Sizce İmac Almalımıyım?
-
hocalar acayip çekici geliyor bilmiyorum imac kullanırsam kısıtlanmam söz konusu mu yani yazılım işleriyle uğraşıcam onun için özellikle soruyorum imac almak istiyorum mac os tada programlama dilleri üzerine verimli çalışabilir miyim yormlarınızı bekliyorum
-
Macos'ta kısıtlanma sözkonusu. Fakat hangi yazılım dilleri?
-
whoobay bunu yazdı
Macos'ta kısıtlanma sözkonusu. Fakat hangi yazılım dilleri?
Özellikle php için merak ediyorum.
-
mac' i olan adamın windows' u vardır zaten içinde. sorun olmaz dert etme, baktın çok kısıtlıyor kurarsın bi vm tmmdır
-
herhangi bir kisitlama soz konusu degil kardesim ! zaten web tasarim ile ugrasan sirketlerin 70-80 OSX kullaniyor ( yurdisinda ) ! kurarsin bir MAMP isine bakarsin ! kolay gelsin
-
alıyorum amk :D cevaplar için eyvallah
-
grafik işiyle uğraşmıcaksan hiç bulaşma dost tavsiyesi.
-
al gitsin. 5k
-
Mac Os ilgini çekiyorsa Hackintosh vs. kur sanal sürücüye dene. Onun dışında o cihaza Windows dahi kursan ortalama bir pc'nin ötesinde verim alamazsın. Esas mesele yazılımda. O yazılım senin işini görüyorsa hay hay, paranda varsa al gitsin bir daha uğraşmana lüzum kalmaz. Ama aldktan sonra ben bunu beğenmedim format atayım, destek bulayım, şunda sıkıntı yaratır, flash yok, bilmem ne yok, exe sıkıntılı diye uğraşacağını düşünüyorsan, bunlara çok fazla takılıyorsan sanırım hiç bulaşmaman daha mantıklı olur. Bir OS'tan beklentin yalnızca üzerindeki yazılımları kullanmaksa, ofis işleriyle uğraşmaksa, internete girmekse, film vs. izlemekse Mac Os'tan daha iyisini bulabileceğini zannetmiyorum.
Edit:
Alttaki mesajı okudum da, bence uzak dur yanına bile yaklaşma. Mac Os'a "sikko" diyorsan konu hakkında hiç bilgin yok demektir ve sen o işletim sistemini sittin sene beğenemezsin, kurcalayamazsın.
Austen tarafından 26/Kas/14 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
al gitsin. 5k
hocalar fiyat araştırması yapmamışım yaptım şimdi. Ya zaten mac iyi bişe değil amk sikko sikko bi işletim sistemi var zaten programlamada yapılmıyo diyolar amaan boşverdim.. :|
Nvidia tarafından 26/Kas/14 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam MacOs ta her dili kullanamazsin evet ama parallel desktop veya vmware kurarak istedigin gibi at kostura bilirsin sorun olmaz. biz yazilim sirketiyiz sonucta. C ve C# agirlikli kullaniyoruz sorun yasmiyoruz (parallel desktop kullanmaktayim)