Sizce İmac Almalımıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Hocam MacOs ta her dili kullanamazsin evet ama parallel desktop veya vmware kurarak istedigin gibi at kostura bilirsin sorun olmaz. biz yazilim sirketiyiz sonucta. C ve C# agirlikli kullaniyoruz sorun yasmiyoruz (parallel desktop kullanmaktayim)

yorumun için teşekkürler bir önceki  yorumumu okur muusn :|

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

mac' i olan adamın windows' u vardır zaten içinde. sorun olmaz dert etme, baktın çok kısıtlıyor kurarsın bi vm tmmdır

windows ihtiyacım yok hocam.

dokunmak sanattır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

al gitsin. 5k

hocalar fiyat araştırması yapmamışım yaptım şimdi. Ya zaten mac iyi bişe değil amk sikko sikko bi işletim sistemi var zaten programlamada yapılmıyo diyolar amaan boşverdim.. :|

"Kedi ulaşamadığı ciğere mundardermiş"

piyasadaki en iyi en stabil çalışan işletim sistemine sikko dedin ya yuh sana.

MuTReFT tarafından 26/Kas/14 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

grafik işiyle uğraşmıcaksan hiç bulaşma dost tavsiyesi.

neden? tanıdığım grafikerlerin %90'ı mac kullanıyor. bende geçmeyi düşünüyorum

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

grafik işiyle uğraşmıcaksan hiç bulaşma dost tavsiyesi.

neden? tanıdığım grafikerlerin %90'ı mac kullanıyor. bende geçmeyi düşünüyorum

Evet mac'leri genelde grafikerler kullanıyor sisteminin stabil ve uzun soluklu olmasısnın yanında ekran görüntüsünün baskıya yakın

bir renk tutturmasından kaynaklanıyor .

ben grafik işiyle uğraşmıcam  oyun,flim,dizi,nette karı gız düşürme peşindeysen  gidip 5-7k arası bi mac alcana 2bınlık  pc seni ihya eder

aklına ne gelirsede yaparsın grafik dahil :)

AslanAmca tarafından 26/Kas/14 17:26 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)

ahahaha cidden ha, adam fiyat pahalı gelince kendini avutma gibisinden mac pis zaten ıyy demiş 2 kişi onu yuhlamış. nevo grafik işi dışında pek gerekli değil demiş webci de nevo grafikte gereksiz dedi sanıp neden tanıdığım grafikçiler hep mac kullanıyo iyidir gibisinden  bişi demiş, nevo da ordaki nedeni niye mac grafikte iyi diye anlayıp onu açıklamış falan filan :) yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdım sanırım umarım ben de yanlış anlamamışımdır bişeyleri :))

hsyN tarafından 26/Kas/14 19:18 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

mac mini al late 2012ler gayet yeterlidir ben geçen orjinal klavyesiyle beraber 900e aldım garantisi 1 yıl devam eden makinayı. tv ye bağladım, xbmc kurdum değme keyfime :)

aayrıca mac mini monitor arkasına monte edilebiliyo sanırım al sana çakma imac hem de yarı fiyatına 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

mac teknoloji bilalleri içindir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

al gitsin. 5k

hocalar fiyat araştırması yapmamışım yaptım şimdi. Ya zaten mac iyi bişe değil amk sikko sikko bi işletim sistemi var zaten programlamada yapılmıyo diyolar amaan boşverdim.. :|

Son PM'imi yoksay.

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 3139 Toplam Mesaj: 26