Sizce İmac Almalımıyım?
-
rakkoc bunu yazdı
Hocam MacOs ta her dili kullanamazsin evet ama parallel desktop veya vmware kurarak istedigin gibi at kostura bilirsin sorun olmaz. biz yazilim sirketiyiz sonucta. C ve C# agirlikli kullaniyoruz sorun yasmiyoruz (parallel desktop kullanmaktayim)
yorumun için teşekkürler bir önceki yorumumu okur muusn :|
-
ozgunlu bunu yazdı
mac' i olan adamın windows' u vardır zaten içinde. sorun olmaz dert etme, baktın çok kısıtlıyor kurarsın bi vm tmmdır
windows ihtiyacım yok hocam.
-
Nvidia bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
al gitsin. 5k
hocalar fiyat araştırması yapmamışım yaptım şimdi. Ya zaten mac iyi bişe değil amk sikko sikko bi işletim sistemi var zaten programlamada yapılmıyo diyolar amaan boşverdim.. :|
"Kedi ulaşamadığı ciğere mundardermiş"
MuTReFT tarafından 26/Kas/14 16:45 tarihinde düzenlenmiştir
piyasadaki en iyi en stabil çalışan işletim sistemine sikko dedin ya yuh sana. -
nevorapat bunu yazdı
grafik işiyle uğraşmıcaksan hiç bulaşma dost tavsiyesi.
neden? tanıdığım grafikerlerin %90'ı mac kullanıyor. bende geçmeyi düşünüyorum
-
Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)
-
Webci58 bunu yazdınevorapat bunu yazdı
grafik işiyle uğraşmıcaksan hiç bulaşma dost tavsiyesi.
neden? tanıdığım grafikerlerin %90'ı mac kullanıyor. bende geçmeyi düşünüyorum
Evet mac'leri genelde grafikerler kullanıyor sisteminin stabil ve uzun soluklu olmasısnın yanında ekran görüntüsünün baskıya yakın
bir renk tutturmasından kaynaklanıyor .
ben grafik işiyle uğraşmıcam oyun,flim,dizi,nette karı gız düşürme peşindeysen gidip 5-7k arası bi mac alcana 2bınlık pc seni ihya eder
aklına ne gelirsede yaparsın grafik dahil :)
AslanAmca tarafından 26/Kas/14 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
r10aldinho bunu yazdı
Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)
ahahaha cidden ha, adam fiyat pahalı gelince kendini avutma gibisinden mac pis zaten ıyy demiş 2 kişi onu yuhlamış. nevo grafik işi dışında pek gerekli değil demiş webci de nevo grafikte gereksiz dedi sanıp neden tanıdığım grafikçiler hep mac kullanıyo iyidir gibisinden bişi demiş, nevo da ordaki nedeni niye mac grafikte iyi diye anlayıp onu açıklamış falan filan :) yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdım sanırım umarım ben de yanlış anlamamışımdır bişeyleri :))
hsyN tarafından 26/Kas/14 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
mac mini al late 2012ler gayet yeterlidir ben geçen orjinal klavyesiyle beraber 900e aldım garantisi 1 yıl devam eden makinayı. tv ye bağladım, xbmc kurdum değme keyfime :)
aayrıca mac mini monitor arkasına monte edilebiliyo sanırım al sana çakma imac hem de yarı fiyatına
-
mac teknoloji bilalleri içindir
-
Nvidia bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
al gitsin. 5k
hocalar fiyat araştırması yapmamışım yaptım şimdi. Ya zaten mac iyi bişe değil amk sikko sikko bi işletim sistemi var zaten programlamada yapılmıyo diyolar amaan boşverdim.. :|
Son PM'imi yoksay.