Sizce Mehmetcik Lübnana Gönderilmelimi ( Tahribat Tartısıyor )
-
kokainman +898948748671111
-
unutma başımzdakileirn cogu yahudidir.. içimizde oldukları sürece biz hiç bişey yapmayızz
-
tayıp evındeki eşyaları yenilicektr aq! yada amerıkadakı cocukları harclıksız kalmıstr !
-
Bence gönderilmemeli,Lübnan eğer ben ülkeyim diyorsa en azından sorunlarıyla kendi başetmeye çalışmalı,yok değilse zaten orada işi yok.Bizim İsrail ile direk bir sorunumuz yok,artı kendi derdimiz bize yetiyor.
Bu olayın bir benzerini 1950li yıllarda Kore savaşında gördük, Mehmetçiğin bizle alakası olmayan bir yerde ölüp öldürmesine neden oldu bu gidişat. -
tayıp evındeki eşyaları yenilicektr aq! yada amerıkadakı cocukları harclıksız kalmıstr !
--------------------------------------------------------------------------------
gfb_soldier@hotmail.com ekle tbtden oldgunu sole kocum...yargıLa beNi yeRi geLinCe aLgıLa... walla bak
Koptum a.q dogru dedın baska sey olmaz=))))))))) -
becede cogu arkadasımızın soledigi gbii gitmemelii cunku daha dun deilmiydi bizi ingilizlere satan ve ardından türk ordusunun karnında altın var die cesetleri parcalayıpp altın arayann...dun bunları yapan biz oraya girdigimizde bize daha da kotusunu yapabilirr...
-
yahu amma abattınız be kardeşim TSK eğer oraya giderse muharebe için değil ortamı düzenlemek için gider siz ise olayı iyice saptırıyorsunuz + israil ordusunun türk askerleri ile çatışmaya götü yemez çünkü karşılarındaki dünyanın en iyi kara harekatcılarıdır 3 5 tane kalaşnikovlu çapulcu değil, Türkiye bence gitmelidir çünkü; ortadoğu ya bende burdayım ve ortadoğunun hakimiyim izlenimini vermelidir '' gerçektende ortadoğunun hakimi Türkiye'dir '' , ayrıca her ne kadar zamanında bize yanlışları olmuş olsa bile ben dahil biz Türk'ler arap ırkına pek bi sempati duymuyor olsak bile Müslüman kardeşlerimizin allah rızası için yardım edin dileklerine mutlaka bi cevap vermeliyiz , veririzde çünkü bu bizim genimizde var her zman aman dileyene Destur vermiş , yardım isteyene El vermiş bi ecdadın torunlarıyız i büyük bi ihtimallede Türk askeri Lübnan'a gider die düşünüyorum
-
Bence gitmeliyiz... Neden? Oraya tekrar Osmanlı zamanında olduğu gibi bayrağımızı dikmeliyiz. Orası bize ait.
Şahsen gönderilirse gönüllü olarak gider bi kaç yahudi s*kerim :) -
yok abi bence tek bir asker bile gitmemeli oraya..
Orda ölecek 1 mehmetçik biLe büyük utanç bence..
tamam Lübnan Müslüman ülke şöLe böLe ama sonuçta giden askerlerde Lübnan'a yardıma gitmiyor..
İsrail'in işgal ettiği yerleri eLinde tutması için nöbet beklicez işte..
Bu bizim işimiz deĞiL .. Oraya asker yoLLamak demek işGaLe ortak oLmak demektir..
Yok oraya gitmezsek bizede gelirler , şimdiden önlem almak lazım felan yalan dolan.. iSrAiL şerefsizine yardım etmek için tek bir mehmetçiğin kanı biLe fazla geLir bu gavurlara..
Bak yine deLLendim ya gidem accık yatiim :D -
AL ANANI GİT !!!!!
diyen bir yöneticimiz olduktan sonra hojalar ister tarışın ister tatrışmayın ...
biz ne zaman avrupaya HAYIR demeği öğrenirsek işte o zaman mehmetçiklerimiz ölmez ve şehit vermeyiz...
bu konuyu bence hazla kırcalamayın.
allaaahh şehitlerimize rahmet eylesinnnn..
AMİN!!
Toplam Hit: 7384 Toplam Mesaj: 52