folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Türkiyenin En Güçlü Kişisi Kim ?

Sizce Türkiyenin En Güçlü Kişisi Kim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    feYYYYYYYYthullah gülen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkiyede bir çok güçler dengesi vardır. Ülkede söz sahibi tabiki, medya babası Aydın Doğan, masonlar,Fetullah Gülen vb kişilerdir... Ama hepsi ne kadar güçlü olursa olsun hepsinin bu ülkede söz sahibi olması için güç aldıkları kurum vardır. Bu aslında varlığı tam olarak bilinmeyen sadece devlet içinde devlet diye nitelendirilen bir kurumdur.Bu kurum olmasa her zengin her fiziksel güce ve silaha sahip kişiler bu ülkede kafasına göre at koşturur.

Düşünün ki kısa bir dönem içersinde 21 madalya alan terörle mücadele konusunda uzman bir yüzbaşı bir anda kurumdan hiç mahkemeye bile çıkmadan ve savunma bile yapmasına izin verilmeden ahlaki değer eksikliğinden atılabiliyor, ve bunun gibi nice albaylar,generaller bir anda görevden ihraç ediebiliyor ... Demek ki TSK nın da önünde olan bir güç var. Bu güç bir çok dış servis ile birlikte çalışan, aynı zamanda ülke içinde bir çok suç işleyen, yalnız belirli çıkarlar doğrultusunda buna izin veren bir olgudur...

Atalarımızın da dediği gibi; "Duyduğuna inanma, gördüğününde yarısında inan." Gördüklerini ve duyduklarını iyi analiz eden, tek bir bilgiye ve kaynağa tabi olmayan bireyler olun.

Gücün ne olduğunu anlamak için tanımak gerekir, tanımak için bilgi gerekir, doğru bilgi de yoktur...

uf yaziyi okuyunca sunlar aklima geldi. heralde hukukta geciyor.. "gerek sart" ve "yeter sart" , gerçek = ( dogru veya yalan ) , dogru veya yalan = oznellik...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    en güçlü benim en iyi benim en akıllı benim en s2ci benim en en benim

Sen kimsin mina kyim.. ?

Postun geri kalan kısmı edit ve zaman aşımına uğramıştır.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Türkiye'de; Altemur Kılıç..

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Emin olun hiçbirimiz bilmioruzdur bunun cevabını.medyanın önünde olan büyükler ve asıl işi yöneten büyükler var.bilsek burda ne işimiz var ama dimi :D

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    Türkiye'de; Altemur Kılıç..

Altemur Kılıç güçlü olsa başımızdaki bu kan emici yahudi uşakları olmazdı . Milliyetçi , Atatürkçü gerçek vatan evlatları olurdu .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:

mont-blanc bunu yazdı:
    Türkiye'de; Altemur Kılıç..

Altemur Kılıç güçlü olsa başımızdaki bu kan emici yahudi uşakları olmazdı . Milliyetçi , Atatürkçü gerçek vatan evlatları olurdu .
    Türkiye'de şark tipi tütün üretiminden vazgeçin diye baskı yapan, İngiliz "Rothmans" sigara şirketinin Türkiye temsilciliğini yapmış, Yahudilere ait 500. Yıl Vakfı'nın Kurucularındandır kendisi..

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 8671 Toplam Mesaj: 58