde ne var önemli olan o ?
Misal;askerlikle ilgili hiç bir yeri istemedigim için,Kara & Deniz & Hava yı kazanmama ragmen ben de ve 2 arkadasım mülakatlara gitmedik,1 kisi gitti sadece..
O da egitimi görünce agladı zırladı fen lisesine gitti :)
Mühendislik & Tıp istiyosan gitmeyeceksin zaten bu belli..
Gidersen hayatın beleş olur o da var :)
Yani iş gene sende bitiyo hoca,ordaki egitimi kaldıracagına eminsen git,şüphelerin varsa bosver...
-----------------------------Benim idealler çok fantastik genelkurmaya kadar cıkıo:D beleş hayatta çok cazip gelio ama bazılarıda sabah 5 akşam 9 dio bütün heves gidio:D
-
O zaman kimseye sormana bile gerek yok,doğru Harp Okulu'na :)
-
eywallah hocam bende bunu düşünüorm iyi bi komutan olmak felan
-
çok fantastikse oku fen lisesinde fizik bölümünü oku ışınla bizi kurtar einsteinımız ol :|