Sizce Türkiye"Nin En İyi Türk Ve Yabancı Oyuncusu
-
Türk: Sergen Yalçın, Okan Buruk, Arda Turan, Gökhan Güleç, Gökhan Zan, İbrahim Akın, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, İbrahim Toraman, Tuncay Şanlı, Hakan Şükür, Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke bu kadar...!
Yabanncı: Bobo, Nouma, Ortega, Hooijdonk, Ricardinho, Roberto Carlos, Delgado, Revivo, Anelka
-
Emre belezoğlu , nihat kahveci gibi küçük devleri unutmamak laızm.
-
anket koysunlar oylayalım (:
-
hagi, sifo mehmet, amokachi, tafarel, popescu, mirkovic nerede
-
harbi ya anket güsel olur şıklarıda şu olsa a-hakan şükür b-nihat kahveci c-şifo mehmet d-tugay kerimoğlu :D tabi öneri:D bence tugay kerimoğlu
-
ya buraya yazanların hepsi Ben dahil Beşiktalşı :D yada Türkiye'de en iyi topçulşar Beşiktaş'ta :D
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
ya buraya yazanların hepsi Ben dahil Beşiktalşı :D yada Türkiye'de en iyi topçulşar Beşiktaş'ta :D
-----------------------------
yok gardaş sapına kadar fenerbehçeliyiz:D tabiki beşikteşdan kaliteli futbolcu çıkıyor bunu göz ardı etmeyelim ama fenerbahçede az değil:D -
Galatasarayın efsane 10 numarası Hagi,
Emre Belözoğlu
ve ben :P -
Bence Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyisi Kaleci Rüştü.. En iyi defans Bülent Korkmaz En iyi Orta saha Sergen En iyi Forvette Şaban Şükür..
-
Bence Türkiyenin gelmiş geçmiş yerli yabancı dahil en iyi futbolcusu Hagi'dir Amokachi de çok hoşuma giderdi..
-
bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi kaleci taffarel.arsenal maçındaki henry'nin kafa vuruşunu çıkarması normal bi insanın yapabileceği bi kurtarış deil.
en ii defans da popescu ve capone olabilir.özellikle popescu duvar gibi adamdı.galatasaray'ın en iyi olduğu dönemlerde en büyük pay o dönemin defansınındı.
en iyi orta saha oyuncusu tabikide tartışmaya gerek yok Hagi.bunun yanı sıra cevad prekazide olaya dahil edilebilir.
forvette bitiricilik ve fırsatçılık olarak bana göre en iyisi mario jardel'di.ama çalışma, koşma, çabalama olarak pascal nouma diyebilirim.
Türk olarakta en iyi kaleci Turgay.en iyi defans bülent korkmaz.orta sahada sergen ve forvette tanju ve tabiki METİN OKTAY.