folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Türkiyenin En Güçlü Kişisi Kim ?

Sizce Türkiyenin En Güçlü Kişisi Kim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    FOXXLY bunu yazdı:

en korkağı cold-m4

en güçlüsü Cumhurbaşkanı. unutmayın ki genel kurmay da başbakanlığa bağlıdır :)

zihniyetini sikim.

o olaydan böyle bir sonuç çıkaran mantığını zikim a.k 

:D :D :D boşver sen onun dedigine : )

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    en güçlü benim en iyi benim en akıllı benim en s2ci benim en en benim:D

NEDEN? (soru olarak)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

polat.. polat abim be yuru be.. kesin polat olm mematide ondan sonra gelio..

saka maka türkiyede en büyük abd dir.. yada israil.. yada suriye.. yada karısımı.. ben en güclünün bi türk olduguna bile inanmıorm..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Medya - Aydın DOĞAN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Feto tabiki kim olacak. Oluk oluk para akıyor. Dünyanın dört bir yanından insanlar tapıyor. Bu arada tabiki en güçlü kurum TSK olacak. Tedaş olacak değil.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    tsk yıda yöneten vardır gibime geliyo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

zervalone bunu yazdı:
    tsk yıda yöneten vardır gibime geliyo

tsknın önemli yerlerinde, mitte vs.. fetonuna dmaı var bir çok istihbarat biriminin adamı var.Amk anlamıyorumki biz duruyoruz burda adamlar gidip kimleri alıyor neyse..

Yani kısaca onlarda da sağlam yerde fetonun falan adamları var.Bu şerefsiz ameirkanın desteği ile çok sağlam yerlere geldi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yurdum Mafyalarıda Teker Teker Çökertildi vede indirildi, Güçlü olan Fetoda Değil Malesef ikltidarında Üzerinde Localardırki En güçlüsü Mason Locası Büyüğü olan Gizli Şahısdır.

Türkiyeyi Sallayabilen vede Karıştırabilen Tek Güç Mason Sistematiği ve Yurdumda At Koşturan Ajanlardır. Akıl almaz Şeyler Oluyor ama Nasıl oluyor yada olduruluyor Anlamak yada Anlatmak Ciddi bir Problem. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Türkcell'in sahibi "KARA"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Türkiyede bir çok güçler dengesi vardır. Ülkede söz sahibi tabiki, medya babası Aydın Doğan, masonlar,Fetullah Gülen vb kişilerdir... Ama hepsi ne kadar güçlü olursa olsun hepsinin bu ülkede söz sahibi olması için güç aldıkları kurum vardır. Bu aslında varlığı tam olarak bilinmeyen sadece devlet içinde devlet diye nitelendirilen bir kurumdur.Bu kurum olmasa her zengin her fiziksel güce ve silaha sahip kişiler bu ülkede kafasına göre at koşturur.

Düşünün ki kısa bir dönem içersinde 21 madalya alan terörle mücadele konusunda uzman bir yüzbaşı bir anda kurumdan hiç mahkemeye bile çıkmadan ve savunma bile yapmasına izin verilmeden ahlaki değer eksikliğinden atılabiliyor, ve bunun gibi nice albaylar,generaller bir anda görevden ihraç ediebiliyor ... Demek ki TSK nın da önünde olan bir güç var. Bu güç bir çok dış servis ile birlikte çalışan, aynı zamanda ülke içinde bir çok suç işleyen, yalnız belirli çıkarlar doğrultusunda buna izin veren bir olgudur...

Atalarımızın da dediği gibi; "Duyduğuna inanma, gördüğününde yarısında inan." Gördüklerini ve duyduklarını iyi analiz eden, tek bir bilgiye ve kaynağa tabi olmayan bireyler olun. 

Gücün ne olduğunu anlamak için tanımak gerekir, tanımak için bilgi gerekir, doğru bilgi de yoktur... 

.
Toplam Hit: 8665 Toplam Mesaj: 58