folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Mehmetcik Lübnana Gönderilmelimi ( Tahribat Tartısıyor )

Sizce Mehmetcik Lübnana Gönderilmelimi ( Tahribat Tartısıyor )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bilal Erdogan gotu giderse lubnana asker olarak tamam derim gitsin...ama aganin pasanin vekilin cocugu sicak evinde kari kiz hoplatirken benim emekli,isci,cifti vatandasimin olgu ahmet mehmet gidip siktiri boktan bir yolda olecek...israil in bekciligini yapmaz Turk askeri...gondereninde amk gonderin diyeninde...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    amerika türkiyeye hiç bi zman girmicek :) en iyi müttefiğine, ortadogunun ve avrupanın en iyi askeri güçlerinden birine sahip bir ülkeye neden girsin?israille olan ilişkler belli zaten savastakı kullandıkları sılahları turk muhendısler gelıstırıyo:D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Bence Hükümeti yönetenler, silah kuşanıp gitsin tatlı canlarını neden severki bunlar, artı müslümanı devirmeye gitmek bizim için lanetli bir durumdur. Allah bizi affetmez.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    biraz objektif yaklaşmaya çalışırsak gitsim çünküüü:

1)Lübnan halkının iyi kötü güwenliğini sağlıcıcak
    2)Bölge istikrarını koruyucak
    3)Dahada bi faydası yok

Gitmesin çünkü:

1)Amerikanın,israilin bokunu temizlemek bizemi düştü
    2)oraya gidip de işagale ortak mı olalım
    3)Yarın öbür gün Ordumuza israil bir kurşun sıkmayacağı ne malum
    4Bir askerimiz bile ölürse bunun sorumluluğunu kim alıcak
    5)Ölen asker şehit mi sayılıcak yoksa pok yoluna gittimi diyecekler
    6)Tayyeaappp adlı pezzoo seçimlerde amerikan basınını arkasına almak için göndermermiyoya haniii
    7)Meclis deki tezkereye ewet diyen millet wekilleri kendi weledül zina larını göndersinler oraya
    8)Operasyon çok isteniyorsa TC nin refehı için pkk sı hizbullahı bitirilsin
    9)Bana en koyan şeyde o şerefsiz tayyeapp in asker yakınlarına acınızı anlıyorum demesi olucaktır...

Tabiki Asker Gönderilmesin!!! HAYIR

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek
    tahribatta kisa bi sure once ozetle soyle bi yazi vardi:

ermeniler ilk radyo yayinini lubnanda yapti.
    ermeniler lubnandaki turk konsolosluguna saldirdi.
    ermeniler lubdanda ...

bunlara ben sunu da eklemek istiyorum:
    israil ajanlari kuzey iraktaki kurtlere askeri egitim verdiler, bu bbc taratidan videolarla kanitlandi
    gotumuzun dibinde uc bes capulcu dedigimiz kurt militanlar eylem uzerine eylem yaparken, abd ve israil izin vermedi diye kendimizi, halkimizi korumak icin irak a giremeyen bizim ne isimiz var israilin gotunu kollamak icin lubnanda?
    kurtulus savasi sirasinda bizi ilk once ingilizlerle bir olup arkamizdan bu arap milleti vurmadi mi?
    lubnandaki topraklarini parayla yahudilere bu arap milleti satmadi mi?
    irak a abd girdiginde iran ve suriye disinda hangi bi arap ulkesinin sesi cikti?
    lubnanda soykirim yapilirken iran ve suriye disinda hangi bi arap ulkesi tavir aldi?
    hangi bi arap ulkesi, ki buna lubnan da dahil, kuzey kibris turk cumhuriyetini tanidi?
    hangi biri turkiye konusunda batili ulkelerin sacmaliklarinda bize destek oldu?
    ......
    arkadaslar bunlar saymakla bitmez. irandan lise ve unv ogrencilerinden olusan bi grup 3 gun boyunca bizim sinirlarimzda yattilar israile gecip onlarla savasmak icin ama bizim hukumetimiz izin vermedi. amac lubnandaki muslumanlara destek vermekse oyle degil boyle yapilir. pkk iran karakoluna roketatarli saldiri duzenledi diye iran kandil dagini topa tuttu. biz ne yaptik? BLOF YAPTIK. halki kandirdik. gireriz ederiz onu yapariz bunu yapariz asariz keseriz dedik. sonuc? abilerimiz izin vermedi, oturduk oturcagimiz yere. hemen yeni gundem yaratip lubnana gitme karari aldik.

bize hep okullarda ataturk un batili uygar devletler duzeyine ulkemizi cikaralim dedigini soylenir. koca bi yalan. cocukken yedirdikleri sacmalik bunlar. ataturk hic bi zaman batiyi ornek gostermedi bize.aksine batiyla hic bi iliski icine girmememizi istedi. bati degil miydi ulkemizi isgal eden? nasil onlari ornek gostersinki. biz biraktik onun izinden yurumeyi, yeni sunni yollar uretip onun izi yutturuyoruz insanlara. ne israil, ne abd ne de avrupa birligi. hepsi yalan. bizim bizden baska dusunse dusunse turki cumhuriyetler dusunur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    konu hala aktif. bi laf vardır ... davası olmaz. çok şey yazıldı çizildi biliyorsunuz terazinin iki kanadında da bazı subjeler var. bazıları hafif olmasına rağmen biri gitti eli ile ağır çekmesini sağladı. hayırlısı olsun. bu arada tayyip askerlik yan gelip yatma yeri değil dedi. bi süre sonra seren serengilin hamileliği tüm lafları sildi. ne iştir.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KillerPirate
    KillerPirate's avatar
    Erkek
    bence gitmemeli ama ortadoğuda ve dünyada güçlü bir devlet olmak istiyosak göndermeliyiz ama başında da söylediğim zaman herzaman savaşa hayır ne olursa olsun aslında bu barış gücü çok saçma birşey
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    neden gitceklermis neden bu vatanin daha fazla sehit vermeye tahamulu yok hele hele bu is icin hic yok neden Turkiye yollucak iran yollasin suriye yolasin askerini lubnana yardim etsin neden etmiyorlar her yere kosmak bizim isimizmi birde lubnanin askeri yokmu onu anlamadim catisanlar sadece hizbullah militani

eger orda bir kac askerimiz vurulursa ne olur once bize yardim etsinler is birligi yapsinlar pkkyi bitirelim osnrada biz yardim ederiz millete zamaninda bize teror saldirilari yapanlar onlar degilmiydi orda yasayan muslumanlara uzuluyorum ama ordaki ermenileridemi biz korucagiz

heryere ozgurluk goturmeyiseven amerika degilmi orayada asker yollasin ozgurluk getirsin ozaman belki petrolu olsa getirirdi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya aga bırakın gitsinler ya:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    Deadpan; atatürk hakkında yazdıklarına yürekten katılıyorum. Keşke herkes bunları anlayabilse...
    Ama anlatmak istediğim ama anlatamadığım veya anlamadığınız her neyse, bi konu var. Arkadaşlar, nedir bu arap düşmanlığı? Ben şunu izah etmeye çalışıyorum; evet araplar bizi bir çok kere arkadan vurmuştur. Bu doğru, ama arap halkı değil, arap devletleri bizi arkadan vurmuştur. E tabi haliyle devlet bize düşman olunca halkta kısmen de olsa kin besleyebilir. Yani bu “imam osurursa, cemaat s*car” ilişkisi. Daha önce abdülaziz bin suudu örnek verdim. Bu adam İNGİLİZLER tarafından Türklere karşı kışkırtılmış, Türkleri arkadan vurmuş, ve krallıkla ödüllendirilmiştir. Yine bize her zaman puştluk eden bi DEVLET te iran. Dikkat edin devlet diyorum. Sonra ermeniler; Osmanlı zamanında sadık millet denilmiş,- ki bunu bilemeyen yoktur- yine İNGİLİZLER in kışkırtmasıyla bize isyan bayrağını açıp katliama giriştiler. Kürtler gene böyle. Eskiden kürt-türk ayrımı diye bişey yoktu. Kürtü, terekemesi, azerisi, tatarı, çerkezi vs vs hepsi kendine türk diyordu Türklükten başkasını yakıştıramıyordu. Şimdi niye böyle bi ayrım var? Çünkü buda bi İNGİLİZ , AMERİKAN, YAHUDİ vs oyunu. Pkk da ermeni asala örgütünün yardımlarıyla kurulmuştur ve onun devamı niteliğindedir. Apo nun ermeni olması vs. zaten bunları hemen herkez biliyo ama bile bile hala nedir bu arap düşmanlığı? Yahu bırakın din kardeşliğini, ne olursa olsun onlarda insan! Ha şimdi bu kadar mesajdan sonra benim gönderilme yanlısı olduğumu zannedenler olmuştur. Hayır efendim ben gönderilme yanlısı değil ben o insanlara yardım etme yanlısıyım. Ama doğru bizim askerlerimiz oraya israile yardım etmeye gidecek. Ve şöyle bi durum var bir israil askeri bizim askerimize kurşun sıksa bizim askerimiz cevap verebilecekmi? Hayır hiç zannetmiyorum. Böyle bi emrin geleceğini. İşte benim tek şüphem bu. Ama keşke gerçekten bir barış gücü olarak ve tek gitse. Keşke böyle olsada bende gitsem. Neyse fazla uzadı velhasıl kelam; binaenaleyh arap düşmanı olmanın bi mantığı yok... bence...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
Toplam Hit: 7390 Toplam Mesaj: 52