Sizce Gireyim Mi?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------pederi görüyorumda askerlik bana göre değil =)i
ordan oraya taşınmayı göze alıyosan git. ama çoluğun çocuğun olunca böle benim gibi az biraz baltayı sıyırıyo yanlız =)
-----------------------------yok hocam ben kararlıyım biliorm onun taşınma zorluklarını nereye git derlerse oraya gitmek zordundasın sende isteyemiosun tayin ama ben kesn kararlıyım ne evlilik ne çocuk büyüklerm şimdi bole dersn sonra görürüm ben seni diolarda ben kararlıyım eğer bi kızdn hoşlanır gibi olursam kendime hakim olcam askeri lisede zaten nevsine hakim olmayı çok süper öğretiyo :D:D
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------gidersen havacı ol başka yere gitme derim. fen liseside iyidir yazılım müh oldunmu kırarsın parayı......
-----------------------------bu devirde mi :S ben bile bu yaşımda bunların ne para ne de iş etmeyeceğini biliorm her acıdan düşünürom yoksa sadece macera veya rütbe deil bi çok yönü var. para-gelecek-iş garantisi-meslek sevgisi...
-
okuyacam diyosan ve maddi sıkıntın yoksa fen lisesi yerine özel liseleri tercih et artık fen liselerinin artısı kalmadı. ayrıca anadolu lisesi okuyup össden asker olabiliyoısun diye biliyorum rütbe olarak nerden başlıyosun ama onu bilmiyorum.
ha benim tavsiyem okumandır. sen hele bi uni oku olmadı askere gidince bırakmayıp alanında görev yaparsın.
-
Genç bi kıza bağlandınmı öyle kolay kolay bırakamazsın.Yani he ben buna aşık olmıyım diyemezsin ;) Kendimden biliyorum ;) Askeri lise yide sorarsan...
Senin ilgi alanına bağlı.Mühendislikte falan para var diye fen lisesine gidiceksen mutlu olamazsın.Çünkü eğilimin yoktur.Ama askerliğe eğilimin vardır onu bilmem.Tavsiyem eğer iyi bi asker olucaksan yani bu işe meraklıysan git.Diilsen 8 senedir alıştığın gibi fen fizik okuluna git ;) Ama bunu iyice bi düşün...
-
yok ben genel kurmay başkanı olcam (acayp sacmaladım) :D:D:D
-
Belli :D
-
kardeşimde 4 yıl önce askeri lise ile normal lise arasında bi seçim yaptı.3 yıl okudu bıraktı geldi.50 bin tl tazminat istiyolar ki sen bırakıp öss girerim falan demişin bi 65 i gözden çıkarcan.girdin mi çıkmıcan ya da hiç bulaşmıcan.bi tavsiye deniz lisesine git.orası biraz toparlamış kardeşimden sora =)
-
kesinlikle tavsiye gir asl'ye hayatını kurtar ;)
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşimde 4 yıl önce askeri lise ile normal lise arasında bi seçim yaptı.3 yıl okudu bıraktı geldi.50 bin tl tazminat istiyolar ki sen bırakıp öss girerim falan demişin bi 65 i gözden çıkarcan.girdin mi çıkmıcan ya da hiç bulaşmıcan.bi tavsiye deniz lisesine git.orası biraz toparlamış kardeşimden sora =)
-----------------------------sen anlamamışsın ben bırakır derken girmem normale devam ederm diodum ;)
-
Askeri liseye gider 5 yıl oku ÖSS den mühendis olurum.
nah olursun kalktı bu muhabbet gıt anadolu lisesinde oku yenı olanlarda degıl eskıden berı anadolu lisesi olanlarda oku.Ben bıraktım hala suruyor davam 3 yıl olmasına ragmen devamlı temyız e gıdıyoruz merdıven yıpratma parası bıle var.Dışardan görundugu kadar rahat degıl.