Sizce Gireyim Mi?
-
fen lisesi derim ben babası emekli albay olarak ben ki torpilin varsa bunu sende öğrenebilirsin
-
Benm Fiziktir fendir hiç işim olmaz anam kimyacı babam fizikçi olmasına ramen hiç sevmem...
Eğer başka meslek olacaksa avukat olurum tuttuuumu koparırım genelde =)
-
Ben olsam hemen giderdim askeri liseye,çünkü 4 yıl katlan sonra rahat et :).Zaten askeri liseden mezun tanıdıklar var benim rahat yaşıyolar.Şimdiki edebiyat hocamız askeri lisedede görev yapmış.Haftada bir beşiktaş maçına diğer hafta operaya gidiyolarmış.
Bi arkadaşda girdi bizim mülakatlara felan harbiden çıplak bakıyolarmış :D.Bence gir ya :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------Ben olsam hemen giderdim askeri liseye,çünkü 4 yıl katlan sonra rahat et :).Zaten askeri liseden mezun tanıdıklar var benim rahat yaşıyolar.Şimdiki edebiyat hocamız askeri lisedede görev yapmış.Haftada bir beşiktaş maçına diğer hafta operaya gidiyolarmış.
Bi arkadaşda girdi bizim mülakatlara felan harbiden çıplak bakıyolarmış :D.Bence gir ya :D
-----------------------------muayeneye giriolarmış çıplak bi makinaya giriolarmış her haltını görüolarmış..:D
-
Benim kardeşimde girdi o sınava geçen hafta ben hep söylüyorum asker olmasını istemiyorum istemem sülalede birçok subay var ve hepsi katı disiplin oldugunu söylüyor he katlanırım diyorsan amenna..Ama illa olacam diyorsan deniz veya havacı ol :)
-
olursam karacı olcam:D en zorları severm hocam:D
-
fen lisesi hocam
-
bu ülkenin idealist subaylara ihtiyacı var.
-
Hiç kendini zora sokma fen lisesine gidebiliyosan durma git.Askeriye her bunyenin ve psikolojinin kaldırabileceği bi iş deildir.Hele hele liseden girip universitenin sonuna kadar devam etmek hiç akıllıca deil bos wer.Benim kuzenimde girdi liseden universiteyi bitiremeden attırdı kendini şimdi aylak aylak dolanıyo hayatını mahvetti.
-
ben 8.sınıfta kazandım gitmedim çok pişmandım sonra bu sene girdik harp okullarının hepsini kazandım gene gitmedim mülakatlara şimdi endüstri müh okuyorum arasıra diom(param bitince :D) gitsemiydim hayatım garanti falan sonra s*ktr et diom en iisi bu
yani sen ne istiyosan o ben şimdi pişman dielim