Sizce Türkiyenin En Güçlü Kişisi Kim ?
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------dünya derseniz rockfeller ailesi diyebilirm ama Türkiye derseniz burada herkes kukla sahnede rolleri bittigi zamn güç falan
kalmıyo ellerinde
-----------------------------türkiye demişler yoksa rockfellerlarla rotschildler kapışır :d
-
Hangi güce bakarsan bak arkasında dini bir ideoloji yatıyor. Masonluk fethullahcılık,. Bu rockfeller de evangelist falandır muhtemelen. Anlaşılan o ki insanları bir eksen etrafında toplayıp güç kazanmanın yolu dinin etrafında bir siyaset izlemekten geçiyor. Adamın din le imanla alakası olmasa bile kendini öyle tanıtarak cok buyuk guc elde edebılıyor. Bi ara neydı sahte tarıkat şeylerı falan adamlar padısah gıbı yasıyordu.
-
andidit rockfeller evangelist değil siyonistler düzelteyim dedim
-
Doğrudur araştırmadım salladım oyle olabılır dıye. sağol :)
-
Dünyada George Soros
Türkiyede Fethullah Gülen
Ankara'da tabikide ben
edit:aslında hepimiz saçmalıyoz eğer en güçlü bi adam varsa bizim gibi sade vatandaşlar nerden bilsin ki kim olduğnu=) bizm güçlü dediklerimizi perde arkasında yönetiyodur o :|
-
Türkiye'de en güçlü adam Güçlühan KUZYAKA
-
sedat pekeri seviyorum.Ülkücü değilim ama o değil.Başbakan da değil...
Bu ülkenin en güçlü kişisi kimdir derseniz ülkede en güçlü olmak için çok çevreniz olacak.Brokratlardan falan.Sonra medyanız olacak.Propaganda yapacaksınız.Gizli gizli.PAranız olacak ancak böyle güçlü olabilirsiniz.
Bana göre kim mi?Hert ne kadar elinden mallar alınsada cem uzan güçlüdür, doğu perinçek güçlüdür..Onun dışında sedat peker devletle bağlantılı tüm mafya babaları gibi.Önce kürt babaları çıakrdılar olamdı ülkücüleri öne sürdüler...bir sürü hikaye.
başbakan falan kendi gücünden değil ameirkanın gücünden.Sadece kendi gücünden dersen bu iki adam derim.Ama en güçlüsümü bilmiyorum yeterince güçlüler..
edit : mauzhha aklıma geldi de polat alemdar :D yeminle..Adam çıksın halka bişey istesin yapmıyorlarsa göreyim.Hepsi gerçek gibi görüyor :D
-
benim :-9
-
En güçlü diye bişiy yoktur.Bu ülkede oligarşi sistemi var.O ne derse o olur. Oligarşinin arkasındada dünya emperyalizmi ve çok uluslu şirketler vardır.
edit: Tek yol devrim :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------en korkağı cold-m4
en güçlüsü Cumhurbaşkanı. unutmayın ki genel kurmay da başbakanlığa bağlıdır :)
-----------------------------zihniyetini sikim.
o olaydan böyle bir sonuç çıkaran mantığını zikim a.k