folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce Mehmetcik Lübnana Gönderilmelimi ( Tahribat Tartısıyor )

Sizce Mehmetcik Lübnana Gönderilmelimi ( Tahribat Tartısıyor )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    deniz yaşın kaç bilmiyorum ama ..

Kitap oku biraz .. araştır .. cahil olmayın ..

pkk resmen amerikanın bir oyunudur .. kafanıza sokun bunu ..

isteyen inanır isteyen yine o cahil olan hayatına devam eder...!

Alparslan TÜRKEŞ de Çok büyük milliyetciydi ..
    Ne oldu bütün sağcılar Emperyalist düşüncedeyken şimdi akp ye karşı mhp liler Amerikan Emperyalizmine HAYIR diye haykırıyorlar ..

Kendileri desteklerken onlarda anladı neyin ne olduğunu ..!

Alparslan TÜRKEŞ in öldükten sonra isviçredeki mal varlığı ortaya çıktından sonra MHP lilerde Anladı Bu ülkeyi kimin yıktığına şimdi hepsi haykırıyor sessiz kalsada en büyük çığlaklar kopuyor içlerinden..
    Amerikan Emperyalizmine HAYIR Diye..!

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deniz
    deniz's avatar
    Erkek
    RemotE;
    20 yaşındayım:) abimcin saygım var ; evet biraz cahilim bu konularda ve objektif bakarım herzaman...pkk kimin oyunu beni ilgilendirmez canımızı yakıyormu yakıor.... haa amarikayı sovunuyo değilim...şu Emperyalist kelimesini bi anlamış değilim zatii ne demek abbi :) ....o yüzden cvp vermiom falla anlamdım bişi :D :D ......... nese konu gene farklı nottalara vardıı.....

asker gönderilmesin :)
    ....ne olursa kim olursa olsun SAVAŞA HAYIR.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    remotenin pkk ve apo hakkında söyledii herşey doğru. bu konu hakkında biraz araştırma yapan herkes bilir aponun ermeni asıllı olduğunu. ankara siyasal bilimler fakültesini bitirdiğini, son derece azimli bir öğrenci olduğunu da. adam haklı bu ülkenin sorunu amerika. pkk nın güneydoğuda türemesini sağlayan amerika. niye? ordaki petrolün çıkarılmaması için! oranın ilk önce pkknın sonra kendilerinin olması için, ordaki petrolün kendilerinin olması için. adam haklı uyanın artık. bu ülkenin bu hale gelmesini sağlayan amerika ve yahudiler...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    mimar

1.si demisinki lubnana yaptıklarıyla ne kadar insan oldukları ortada kardesim adam savas acıyo gidiyo tas ustunde tas bırakmıyo geliyo. sende adam ol vatanını savun israil durup dururkenmi girdi lubnana?kaşınırsan kaşırlar bu kadar basit vatanını korumaktan acizsen eger,kaşınmıcaksın ozaman

2.si basımızdakilerin yahudi olmasıya israile niye tas atıyosun yahudilik dini bir mezheptir bir ırk deildir

3.bana arapları sakın ha savunma beni arkadan vuranın ben gozunu akıtırım, araplar gebersin *** aşşa kasımpaşa.arap halkı masum falan sakın deme git yemen kalesinin nasıl savunuldugunu oku ve arap halkının yaptıgı serefsizligi. trablus u oku o arapların çöl insanı dedikleri bedevilerin nasıl bize yardım ettigini ve arapların nasıl kactıgını bana arap ı savunma osmanlının yaptıklarından hic bahsetme osmanlı son donemlerde tamamen bir arap hayranlıgına burunmus neredeyse araplara tapar hale gelmisti bastaki kansızlar saolsun oyleki askerde selam olarak selamınaleykum derlermis Ataturk ise merhaba asker demis asker ne oldugunu anlamamıs tabi sormuslar niye boyle dediniz diye Ataturk de siz arapmısınız ki arapca selamlasırsınız demis.osmanlının onları yapması dogaldır son zamanlardaki arap hayranlıgı yuzundendir hepsi..savunucak bişi arıyosan bize yardım eden bedevileri savun lazları savun kürtleri savun çerkezleri savun pakistanı savun afganistanı savun bizle beraber ölen rumları savun ama sakın ha arapları savunma

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    arkadaşlar tabi ki gitmeli araplara oh oluyor diyorsunuz o ihanet eden neslin üstüne kaç tane nesil geçti biliyor musun ayrıca orda arkadan vuran arapların %1-2 si gerisi saf biri de en büyük dostumuz israil amerika demiş yav bu ciddi konuda bile güldürdün beni ilk defa senden duyuyorum böyle bir şey o yapılanlara dostluk denmez adamlar kaç tane anlaşmadan bizi zararlı çıkardı akın akın yahudi gelip toprrak satın alıyor ülkemizden bunlar planlı programlı şeyler ama senin gibi etrafta ne olup ne bittiğini anlamayan bir kaç kişi çıkıyor amerikaya gelince bizim ülkemizin stratejik konumu çok süper amerika bizi kullanıyor gerektiğinde uçaklarla üstümüzden geçiyor gerektiğinde askeri bizden sokuyor yani bizi istediği gibi kullanıyor kullanmakla kalmayıp her alanda bize bi zayıflatma politikası uygulıuyor haberleri ve tartışma programlarını seğredersen anlarsın
    ayrıca lübnana giden o kadar ülke var ta norveç sonra afrikada bi uyduruk ülke vardı o filan gelmek istiyor daha sonra avrupadan ülkeler geliyor yani o işte bi kar var bu açıkça ortada gitmemiz şart bir kere oraya TÜRK askerinin gitmesi demek orda bayrağımızın dalgalanmaıs demek böylekonulara girersek ilerde bir çok konuda söz sahibi oluruz otoritemiz güçlenir
    oraya giden askerin görevi barışı korumak yani israilin lübnana geçmesini önlemek israilin yerini korumak filan da değil

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    "israil durup dururkenmi girdi lubnana?kaşınırsan kaşırlar bu kadar basit vatanını korumaktan acizsen eger,kaşınmıcaksın ozaman"

bunu demişsin söyle şimdi bana ne yapmışlarda kaşınmışlar? yani suçları ne? ne yapmışlarki israil gidipte ordaki bir sürü masum insanı öldürüyo? sırf müslüman oldukları içinmi?
    ----------------
    "basımızdakilerin yahudi olmasıya israile niye tas atıyosun yahudilik dini bir mezheptir bir ırk deildir"

evet bunu bende biliyorum, sende biliyosun belli, ama bizim din kardeşlermiz masum oldukları halde ölürken sen hala yahudileri savunuyosun, Allahım bu nasıl bir zihniyet? senin dini inancını test edecek deilim, bırak din kardeşliğini senin bu insanlara hiçmi acıman yok?
    -----------------
    ".bana arapları sakın ha savunma beni arkadan vuranın ben gozunu akıtırım, araplar gebersin *** aşşa kasımpaşa.arap halkı masum falan sakın deme git yemen kalesinin nasıl savunuldugunu oku ve arap halkının yaptıgı serefsizligi. trablus u oku o arapların çöl insanı dedikleri bedevilerin nasıl bize yardım ettigini ve arapların nasıl kactıgını bana arap ı savunma osmanlının yaptıklarından hic bahsetme osmanlı son donemlerde tamamen bir arap hayranlıgına burunmus neredeyse araplara tapar hale gelmisti bastaki kansızlar saolsun oyleki askerde selam olarak selamınaleykum derlermis Ataturk ise merhaba asker demis asker ne oldugunu anlamamıs tabi sormuslar niye boyle dediniz diye Ataturk de siz arapmısınız ki arapca selamlasırsınız demis.osmanlının onları yapması dogaldır son zamanlardaki arap hayranlıgı yuzundendir hepsi..""

senin osmanlı tarihinden ne kadar haberdar olduğun burda belli oluyo. ben diyorum Osmanlı sadece Allah rızası için, dini için, orası kutsal topraklar olduğu için, orası bütün müslümanların kutsal yeri olduğu için oraya her türlü maddi desteği yapmıştır her zaman. diyorum ki; araplar Osmalıyı arkadan vurduğu halde onlar hala her türlü yardımı yapmışken, sen hele daha çıkıp diyosun ki beni arkadan vurnı bilmem ne yaparım. neymiş araplara tapıyolarmış.. araplara deil hz. Muhammed e saygılarından dolayı o topraklara saygı duymuş ve yardım etmişlerdir. bana oku diyosun ben osmanlı tarihini her zaman merak ettim ve okudum. istediğin herşeyi de sana ispatlarım. ama bunların hepsini bırak, yahu sen nasıl bana bir müslümanın yanında yahudiyi savunuyosun ben hala anlamadım? yav bırak müslümanı sen ne olursa olsun bu insanlara yapılanları nasıl görmezden gelir, hatta onu da bırak nasıl bırak hepsini gebertsinler dersin? bumu senin Türklüğün-müslümanlığın? tarihte Türkler hep yardım sever bilimiştir, merhameti bütün dünyayı sarmıştır, bumu senin merhametin-yardım severliğin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ne yapmıslarmı? adamın askerini kacır her Allahın gunu git israilde bombalı eylem yap sonra adamın canına tak edince gelsin seni dumduz etsin sonra sen nabıyon diye adama kız baska derdin?bize aynısını yapıyolar bizim sesimiz cıkmıyo diye baska ulkelerde bunları sineye cekicek die bi kaide yok biz sineye cekeriz pısırık kalırız israil gider dumduz eder iste bundan ornek cıkarmalıyız

benim osmanlı tarihini ne kadar bildigimi sen nerden biliyosun tanıyomusun beni?ben okulda anlatılan tarihe inanıp orda kalmadım snn gibi bende fransız ingiliz alman ve turk kaynaklı onlarca kitap var kendi agzımızdan deil baskalarının agzındanda okudum bizi neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme osmanlı o topraklara saygısından deil arap hayranlıgından yaptı herseyi son donemlerde arap a tapar hale geldiler neyse konu osmanlı tarihi deil sonra demişin nası yahudi sanuvursun diye sanamı sorucam? senin gibi arap mı savunayım peki? ben cıkarımı savunuyorum hacı benim araplarda cıkarım yok eger olsaydı arap ı savunurdum ben yahudi yada musluman olarak savunmuyorum 2tarafada insan gozuyle bakıyorum cıkarım kiminleyse onu savunuyorum

diktatora

biseyden cakmadıgın ortada arapların %1-2 siymis mauhaha ogrende gel kocum %1-2 arapla sen bırak osmanlıyı beni bile arkadan vuramazsın kafalarını veririm eline osmanlıyımı vuracan %1-2 arapla oku ogren sonra gel konus

ben israil-abd bizim dostumuzmu dedim?ya okudugunu anlamıyosun yada okumayı bilmiyosun ben israil-abd suanda turkiyenin muttefikidir dedim zaten oyleler devletlerin dostu olmaz devletlerin cıkarı olur bugun muttefik olursun yarın bogazına yapısırsın devlet iliskileri boyledir...

bisey bilmedigin konusmalarından belli yok kuyumuzu kazıyolar bilmemne bunu senin soylemene gerek yok bunu 3yasındaki cocukta biliyo biz buna politika deriz bi yandan destek olursun bi yandan kostek kendi cıkarını korumak icin yapılır hepsi. aklın ermiyosa bunlara hic kasma cok derindir boyle seyler icinde bogulursun
    norvec fln gidiyomus banane ak istedigi yere gider ab git derse norvec gider bu kadar basit

hala diyosunki asker lubnanı korumaya gidiyo =) ahh ahh ne diyeyim bosa konusuyoruz aslında bilinc 0 insanımızda ulan soyleticen simdi beni israil lubnana girmek istese seni mi takıcak bm yimi takıcam kimi takıcak? bi basından girer bi basından cıkar sende oturur izlersin daha oraya giden BM askerinin ne amacla gittigini anlayamıyosan ohoooooooooo sen hic konusma hacı en iyisi

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    "çıkarımı savunuyorum, çıkarım kiminleyse onu savunurum" puaha işte ne olduun belli oldu sadece çıkar meselesi. bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası var sende. Osmanlı işine gelince:
    Osmanlı'nın, mukaddes beldelere verdiği büyük kıymetin ifadesi olarak Yıldırım Bayezid döneminden itibaren her yıl Mekke ve Medine'ye Surre Alayları tertip etmiştir.
    Bu Surre Alayları ile birçok hediyeler ve mukaddes belde fukarasına dağıtılmak üzere binlerce altın gönderilerek Allah'ın rızasının kazanılmasının gaye edinilmiştir.
    Ayrıca en önemlisi de, bu Surre-i Hümayun'da, padişahın yaptırıp gönderdiği Kabe örtüsünün bulunup bu örtünün merasimle yerine takılarak, eskisinin geri getirilip paylaşılmıştır.
    Osmanlı'nın, binbir güçlük ve darlık içinde bulunduğu dönemlerde dahi bu an'aneyi terketmemiştir. (Osmanlı Ansiklopedisi, cilt 2, Ağaç Yay., İst?1993, s.124) aha kaynağıyla birlikte herşeyi gösterdim. ne diyo burda sırf Allah rızası için diyo. sen hala arap hayranlığı diyosun. görülüyorki bu bir gelenek halini almış ve arap hayranlığıyla hiç bi ilgisi yok, (bırak son dönemi ta yıldırım bayezidden bahsediyoruz) ve o Allah rızası olmasaydı şu anda belki Anadoluda olmucaktık veya istanbul ve izmir gibi anadolunun en güzel ve önemli yerleri bizin olmucaktı. bu hedef ve gaye doğrultusunda organize olunabilir, millet bir hedefte toplanabilir, büyük devlet olunabilir büyük ordu kurulabilir ve bu sayede kıymetli atalarımız bize bu toprakları vatan diye bırakmıştır. ve amaalesef torunlar arasından hedefsiz gayesiz, çoluk çocuğuna geleceğine hiçbir hedef ve değer bırakamayacak nesiller oluşmaktadırki çok üzücü.....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    eet katılıyorum dogru soluosun yıldırım doneminde Allah rızası icin yapılıyodu ama dikkat edersen ben yıldırım doneminden deil yıkılıs doneminden bahsediyorum snn bahsettigin yıllar 1389-1402 yılı hadi yıldırımdan sonrada devam etsin en son sokulluya kadar...benim bahsettigim ise 1900lerin bası

bana dokunmayan yılan 1000yıl yasasın deil devletin cıkarı cıkar meselesi bu bugun dost yarın dusman belli olmaz merak etme o yılanlar istesede bana dokunamaz ben arap mıyım

daha fazla uzatmıcam gereksiz tartısmalara yol acıyo gerekmedikce bu konuya daha fazla yazmıcam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    bilmiorum objektif bakarken olaya asker gitmeli bence sebepleri war ama duygusal baglamda benim sewgilim beenim kardesim benim arkadaslarım gitmeesin dio gonlum herseye ragmen politika we askeri mantık duygusal mantıktan apayrı askerimiz oraya catısmaya gitmio ayrıca bir sistemde war yane aslında turkienin tek basına werebilecei bi karar gibi de diil kimsenin sozunu dinlemeelim tamam ozgur irademizle hareket edelim ama su anda bu guctemiiz pek emin dilim olayın diplomatik boyutu dısında ordakilerinde yardıma ihtiyacı war die dusunuorum bir catısma olmıcaksa gitmeli kısacası..
    we bi kadın mantıgıyla sölorum hatta mantıksızlık belki ama cidden anlamıorum insanalrın alıp weremedii nedir buyukluk tutkusu ndr yasadıkları topraklar neye yetmio bu para hırsı neden onca cocuk oluo bir nesil yok oluo.. maddi seylere dini degerler karısıo we insanlar korkak acımasız ruhsuz ..insanlar insan dil sanki hep daa fazlasına programlanmıs bi makine gibiler sawasan herkesten igreniorum..!

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 7388 Toplam Mesaj: 52