Sizce İmac Almalımıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)

ahahaha cidden ha, adam fiyat pahalı gelince kendini avutma gibisinden mac pis zaten ıyy demiş 2 kişi onu yuhlamış. nevo grafik işi dışında pek gerekli değil demiş webci de nevo grafikte gereksiz dedi sanıp neden tanıdığım grafikçiler hep mac kullanıyo iyidir gibisinden  bişi demiş, nevo da ordaki nedeni niye mac grafikte iyi diye anlayıp onu açıklamış falan filan :) yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdım sanırım umarım ben de yanlış anlamamışımdır bişeyleri :))

harbiden yanlış anlamışım yeni farkettim :D olur öyle şeyler 

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

Konu yanlış anlaşılmalarla dolu =)

ahahaha cidden ha, adam fiyat pahalı gelince kendini avutma gibisinden mac pis zaten ıyy demiş 2 kişi onu yuhlamış. nevo grafik işi dışında pek gerekli değil demiş webci de nevo grafikte gereksiz dedi sanıp neden tanıdığım grafikçiler hep mac kullanıyo iyidir gibisinden  bişi demiş, nevo da ordaki nedeni niye mac grafikte iyi diye anlayıp onu açıklamış falan filan :) yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdım sanırım umarım ben de yanlış anlamamışımdır bişeyleri :))

harbiden yanlış anlamışım yeni farkettim :D olur öyle şeyler 

Aynen :) webci yanlış anladıda bizim mac almak isteyen eleman içinde bi açıklama yapayım dedim :D

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar samimiyetinize dayanarajk söylüyorum konuyu sikmişsiniz :D Espiri yapayım dedim hepsi o yahu! 3k lık var ondan almayı düşünüyorum..

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ben 1 senedir mac kullanıyorum php yazılımlar üretiyorum.

Hiç bir sıkıntı duymazsın hatta windowstan çok çok daha ileri bir perpormans alırsın.

Bence affetme al. Şarj sıkıntısı yok bir şeyi yok. 

Elektrikler gidiyor banamısın demiyorum min 4 - mak 8 saat şarj dayanıyor misal. (AÇık olan programlara göre bende dream wiever, netbeans sürekli açık oluyor ve fena tüketiyorlar)

Ama bi arkadaşta airbook var. Maşallah adam nerdeyse gün boyu şarja sokmayacak cihazı. İşi makale yazmak. Adam min 7 mak 12 saat şarj kullanıyor.

Zaten mac kalitesini yani apple kalitesini görünce hayatındaki herşeyi apple a çevirmeye başlıyorsun. Önce telefon sonra mp4 player bide şimdi apple tv ler felan çıktı yakında ben ona geçerim kesin.

Mak ile iphone kusursuz bir şekilde karşılıklı çalışıyor. 

AirDrop Mükemmel, Hız mükmmel, Ekran gözü yormayan retina ekran,Magix mouse dokunmatik harika bir deneyim.....

Trackpad üzerinde 4 parmak ile harika işlemler.

Dene kendin gör.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

macbook pro al!!!!

Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 26